Menang GA dari Shasha Yacob | Bag Coach dari Butik Chinta Zulaikha

by - 00:05:00

   Assalammualaikum, peace upon you.

Bungkusan ni datangnya dari 1st Giveaway dari Makcik Superman shida menang GA ni dirandom by bogger Shasha Yacob. Alhamdulillah rezeki shida menang GA ni :) dah lama shida tak menang mana-mana GA ni. Semua pemenang dan hadiah dalam entri ini > senarai pemenang Thanks juga pada sponsors dari Butik Chinta Zulaikha. Kalau korang nak shopping bag-bag yang cun korang boleh terus ke Fanpage Butik Chinta Zulaikha ni :) apa-apa pun shida sangat-sangat berterima kasih kepada penganjur dan sponsors. Layan lagi gambar Bag yang shida dapat ni :)
bertambah lagi koleksi bag shida ^_^



You May Also Like

31 Jari Ohsem

  1. tahniah! :D

    Anyway, join jom : http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/11/exclusive-giveaway-by-double-a.html

    ReplyDelete
  2. lawa!!!!! purple is so nice gitu loh,, aiyaaa,, nk join ga la banyak2,, hehe

    ReplyDelete
  3. wah...cantik begnya ...tahniah...

    ReplyDelete
  4. cantikkk..!
    Tahniah shida... :)

    ReplyDelete
  5. tahniah...comel beg tu ...coach lagi...... bertuah shida.....

    ReplyDelete
  6. wah...comellah beg tu..hehehehe

    ReplyDelete
  7. Lawalah coach beg tu.. Btw, tahniah Shida! Nak gi terjah Butik Chinta Zulaikha lah! ^^,

    ReplyDelete
  8. comel2..tahniah dear... lawa kaler purple..

    ReplyDelete
  9. nak beg!!huhuhu...menang!tahniah tau shida!

    *done your fear factor! :)

    ReplyDelete
  10. nak beg!!huhuhu...menang!tahniah tau shida!

    *done your fear factor! :)

    ReplyDelete
  11. tahniah shida... color purple dan beg tu comel... ^_^

    ReplyDelete
  12. tahniah... untungnya shida...

    ReplyDelete
  13. wahhh coOl dear~ hihi nice gift, congratez (n_n)

    ReplyDelete
  14. Bestnyer, dapat hadiah gempak lak tu :D

    ReplyDelete
  15. TAHNIAH KAK SHIDA .. WAH WAH .. REZEKI TAUN NI MELAMBUNG2 ERK :)

    ReplyDelete
  16. wah dah dapat erk, lawa jugak, hihi :D

    ReplyDelete
  17. wah tahniah!...blh la melaram ngn beg baru..haha :p

    ReplyDelete
  18. purplee!! i like.. tahniah shida.. bestnya tambah koleksi beg lagi..hehe

    ReplyDelete
  19. Tahniaahh.. seronok dapat hadiah kan~~ hehe.

    ReplyDelete
  20. congratz.. bertambah laa koleksi cmni, hikk...

    ReplyDelete
  21. Terimakasih informasi nya gan, sangat bermanfaat :)
    nice post :)
    ditunggu kunjungan baliknya yaah ,

    ReplyDelete
  22. wah... hadia best... tahniah shida :-)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih.