Irma Hasmie dan Redza Syah scan bayi yang bakal dilahirkan nanti | Dunia sebenar Shida Irma Hasmie dan Redza Syah scan bayi yang bakal dilahirkan nanti


Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Saturday, 17 November 2012

Irma Hasmie dan Redza Syah scan bayi yang bakal dilahirkan nanti

   Assalammualaikum, peace upon you.
Gambar dari Instagram Redza Syah bayi yang telah mereka scan dan bakal dilahirkan nanti. Moga bayi Irma Hasmie dan Redza Syah ni sihat walafiat hendaknya dan perjalanan menjalani 9 bulan membawa satu impain bermakna buat pasangan suami isteri ini. Shida pun tak sabar nak tunggu bayi ni keluar :) kredit to : Abang Nara


malam ni shida BW ke blog korang ok, P1 buat hal semalam huhu^^




click to sharePin ThisShare on TumblrShare on Google PlusEmail This

25 Jari Ohsem:

Unknown said...

seronok diorang berdua...

Azhafizah MN said...

Moga semuanya baik baik sahaja..aminn

Unknown said...

nice pic....mesti irma ngan hubby tak sabar nak tunggu baby kuar.....

Ena's Stories said...

cutenye gambar scan tu...
semoga segalanya berjalan dgn lancar

Miss N™ said...

moga semuanya dipermudahkanNYA... :)

tirahzairi said...

seronoknya....

gigiAriEma said...

wahhhh sonok nye dh ade bby. murah rezeki diorang kn.

Unknown said...

kak shida, kalau sy jd agak dah tukar lain dh.. asyik2 meragam je.. huhu..

btw ske tgk irma dan husband dia ni.. sweet.. =)

Unknown said...

CONFEM COMEL BILA DH KELUAR NNT

dEdEQ dE wIshEs said...

WAH .. BESHNYE DORG .. HEHE .. HOPU BBY DORANG SIHAT2

Unknown said...

seronok mereka... ^_^

cci said...

wah.. nk ada bb da..

Unknown said...

seronok lah irma tu. hihi pluss husbie dia ensem lah. haha

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

moga semuanya dipermudahkan....mesti dorang excited kan hihi

Unknown said...

seronoknya... teringin nak camni jugak! hahahaa

Sop said...

Baby auni x sempat nak print gambar 4D dulu

jaakechik said...

scan 4D. cantik giler, terang benderang! tahniah gak buat mereka...

patriq said...

insyallah sume bjln dgn lncar kn sida..

IntaNBerliaN said...

sk tgk gmbr scan tu... akak plak rs teruja.. hihii

saifudin said...

salam super sahabat,
tetap semangat dan sukses selalu ya
ditunggu kunjungan baliknya :)

Mimie said...

alahi shomel jer anak die

syiela said...

tahniah buat mereka tak sabar nk tengok yg real punya

Cikrosecute said...

mesti mereka berdua tidak sabar....Almaklumlah anak first..

Emas Putih said...

bunting pelamin dia tu

mummyriena said...

mst cute ank dorg hihih :)