Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 27 November 2012

Menang GA dari Shasha Yacob | Bag Coach dari Butik Chinta Zulaikha

   Assalammualaikum, peace upon you.
Bungkusan ni datangnya dari 1st Giveaway dari Makcik Superman shida menang GA ni dirandom by bogger Shasha Yacob. Alhamdulillah rezeki shida menang GA ni :) dah lama shida tak menang mana-mana GA ni. Semua pemenang dan hadiah dalam entri ini > senarai pemenang Thanks juga pada sponsors dari Butik Chinta Zulaikha. Kalau korang nak shopping bag-bag yang cun korang boleh terus ke Fanpage Butik Chinta Zulaikha ni :) apa-apa pun shida sangat-sangat berterima kasih kepada penganjur dan sponsors. Layan lagi gambar Bag yang shida dapat ni :)
bertambah lagi koleksi bag shida ^_^



31 comments:

  1. tahniah! :D

    Anyway, join jom : http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/11/exclusive-giveaway-by-double-a.html

    ReplyDelete
  2. lawa!!!!! purple is so nice gitu loh,, aiyaaa,, nk join ga la banyak2,, hehe

    ReplyDelete
  3. wah...cantik begnya ...tahniah...

    ReplyDelete
  4. cantikkk..!
    Tahniah shida... :)

    ReplyDelete
  5. tahniah...comel beg tu ...coach lagi...... bertuah shida.....

    ReplyDelete
  6. wah...comellah beg tu..hehehehe

    ReplyDelete
  7. Lawalah coach beg tu.. Btw, tahniah Shida! Nak gi terjah Butik Chinta Zulaikha lah! ^^,

    ReplyDelete
  8. comel2..tahniah dear... lawa kaler purple..

    ReplyDelete
  9. nak beg!!huhuhu...menang!tahniah tau shida!

    *done your fear factor! :)

    ReplyDelete
  10. nak beg!!huhuhu...menang!tahniah tau shida!

    *done your fear factor! :)

    ReplyDelete
  11. tahniah shida... color purple dan beg tu comel... ^_^

    ReplyDelete
  12. tahniah... untungnya shida...

    ReplyDelete
  13. wahhh coOl dear~ hihi nice gift, congratez (n_n)

    ReplyDelete
  14. Bestnyer, dapat hadiah gempak lak tu :D

    ReplyDelete
  15. TAHNIAH KAK SHIDA .. WAH WAH .. REZEKI TAUN NI MELAMBUNG2 ERK :)

    ReplyDelete
  16. wah dah dapat erk, lawa jugak, hihi :D

    ReplyDelete
  17. wah tahniah!...blh la melaram ngn beg baru..haha :p

    ReplyDelete
  18. purplee!! i like.. tahniah shida.. bestnya tambah koleksi beg lagi..hehe

    ReplyDelete
  19. Tahniaahh.. seronok dapat hadiah kan~~ hehe.

    ReplyDelete
  20. congratz.. bertambah laa koleksi cmni, hikk...

    ReplyDelete
  21. Terimakasih informasi nya gan, sangat bermanfaat :)
    nice post :)
    ditunggu kunjungan baliknya yaah ,

    ReplyDelete
  22. wah... hadia best... tahniah shida :-)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.