Gadget baru, gadget impian ku #part3 | Samsung I9300 Galaxy S III | Dunia sebenar Shida Gadget baru, gadget impian ku #part3 | Samsung I9300 Galaxy S III

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Sunday, 25 November 2012

Gadget baru, gadget impian ku #part3 | Samsung I9300 Galaxy S III

   Assalammualaikum, peace upon you.
Terima kasih tak terhingga kepada yang sudi menjawab dan meneka Gadget Baru, Gadget Impianku. seperti yang shida janjikan shida senaraikan semua blog yang menjawab dengan betul iaitu Samsung Galaxy SIII tak kira korang ada serta kan modelnya sekali atau warna dia. Janji "Samsung Galaxy SIII / Samsung Galaxy S3" shida terima juga :) Jom tengok blog siapa yang bertuah tu :) Tahniah ya! pandai korang teka!


Bolehlah terjah blog masing-masing ya :) ucapkan tahniah :) sama-sama kita naikkan trafik kan apa salahnya alang-alang shida dah backlink ke blog masing-masing :) so bagi yang tiada nama tu korang cuma jawab ciput jer, ada yang jawab S3 ada yang jawab Note II ada yang jawab Iphone hehee^^ salah tau tak apa boleh cuba lagi ok :) Harga?  hampir 2K! harganya adalah RM1799 survey terbaik shida buat selama hampir sebulan! Actually shida memang ada saving untuk beli HP baru memandangkan HP sekarang sudah nazak! Mula hajat dihati nak sambar Iphone 4S tapi sementara nak tunggu saving membukit keluar pula Samsung Galax S3 ni dengan harga RM2199 tapi normal lah harga HP jatuh merundum sehingga shida boleh dapat RM1799 :) dah saving banyak tu sebenarnya! Terus batal niat nak pakai Iphone 4S sebab S3 ni sebijik macam Samsung Galaxy Tab tau. Update memang boleh sempoi!! Jom enjoy gambar-gambar selebihnya tapi shida snap guna HP cikai sebab kalau guna S3 macam mana nak snap gambar S3 tu kan :)

 Nanti shida upload lagi gambar kali ni guna ScreenShot, shida pun tak habis godek-godek lagi first time guna HP selain Nokia ni. Kira dah pecah panggung la! 10 tahun shida jadi pengguna setia Nokia :)



42 Jari Ohsem:

intanfirdaus247 said...

bestnya!:)

mummyriena said...

tahu dah saja mls teka hehee...;p

Shiyda Aqma said...

ehh , nama kiter ada la . hehe tq :)
btw kak , laptop kita same la ! aspire 4920 eh ? haha ^^

-meeSUPERGIRL- said...

yeayy yeayyy nama mee ade . haha :) thanks kshda ... ;)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

hmmmm leeza mengimpikan itu juga. he he he

Nurmujahidah Ismail said...

wah!!! bestnya!!! walaupun salah,, tak kisah la,,, hehe,, memg tak tau pun,, nnti mkin kerp la update blog,, kih3,,

Mia Liana said...

uikk hehehe kak mia ada lah kat dalam ni. tq ya shida...

p/s: sama macam kak mia warna pink tu... ;)

caliph shuriken said...

baru2 ni sy try sAdvance, sIII, noteII.. paling best noteII sebab bole lukis2, hikk..

sama laa, sy selama ni direct guna nokia.. tgh pikir klau ada rezki nk try smartphone samsung plak ^^

Remy hazza said...

he3...kan betul tekaan remy...... sampai pecah panggung ye shida.......he3...

Aida Omar said...

wah tahniah shida dah lama kan shida nak beli nie.. akhirnya dapat jugak :) mesti tak tidur malam nie dok godek2. hehe

dEdEQ dE wIshEs said...

EH NAME KITE NAME KITE .. HEHE .. NI LA ENTRY YG D TGGU3 .. HAHAHA .. AKAK .. PINJAM .. MEH NAK TOLONG GODEKKAN AKAK .. HOKHOK

baby comel said...

harga dia turun sikit sebab kuar Note II.. tahniah Shida dgn S3,
saya teringin nk NoteII. tunggu bonus then baru la dpt beli. hehehe, Semart la shida berhenpon smart phone ni :) tp S3 memng terbaik. I xminat Iphone. I minat U je. ehh =)hehehe,

syiela said...

bestnya shida.. akak mampu tengok je ni :)

hnahdy said...

jelous ni.hehe

hyz said...

tahniah lah beli enpon baru.. cun tuuu

hazwan hairy said...

perghh2...biru...lalala :p

aisya said...

hehe.. nk sIII jugak..

Mk Syahir said...

alaa..salah!!mencikk!

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

wahh bestnye.. bila nak dpt seketul

lewisdotmy said...

waah, terbaik s3 tu

zuhaida said...

sama la . sy pun tak pernah guna selain nokia sejak first guna henpon. ni baru nak cuba samsung. hehe.

Cik Nur said...

Yeay..! Nur teka betul.. :)

cantiklah Shida.. :)
shida beli kat TS ke..?
Nur selalu juga godek2 HP smsung kat ts tu..de berkenan samsung yg boleh pakai dua simkad tu...

model ape dan harga nur tak pasti lak..

lepas ni senanglah nak update blogkan... wifi free byk.. :)

laskar pelangi said...

wahhh!bestnyeeee shida ada fon baru..leh update blog bila2 masa dah nanti:))

Shasha Yacob said...

eh, ada nama I lah hihi. jeles nihh tengok kak shida pakai s3 . huhu kalau saya daha kerja , kompom simpan duit beli hp nih. hii

Anonymous said...

Oh my goodness! Impressive article dude! Thanks, However I am
having difficulties with your RSS. I don't understand the reason why I cannot subscribe to it. Is there anybody having similar RSS problems? Anyone who knows the solution will you kindly respond? Thanx!!
Look at my page hair loss shampoo

Si Matatajam said...

He he kak M salah...bestnya.. S3 tu...

Si Matatajam said...

Tahan lasak tak?

Si Matatajam said...

Klik2 Aaron Aziz kat sini..

faiq said...

best2..tahniah :)

azizah :) said...

wahhh smartt ohh! nak jugak... tapi mampu lihat jelah.. nak beli rasa membazir..hehe

patriq said...

wangg besar..wang besar :)

krole said...

dgn penuh ikhlas krole nak kata...jelesnya!!!

IntaNBerliaN said...

bestnya... akak xmampu nk beli hp mahai camni.. hihii

Nur Farahin Sulaiman ( Farahin Craft ) said...

cantik la akak.. :)
farah teringin tp sabar sat.. kiki

SOp said...

nice launcher.. :)
mmg best S3 kan

boni kacak said...

wah...bestnya... nak pinjam setahun boleh tak??hehehehe

miz ruha said...

syoknya... nak juga... :)

jaakechik said...

tahniah shida...akhirnya dapat gak merasa tablet canggih ni kan. rezeki jaa ntah bila laaa...hihi..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

ohsem sungguh S3 ni hehehe

ayut said...

tu dia...kuar dh :) best2x...ada nama di situ yer.hahaha.tp murah la tu blh dpt tak smpi 2k pon..mmg survey abis la ni blh dpt harga best..melaram la shida pasni gan s3..hihihi :)

Mimie said...

tahniah shida dh berjaya dpt hp impian...akak nk samsung note 2...

Che Rosliza Che mat said...

hubby akak pun pakai nie jugak hihihi akak tak pernah godek2..