Irma Hasmie dan Redza Syah scan bayi yang bakal dilahirkan nanti | Dunia sebenar Shida Irma Hasmie dan Redza Syah scan bayi yang bakal dilahirkan nanti

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 17 November 2012

Irma Hasmie dan Redza Syah scan bayi yang bakal dilahirkan nanti

   Assalammualaikum, peace upon you.
Gambar dari Instagram Redza Syah bayi yang telah mereka scan dan bakal dilahirkan nanti. Moga bayi Irma Hasmie dan Redza Syah ni sihat walafiat hendaknya dan perjalanan menjalani 9 bulan membawa satu impain bermakna buat pasangan suami isteri ini. Shida pun tak sabar nak tunggu bayi ni keluar :) kredit to : Abang Nara


malam ni shida BW ke blog korang ok, P1 buat hal semalam huhu^^




25 Jari Ohsem:

Fendy said...

seronok diorang berdua...

Azhafizah Md Nor said...

Moga semuanya baik baik sahaja..aminn

Remy hazza said...

nice pic....mesti irma ngan hubby tak sabar nak tunggu baby kuar.....

Ena's Palace said...

cutenye gambar scan tu...
semoga segalanya berjalan dgn lancar

Cik Nur said...

moga semuanya dipermudahkanNYA... :)

tirahzairi said...

seronoknya....

gigiAriEma said...

wahhhh sonok nye dh ade bby. murah rezeki diorang kn.

aisya said...

kak shida, kalau sy jd agak dah tukar lain dh.. asyik2 meragam je.. huhu..

btw ske tgk irma dan husband dia ni.. sweet.. =)

Bui Junaidi said...

CONFEM COMEL BILA DH KELUAR NNT

dEdEQ dE wIshEs said...

WAH .. BESHNYE DORG .. HEHE .. HOPU BBY DORANG SIHAT2

miz ruha said...

seronok mereka... ^_^

cci said...

wah.. nk ada bb da..

Shasha Yacob said...

seronok lah irma tu. hihi pluss husbie dia ensem lah. haha

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

moga semuanya dipermudahkan....mesti dorang excited kan hihi

azizah :) said...

seronoknya... teringin nak camni jugak! hahahaa

Sop said...

Baby auni x sempat nak print gambar 4D dulu

jaakechik said...

scan 4D. cantik giler, terang benderang! tahniah gak buat mereka...

patriq said...

insyallah sume bjln dgn lncar kn sida..

IntaNBerliaN said...

sk tgk gmbr scan tu... akak plak rs teruja.. hihii

saifudin said...

salam super sahabat,
tetap semangat dan sukses selalu ya
ditunggu kunjungan baliknya :)

PinkUmmi said...

alahi shomel jer anak die

syiela said...

tahniah buat mereka tak sabar nk tengok yg real punya

Che Rosliza Che mat said...

mesti mereka berdua tidak sabar....Almaklumlah anak first..

Emas Putih said...

bunting pelamin dia tu

mummyriena said...

mst cute ank dorg hihih :)