Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 13 November 2012

Maaf shida 3 hari tak online gara-gara melayan perasaan dan P1

   Assalammualaikum, peace upon you.
ya!! memang bosan kalau melayan perasaan terlalu lama, kerja apa pun tak jadi nak buat asyik membelengu saja. Korang pernah alami tak? mulanya P1 tak ada line lagi masa hari sabtu, memang geram lah kerja apa pun tak boleh buat. Lepas dari itu shida sedikit alami tekanan emosi gara-gara kelahi dengan si dia huwaaaa^^ lagi bertambah-tambah hari nak melayan perasaan ni! hampir 2 hari menyepikan diri. petang ahad tu pergi release tension dekat McDonald's dekat-dekat rumah. Lepak makan-makan sana dengan adik-adik dan ank buah shida. Lama juga duduk-duduk sana sempat juga update status FB dekat sana dengan line semputnya! sabar jelah.
So hari ni semuanya selesai, masalah selesai setelah bermaaf-maafan, P1wimax pun ada dah semalam tapi semalam shida letih tak dapat online. Terus tidur je! hari ni selasa Deepavali pesta cahaya, sekitar rumah shida berdentum-dentam bunyi mercun kuat sangat bunyi. Tiba-tiba terasa ramai juga orang india sekitar rumah shida ni. Ingatkan macam tak ada. Ohya! masa hari ahad juga shida pergi kenduri member shida kawen dan buat majlis Aqiqah dan cukur jambul anak member dapat pergi kejap sebab hujan pula petang tu. So semua cerita diatas ni merangkumi  3 hari shida tak update ya :)

thanks sudi membaca :) sesi membalas jejak korang!



30 comments:

  1. HIHIHI .. PTUT UN KAK SHIDA XON9 . NGEE~ ..

    ReplyDelete
  2. p1 masih bermasalah lagi ye?? hmm...

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah...lega bila segala kekalutan dah settle kan.....

    ReplyDelete
  4. byk yg jadi ye 3hari ni =)
    xpe, pasni dah okey moh kita update. Rumah Shida kt mana ye? Taiping? area mana

    ReplyDelete
  5. perasaan kalau di layan, mmg kerja tak menjadi..huhu..

    tpi sekarang dah okkan..

    mlm tadi, mmg bising..huhu

    ReplyDelete
  6. hello there and thank you for your information – I have
    definitely picked up anything new from right here.
    I did however expertise a few technical issues using this web
    site, as I experienced to reload the web site many times previous to I could get it to load properly.
    I had been wondering if your web host is OK? Not that I'm complaining, but sluggish loading instances times will sometimes affect your placement in google and can damage your high quality score if ads and marketing with Adwords. Anyway I am adding this RSS to my e-mail and can look out for a lot more of your respective fascinating content. Ensure that you update this again very soon.
    Here is my site ; how to make an app

    ReplyDelete
  7. tu la..orang suh guna unifi xnak..hehehe :p

    ReplyDelete
  8. sian shida.. patutlah shida diam je.. sabar eh.. p1wimax memang ada masa sangkut berhari2..

    ReplyDelete
  9. sabar ye shida.
    cuaca sekarang tak menentu jadi internet pon mula la nak buat perangai.

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah seme masalah shida dah settle.. lega kan.. xyah nak layan2 perasaan lagi :-)

    ReplyDelete
  11. takpe yunk..jejak slow2 k...kami menunggu mu..

    ReplyDelete
  12. get problem lagi ye dear?

    kalau nana dah potong terus..haha

    ReplyDelete
  13. sabar yer shida.. jgn layan sgt perasaan yer.. hehehe
    P1 prob? potong... jgn x ptong.. hehehe

    ReplyDelete
  14. mslah cinta mmg ssh nk handle la sida..

    ReplyDelete
  15. Indah khabar dr rupanya yek P1 ni..

    ReplyDelete
  16. Happy blogging Shida..ceria2 selalu..

    ReplyDelete
  17. bohsan juga kalo aku tgk ko asik mcm ni je kan heheee :D

    ReplyDelete
  18. aisey, p1 still wat hal rupanya...

    ReplyDelete
  19. bi baru entri ringkas yg padat dan juga tepat.. hehe

    ReplyDelete
  20. pttla menghilang...huhuhu.now,welcome back..jgn P1 bt hal lg sudah.. :D

    ReplyDelete
  21. bergaduh dengan si dia? akak pon gaduh jugak dengan hubby....sedihhhh :(

    ReplyDelete
  22. di saat line buat hal & tak boleh updated memang sangat tertekan...so sekarang mesti dah release sikit kan....

    ReplyDelete
  23. jangan terlalu melayan perasaan..rosa hati tu nanti..be happy ye shida.

    ReplyDelete
  24. melayan perasaan sensorang...xajak akak pun.huhuhu

    ReplyDelete
  25. line nak cari gaduh la tuh, hihi

    ReplyDelete
  26. ptt la lama xnmpak shida....sabar jer la kalu dgn line ni kan :-)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.