Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 27 November 2012

I'm so sorry :(

   Assalammualaikum, peace upon you.
 kalau tengok gambar ni boleh bayang tak macam mana sibuknya shida huhuhu^^
Shida nak minta maaf shida sibuk sikit sejak-sejak ni, shida sempat update nak blogwalking shida tak sempat lagi, rasanya dah 2 3 hari shida tak blogwalking. Sibuk teramat sangat-sangat huhuhu^^ balik letih nak buka mata ngadap blog rasa dah tak mampu dah huhu^^ minta maaf sangat-sangat shida belum sempat nak terjah atau singgah blog korang ;( rasa serba salah pula tu yang shida keluarkan entri ini. Shida jadi semakin sibuk sebab Majikan shida tak ada so semua kerja atas kepala shida, semua shida handle! Majikan shida cuti bersalin now dia berehat tengah pantang. So sementara ni shida lah BOS hahahaaaa^^ tawa dalam tangisan! Shida slowly jejak korang k! miss u korang!!




22 comments:

  1. Tak ape,syida..settlekn dulu keje2 yg hakiki,ye :)

    ReplyDelete
  2. Tak ape,syida..settlekn dulu keje2 yg hakiki,ye :)

    ReplyDelete
  3. xpe shida..yg penting rehat secukupnya..
    kalau penat, nak BW pun tak seronokkan...

    ReplyDelete
  4. tidak apa, buat ;ah dulu keja yang tertangguh tuhh, ada masa free bw lerr . hihi

    ReplyDelete
  5. KAKSHIDA WAT KEJE PELAN2 ERK .. KALO TENCEM2 BENTI KEJAP .. JGN PAKSE2 .. XPE .. D MAAF KAN :)

    ReplyDelete
  6. haha siannya, xpe, rasenye kwn2 blog shida mesti faham punya, masing2 mesti akan buzy kan :D take care okay~ :D

    ReplyDelete
  7. kami kenkawan amat memahami.......

    ReplyDelete
  8. miss u shida..

    slow2 k :) utamakan keje tu..tu yg menjamin masa depan shida.. kami selalu jenguk blog shida ni..jangan risau k :)

    ReplyDelete
  9. xper2 take ur time...jaa pon sama laa...dpt bw time anak tido jer. tu pon kalo mata belom mgantuk awal..huhu...

    p/s : shida keje apa?

    ReplyDelete
  10. take ur time shida :) dulu aida pun jadi lagu tu last2 menghilang sampai 3 bulan kot.. haha

    ReplyDelete
  11. sama laa kita.. musim tgh bz keje jgak ni, huh..

    steady laa jadi pemangku bos ^^

    ReplyDelete
  12. same la ni kak..curi2 mse nk on9.. huhu

    ReplyDelete
  13. hihihi..ayut penah rasa...3 bln kot bt keje sndrik..semua kna handle sbb boss bsalin.hahaha..just take ur time k shida :)

    ReplyDelete
  14. amboi hensem kshda . haha . xpe buat yg mane lebih pnting dulu baru urus blog :)

    ReplyDelete
  15. xper shida buat keje dulu k...akak skang ni pun kan line teruk giler sampai nk bw n balas jejak pun makan berhari2 baru nk blh

    ReplyDelete
  16. same goes here..go slow dear..take care >.<

    ReplyDelete
  17. akak pun sibuk....tak mengapa slow2...

    ReplyDelete
  18. xpa... dulukan yg lbh penting.. :-)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.