Hadiah dari Blogger Eqbal Zack Fridge Magnet (Limited Edition) | Dunia sebenar Shida Hadiah dari Blogger Eqbal Zack Fridge Magnet (Limited Edition)

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 8 November 2012

Hadiah dari Blogger Eqbal Zack Fridge Magnet (Limited Edition)

   Assalammualaikum, peace upon you.
 Menang dari Curi-curi suka Giveaway by Eqbal Zack
Firstly shida nak say sorry to Abang Eqbal Zack sebab baru semalam shida mengadu kasih cehh^^ tak lah mengadu kisah hadiah yang Abang EQ bagi tu tak sampai lagi. Shida double check dengan Abang EQ dan dia kata tak ada yang tercicir semua dah hantar. Shida mula lah kelam! sebab rasanya macam shida sorang je tak dapat lagi. Sebab Abang EQ kata kalau tak dapat dia bagi lagi sekali. Rasa segan disitu!huhuu^^ Bukan apa korang kadang-kadang anak-anak jiran ni suka juga main atau ambil barang dari peti pos. Shida tak senang duduk dah lama dah ni bila tau hadiah tak sampai. So nak jadikan kisahnya pula.
Tadi mak cari bil dalam laci tempat letak semua surat-surat, mak nak bayar bil Astro tah macam mana tadi mak bagi shida sampul dan shida tengok belakang dari Abang EQ! terkejutlah mak kata surat ni dah lama dapat. Shida cakap dengan mak "mak awat tak habaq awai-awai ada surat ni, jenuhh kot idah cari tau" mak lak jawab "dah kamu tak tanya mak" hahaa^^ padan muka aku!! betul juga dah shida tak tanya mak pun lupa lah! shida pun tak check laci tempat letak surat tu! rasa nyesal sungguh lah! dah termalu sebab semalam baru tanya Abang EQ pasal hal ni. Tiba-tiba hari ni barang tu jatuh dari langit! haihh! cuai sungguh shida ni! dan rasa gembira juga hadiah dari Abang EQ dah sampai :)

apa-apa pun thanks sangat-sangat abang eqbal melayan kerenah shida ni :)



30 Jari Ohsem:

Eca Dwinky Asha said...

ble letak kt fridge :)

Eca Dwinky Asha said...

btw,,,mmg button tu xappear muka org kot kt widget fllwer.hehehe

Karukord Jagau's said...

tahniah :)

♥ Nana BamBam ♥ said...

cantik design die kan.. :)

Remy hazza said...

la...dah sampai rupanya...... he3.... mak nak jugak ler tu freeze magnet...... dari abg eqbal.....

Emas Putih said...

nak jugak. hehehe :) thniah syg

Farra Izzaty said...

taniah :) sonoknyee :)

dEdEQ dE wIshEs said...

HADIAH TUK MAIN2 LAK KAN AKAK .. HOHO

nuyui a.k.a miss YUI said...

hihi,rupanya dh smpai..comel la..

caliph shuriken said...

wahh, lawa laa FM ni ^^

Mrs Velentine said...

wah untung lah...MV tak join GA..dan nasiblah juga abg EQ ni baik orgnya..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

cantik shida fm tu..tahniah..murah rezeki :-)

syiela said...

nasib terjumpa kalau tak tido malam tak lena la jawabnya :)

aisya said...

hahaha.. kelakar.. btw tahniah.. =)

PinkUmmi said...

wah...dpt hadiah drp abg EZ....Dia nih memg blogger ohsem kan shida....very2 friendly la die...

azizah :) said...

bestnya shida dapat hadiahh!! tahniah..

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

wahhh takpe abg EQ sempoi je orgnye kan... nasib baik jumpa kan

ayut said...

hihihi..tu la shida..mu tak taya awai2x...dh tlpas pandang :)

Cik Nur said...

wahh...shidah dah lekat dekat fridge ke..?

cantiklah.. :)

Bui Junaidi said...

SONOKNYA DPT HADIAH

boni kacak said...

tahniah awak.. nanti share sebelah dengan saya tau.hahahaha

hazwan hairy said...

nak juga! share2 lah..haha

Che Rosliza Che mat said...

Sis pun dapat jugak...

fieda said...

nasib baik jumpe ye shida..

Deq's Qienz said...

Wahh bestt arr leh la lekatkan dekt peti sjuk umh ekk.

Mia Liana said...

wahhhh... congratsssss shida...

IntaNBerliaN said...

hehheh xpasal2 segan dgn abg eq.. :-)

btw, tahniah shida :-)

mummyriena said...

tahniah shida :)

Azhafizah Md Nor said...

bestnye dapat fm abg eq..so exclusive!

Shasha Yacob said...

ceceh, untunglah dapat hadiah . kan. hiihi