I'm so sorry :( | Dunia sebenar Shida I'm so sorry :(

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Tuesday, 27 November 2012

I'm so sorry :(

   Assalammualaikum, peace upon you.
 kalau tengok gambar ni boleh bayang tak macam mana sibuknya shida huhuhu^^
Shida nak minta maaf shida sibuk sikit sejak-sejak ni, shida sempat update nak blogwalking shida tak sempat lagi, rasanya dah 2 3 hari shida tak blogwalking. Sibuk teramat sangat-sangat huhuhu^^ balik letih nak buka mata ngadap blog rasa dah tak mampu dah huhu^^ minta maaf sangat-sangat shida belum sempat nak terjah atau singgah blog korang ;( rasa serba salah pula tu yang shida keluarkan entri ini. Shida jadi semakin sibuk sebab Majikan shida tak ada so semua kerja atas kepala shida, semua shida handle! Majikan shida cuti bersalin now dia berehat tengah pantang. So sementara ni shida lah BOS hahahaaaa^^ tawa dalam tangisan! Shida slowly jejak korang k! miss u korang!!




22 Jari Ohsem:

QA's ~ mamapapa said...

Tak ape,syida..settlekn dulu keje2 yg hakiki,ye :)

QA's ~ mamapapa said...

Tak ape,syida..settlekn dulu keje2 yg hakiki,ye :)

Cik Nur said...

xpe shida..yg penting rehat secukupnya..
kalau penat, nak BW pun tak seronokkan...

Shasha Yacob said...

tidak apa, buat ;ah dulu keja yang tertangguh tuhh, ada masa free bw lerr . hihi

Maria Menado~ said...

orite =)

dEdEQ dE wIshEs said...

KAKSHIDA WAT KEJE PELAN2 ERK .. KALO TENCEM2 BENTI KEJAP .. JGN PAKSE2 .. XPE .. D MAAF KAN :)

lynndAmya said...

haha siannya, xpe, rasenye kwn2 blog shida mesti faham punya, masing2 mesti akan buzy kan :D take care okay~ :D

Remy hazza said...

kami kenkawan amat memahami.......

azizah :) said...

miss u shida..

slow2 k :) utamakan keje tu..tu yg menjamin masa depan shida.. kami selalu jenguk blog shida ni..jangan risau k :)

jaakechik said...

xper2 take ur time...jaa pon sama laa...dpt bw time anak tido jer. tu pon kalo mata belom mgantuk awal..huhu...

p/s : shida keje apa?

Aida Omar said...

take ur time shida :) dulu aida pun jadi lagu tu last2 menghilang sampai 3 bulan kot.. haha

caliph shuriken said...

sama laa kita.. musim tgh bz keje jgak ni, huh..

steady laa jadi pemangku bos ^^

aisya said...

same la ni kak..curi2 mse nk on9.. huhu

Mimie said...

memg sgt sibuk la nih

Mimie said...

memg sgt sibuk la nih

ayut said...

hihihi..ayut penah rasa...3 bln kot bt keje sndrik..semua kna handle sbb boss bsalin.hahaha..just take ur time k shida :)

-meeSUPERGIRL- said...

amboi hensem kshda . haha . xpe buat yg mane lebih pnting dulu baru urus blog :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

xper shida buat keje dulu k...akak skang ni pun kan line teruk giler sampai nk bw n balas jejak pun makan berhari2 baru nk blh

Azhafizah Md Nor said...

same goes here..go slow dear..take care >.<

cci said...

kita serupa.. huhuhu

Che Rosliza Che mat said...

akak pun sibuk....tak mengapa slow2...

IntaNBerliaN said...

xpa... dulukan yg lbh penting.. :-)