Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 8 November 2012

Hadiah dari Blogger Eqbal Zack Fridge Magnet (Limited Edition)

   Assalammualaikum, peace upon you.
 Menang dari Curi-curi suka Giveaway by Eqbal Zack
Firstly shida nak say sorry to Abang Eqbal Zack sebab baru semalam shida mengadu kasih cehh^^ tak lah mengadu kisah hadiah yang Abang EQ bagi tu tak sampai lagi. Shida double check dengan Abang EQ dan dia kata tak ada yang tercicir semua dah hantar. Shida mula lah kelam! sebab rasanya macam shida sorang je tak dapat lagi. Sebab Abang EQ kata kalau tak dapat dia bagi lagi sekali. Rasa segan disitu!huhuu^^ Bukan apa korang kadang-kadang anak-anak jiran ni suka juga main atau ambil barang dari peti pos. Shida tak senang duduk dah lama dah ni bila tau hadiah tak sampai. So nak jadikan kisahnya pula.
Tadi mak cari bil dalam laci tempat letak semua surat-surat, mak nak bayar bil Astro tah macam mana tadi mak bagi shida sampul dan shida tengok belakang dari Abang EQ! terkejutlah mak kata surat ni dah lama dapat. Shida cakap dengan mak "mak awat tak habaq awai-awai ada surat ni, jenuhh kot idah cari tau" mak lak jawab "dah kamu tak tanya mak" hahaa^^ padan muka aku!! betul juga dah shida tak tanya mak pun lupa lah! shida pun tak check laci tempat letak surat tu! rasa nyesal sungguh lah! dah termalu sebab semalam baru tanya Abang EQ pasal hal ni. Tiba-tiba hari ni barang tu jatuh dari langit! haihh! cuai sungguh shida ni! dan rasa gembira juga hadiah dari Abang EQ dah sampai :)

apa-apa pun thanks sangat-sangat abang eqbal melayan kerenah shida ni :)



30 comments:

  1. btw,,,mmg button tu xappear muka org kot kt widget fllwer.hehehe

    ReplyDelete
  2. la...dah sampai rupanya...... he3.... mak nak jugak ler tu freeze magnet...... dari abg eqbal.....

    ReplyDelete
  3. nak jugak. hehehe :) thniah syg

    ReplyDelete
  4. HADIAH TUK MAIN2 LAK KAN AKAK .. HOHO

    ReplyDelete
  5. wah untung lah...MV tak join GA..dan nasiblah juga abg EQ ni baik orgnya..

    ReplyDelete
  6. cantik shida fm tu..tahniah..murah rezeki :-)

    ReplyDelete
  7. nasib terjumpa kalau tak tido malam tak lena la jawabnya :)

    ReplyDelete
  8. hahaha.. kelakar.. btw tahniah.. =)

    ReplyDelete
  9. wah...dpt hadiah drp abg EZ....Dia nih memg blogger ohsem kan shida....very2 friendly la die...

    ReplyDelete
  10. bestnya shida dapat hadiahh!! tahniah..

    ReplyDelete
  11. wahhh takpe abg EQ sempoi je orgnye kan... nasib baik jumpa kan

    ReplyDelete
  12. hihihi..tu la shida..mu tak taya awai2x...dh tlpas pandang :)

    ReplyDelete
  13. wahh...shidah dah lekat dekat fridge ke..?

    cantiklah.. :)

    ReplyDelete
  14. tahniah awak.. nanti share sebelah dengan saya tau.hahahaha

    ReplyDelete
  15. nasib baik jumpe ye shida..

    ReplyDelete
  16. Wahh bestt arr leh la lekatkan dekt peti sjuk umh ekk.

    ReplyDelete
  17. wahhhh... congratsssss shida...

    ReplyDelete
  18. hehheh xpasal2 segan dgn abg eq.. :-)

    btw, tahniah shida :-)

    ReplyDelete
  19. bestnye dapat fm abg eq..so exclusive!

    ReplyDelete
  20. ceceh, untunglah dapat hadiah . kan. hiihi

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.