Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 17 November 2012

Irma Hasmie dan Redza Syah scan bayi yang bakal dilahirkan nanti

   Assalammualaikum, peace upon you.
Gambar dari Instagram Redza Syah bayi yang telah mereka scan dan bakal dilahirkan nanti. Moga bayi Irma Hasmie dan Redza Syah ni sihat walafiat hendaknya dan perjalanan menjalani 9 bulan membawa satu impain bermakna buat pasangan suami isteri ini. Shida pun tak sabar nak tunggu bayi ni keluar :) kredit to : Abang Nara


malam ni shida BW ke blog korang ok, P1 buat hal semalam huhu^^




25 comments:

  1. Moga semuanya baik baik sahaja..aminn

    ReplyDelete
  2. nice pic....mesti irma ngan hubby tak sabar nak tunggu baby kuar.....

    ReplyDelete
  3. cutenye gambar scan tu...
    semoga segalanya berjalan dgn lancar

    ReplyDelete
  4. moga semuanya dipermudahkanNYA... :)

    ReplyDelete
  5. wahhhh sonok nye dh ade bby. murah rezeki diorang kn.

    ReplyDelete
  6. kak shida, kalau sy jd agak dah tukar lain dh.. asyik2 meragam je.. huhu..

    btw ske tgk irma dan husband dia ni.. sweet.. =)

    ReplyDelete
  7. CONFEM COMEL BILA DH KELUAR NNT

    ReplyDelete
  8. WAH .. BESHNYE DORG .. HEHE .. HOPU BBY DORANG SIHAT2

    ReplyDelete
  9. seronok lah irma tu. hihi pluss husbie dia ensem lah. haha

    ReplyDelete
  10. moga semuanya dipermudahkan....mesti dorang excited kan hihi

    ReplyDelete
  11. seronoknya... teringin nak camni jugak! hahahaa

    ReplyDelete
  12. Baby auni x sempat nak print gambar 4D dulu

    ReplyDelete
  13. scan 4D. cantik giler, terang benderang! tahniah gak buat mereka...

    ReplyDelete
  14. insyallah sume bjln dgn lncar kn sida..

    ReplyDelete
  15. sk tgk gmbr scan tu... akak plak rs teruja.. hihii

    ReplyDelete
  16. salam super sahabat,
    tetap semangat dan sukses selalu ya
    ditunggu kunjungan baliknya :)

    ReplyDelete
  17. tahniah buat mereka tak sabar nk tengok yg real punya

    ReplyDelete
  18. mesti mereka berdua tidak sabar....Almaklumlah anak first..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.