Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Sunday, 25 November 2012

Gadget baru, gadget impian ku #part3 | Samsung I9300 Galaxy S III

   Assalammualaikum, peace upon you.
Terima kasih tak terhingga kepada yang sudi menjawab dan meneka Gadget Baru, Gadget Impianku. seperti yang shida janjikan shida senaraikan semua blog yang menjawab dengan betul iaitu Samsung Galaxy SIII tak kira korang ada serta kan modelnya sekali atau warna dia. Janji "Samsung Galaxy SIII / Samsung Galaxy S3" shida terima juga :) Jom tengok blog siapa yang bertuah tu :) Tahniah ya! pandai korang teka!


Bolehlah terjah blog masing-masing ya :) ucapkan tahniah :) sama-sama kita naikkan trafik kan apa salahnya alang-alang shida dah backlink ke blog masing-masing :) so bagi yang tiada nama tu korang cuma jawab ciput jer, ada yang jawab S3 ada yang jawab Note II ada yang jawab Iphone hehee^^ salah tau tak apa boleh cuba lagi ok :) Harga?  hampir 2K! harganya adalah RM1799 survey terbaik shida buat selama hampir sebulan! Actually shida memang ada saving untuk beli HP baru memandangkan HP sekarang sudah nazak! Mula hajat dihati nak sambar Iphone 4S tapi sementara nak tunggu saving membukit keluar pula Samsung Galax S3 ni dengan harga RM2199 tapi normal lah harga HP jatuh merundum sehingga shida boleh dapat RM1799 :) dah saving banyak tu sebenarnya! Terus batal niat nak pakai Iphone 4S sebab S3 ni sebijik macam Samsung Galaxy Tab tau. Update memang boleh sempoi!! Jom enjoy gambar-gambar selebihnya tapi shida snap guna HP cikai sebab kalau guna S3 macam mana nak snap gambar S3 tu kan :)

 Nanti shida upload lagi gambar kali ni guna ScreenShot, shida pun tak habis godek-godek lagi first time guna HP selain Nokia ni. Kira dah pecah panggung la! 10 tahun shida jadi pengguna setia Nokia :)



42 comments:

  1. tahu dah saja mls teka hehee...;p

    ReplyDelete
  2. ehh , nama kiter ada la . hehe tq :)
    btw kak , laptop kita same la ! aspire 4920 eh ? haha ^^

    ReplyDelete
  3. yeayy yeayyy nama mee ade . haha :) thanks kshda ... ;)

    ReplyDelete
  4. hmmmm leeza mengimpikan itu juga. he he he

    ReplyDelete
  5. wah!!! bestnya!!! walaupun salah,, tak kisah la,,, hehe,, memg tak tau pun,, nnti mkin kerp la update blog,, kih3,,

    ReplyDelete
  6. uikk hehehe kak mia ada lah kat dalam ni. tq ya shida...

    p/s: sama macam kak mia warna pink tu... ;)

    ReplyDelete
  7. baru2 ni sy try sAdvance, sIII, noteII.. paling best noteII sebab bole lukis2, hikk..

    sama laa, sy selama ni direct guna nokia.. tgh pikir klau ada rezki nk try smartphone samsung plak ^^

    ReplyDelete
  8. he3...kan betul tekaan remy...... sampai pecah panggung ye shida.......he3...

    ReplyDelete
  9. wah tahniah shida dah lama kan shida nak beli nie.. akhirnya dapat jugak :) mesti tak tidur malam nie dok godek2. hehe

    ReplyDelete
  10. EH NAME KITE NAME KITE .. HEHE .. NI LA ENTRY YG D TGGU3 .. HAHAHA .. AKAK .. PINJAM .. MEH NAK TOLONG GODEKKAN AKAK .. HOKHOK

    ReplyDelete
  11. harga dia turun sikit sebab kuar Note II.. tahniah Shida dgn S3,
    saya teringin nk NoteII. tunggu bonus then baru la dpt beli. hehehe, Semart la shida berhenpon smart phone ni :) tp S3 memng terbaik. I xminat Iphone. I minat U je. ehh =)hehehe,

    ReplyDelete
  12. bestnya shida.. akak mampu tengok je ni :)

    ReplyDelete
  13. tahniah lah beli enpon baru.. cun tuuu

    ReplyDelete
  14. sama la . sy pun tak pernah guna selain nokia sejak first guna henpon. ni baru nak cuba samsung. hehe.

    ReplyDelete
  15. Yeay..! Nur teka betul.. :)

    cantiklah Shida.. :)
    shida beli kat TS ke..?
    Nur selalu juga godek2 HP smsung kat ts tu..de berkenan samsung yg boleh pakai dua simkad tu...

    model ape dan harga nur tak pasti lak..

    lepas ni senanglah nak update blogkan... wifi free byk.. :)

    ReplyDelete
  16. wahhh!bestnyeeee shida ada fon baru..leh update blog bila2 masa dah nanti:))

    ReplyDelete
  17. eh, ada nama I lah hihi. jeles nihh tengok kak shida pakai s3 . huhu kalau saya daha kerja , kompom simpan duit beli hp nih. hii

    ReplyDelete
  18. Oh my goodness! Impressive article dude! Thanks, However I am
    having difficulties with your RSS. I don't understand the reason why I cannot subscribe to it. Is there anybody having similar RSS problems? Anyone who knows the solution will you kindly respond? Thanx!!
    Look at my page hair loss shampoo

    ReplyDelete
  19. He he kak M salah...bestnya.. S3 tu...

    ReplyDelete
  20. wahhh smartt ohh! nak jugak... tapi mampu lihat jelah.. nak beli rasa membazir..hehe

    ReplyDelete
  21. dgn penuh ikhlas krole nak kata...jelesnya!!!

    ReplyDelete
  22. bestnya... akak xmampu nk beli hp mahai camni.. hihii

    ReplyDelete
  23. cantik la akak.. :)
    farah teringin tp sabar sat.. kiki

    ReplyDelete
  24. nice launcher.. :)
    mmg best S3 kan

    ReplyDelete
  25. wah...bestnya... nak pinjam setahun boleh tak??hehehehe

    ReplyDelete
  26. tahniah shida...akhirnya dapat gak merasa tablet canggih ni kan. rezeki jaa ntah bila laaa...hihi..

    ReplyDelete
  27. tu dia...kuar dh :) best2x...ada nama di situ yer.hahaha.tp murah la tu blh dpt tak smpi 2k pon..mmg survey abis la ni blh dpt harga best..melaram la shida pasni gan s3..hihihi :)

    ReplyDelete
  28. tahniah shida dh berjaya dpt hp impian...akak nk samsung note 2...

    ReplyDelete
  29. hubby akak pun pakai nie jugak hihihi akak tak pernah godek2..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.