Maaf shida 3 hari tak online gara-gara melayan perasaan dan P1 | Dunia sebenar Shida Maaf shida 3 hari tak online gara-gara melayan perasaan dan P1

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Tuesday, 13 November 2012

Maaf shida 3 hari tak online gara-gara melayan perasaan dan P1

   Assalammualaikum, peace upon you.
ya!! memang bosan kalau melayan perasaan terlalu lama, kerja apa pun tak jadi nak buat asyik membelengu saja. Korang pernah alami tak? mulanya P1 tak ada line lagi masa hari sabtu, memang geram lah kerja apa pun tak boleh buat. Lepas dari itu shida sedikit alami tekanan emosi gara-gara kelahi dengan si dia huwaaaa^^ lagi bertambah-tambah hari nak melayan perasaan ni! hampir 2 hari menyepikan diri. petang ahad tu pergi release tension dekat McDonald's dekat-dekat rumah. Lepak makan-makan sana dengan adik-adik dan ank buah shida. Lama juga duduk-duduk sana sempat juga update status FB dekat sana dengan line semputnya! sabar jelah.
So hari ni semuanya selesai, masalah selesai setelah bermaaf-maafan, P1wimax pun ada dah semalam tapi semalam shida letih tak dapat online. Terus tidur je! hari ni selasa Deepavali pesta cahaya, sekitar rumah shida berdentum-dentam bunyi mercun kuat sangat bunyi. Tiba-tiba terasa ramai juga orang india sekitar rumah shida ni. Ingatkan macam tak ada. Ohya! masa hari ahad juga shida pergi kenduri member shida kawen dan buat majlis Aqiqah dan cukur jambul anak member dapat pergi kejap sebab hujan pula petang tu. So semua cerita diatas ni merangkumi  3 hari shida tak update ya :)

thanks sudi membaca :) sesi membalas jejak korang!



30 Jari Ohsem:

dEdEQ dE wIshEs said...

HIHIHI .. PTUT UN KAK SHIDA XON9 . NGEE~ ..

boni kacak said...

p1 masih bermasalah lagi ye?? hmm...

Fendy said...

selamat kembali....

Emas Putih said...

tukar la p1 tu. hehehe

Remy hazza said...

alhamdulillah...lega bila segala kekalutan dah settle kan.....

baby comel said...

byk yg jadi ye 3hari ni =)
xpe, pasni dah okey moh kita update. Rumah Shida kt mana ye? Taiping? area mana

Cik Nur said...

perasaan kalau di layan, mmg kerja tak menjadi..huhu..

tpi sekarang dah okkan..

mlm tadi, mmg bising..huhu

Anonymous said...

hello there and thank you for your information – I have
definitely picked up anything new from right here.
I did however expertise a few technical issues using this web
site, as I experienced to reload the web site many times previous to I could get it to load properly.
I had been wondering if your web host is OK? Not that I'm complaining, but sluggish loading instances times will sometimes affect your placement in google and can damage your high quality score if ads and marketing with Adwords. Anyway I am adding this RSS to my e-mail and can look out for a lot more of your respective fascinating content. Ensure that you update this again very soon.
Here is my site ; how to make an app

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

sama la kite dan tau sgt erasaan mcm tu..

Mk Syahir said...

tu la..orang suh guna unifi xnak..hehehe :p

Aida Omar said...

sian shida.. patutlah shida diam je.. sabar eh.. p1wimax memang ada masa sangkut berhari2..

Nurul Faiz Bikers said...

sabar ye shida.
cuaca sekarang tak menentu jadi internet pon mula la nak buat perangai.

IntaNBerliaN said...

alhamdulillah seme masalah shida dah settle.. lega kan.. xyah nak layan2 perasaan lagi :-)

azizah :) said...

takpe yunk..jejak slow2 k...kami menunggu mu..

♥ Nana BamBam ♥ said...

get problem lagi ye dear?

kalau nana dah potong terus..haha

Sop said...

sabar yer shida.. jgn layan sgt perasaan yer.. hehehe
P1 prob? potong... jgn x ptong.. hehehe

patriq said...

mslah cinta mmg ssh nk handle la sida..

Si Matatajam said...

Indah khabar dr rupanya yek P1 ni..

Si Matatajam said...

Happy blogging Shida..ceria2 selalu..

mummyriena said...

bohsan juga kalo aku tgk ko asik mcm ni je kan heheee :D

caliph shuriken said...

aisey, p1 still wat hal rupanya...

aisya said...

bi baru entri ringkas yg padat dan juga tepat.. hehe

ayut said...

pttla menghilang...huhuhu.now,welcome back..jgn P1 bt hal lg sudah.. :D

Mummy Adriana said...

bergaduh dengan si dia? akak pon gaduh jugak dengan hubby....sedihhhh :(

shahdiana said...

di saat line buat hal & tak boleh updated memang sangat tertekan...so sekarang mesti dah release sikit kan....

Azhafizah Md Nor said...

jangan terlalu melayan perasaan..rosa hati tu nanti..be happy ye shida.

Che Rosliza Che mat said...

Patutlah lama menyepi hihihi

PinkUmmi said...

melayan perasaan sensorang...xajak akak pun.huhuhu

Shasha Yacob said...

line nak cari gaduh la tuh, hihi

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

ptt la lama xnmpak shida....sabar jer la kalu dgn line ni kan :-)