Menang GA dari Shasha Yacob | Bag Coach dari Butik Chinta Zulaikha | Dunia sebenar Shida Menang GA dari Shasha Yacob | Bag Coach dari Butik Chinta Zulaikha

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Tuesday, 27 November 2012

Menang GA dari Shasha Yacob | Bag Coach dari Butik Chinta Zulaikha

   Assalammualaikum, peace upon you.
Bungkusan ni datangnya dari 1st Giveaway dari Makcik Superman shida menang GA ni dirandom by bogger Shasha Yacob. Alhamdulillah rezeki shida menang GA ni :) dah lama shida tak menang mana-mana GA ni. Semua pemenang dan hadiah dalam entri ini > senarai pemenang Thanks juga pada sponsors dari Butik Chinta Zulaikha. Kalau korang nak shopping bag-bag yang cun korang boleh terus ke Fanpage Butik Chinta Zulaikha ni :) apa-apa pun shida sangat-sangat berterima kasih kepada penganjur dan sponsors. Layan lagi gambar Bag yang shida dapat ni :)
bertambah lagi koleksi bag shida ^_^



click to sharePin ThisShare on TumblrShare on Google PlusEmail This

31 Jari Ohsem:

Unknown said...

tahniah! :D

Anyway, join jom : http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/11/exclusive-giveaway-by-double-a.html

mujagirl92 said...

lawa!!!!! purple is so nice gitu loh,, aiyaaa,, nk join ga la banyak2,, hehe

insan_marhaen said...

wah...cantik begnya ...tahniah...

Miss N™ said...

cantikkk..!
Tahniah shida... :)

Unknown said...

tahniah...comel beg tu ...coach lagi...... bertuah shida.....

boni kacak said...

wah...comellah beg tu..hehehehe

-meeSUPERGIRL- said...

tahniah kshda :)

Kekzamanis said...

Lawalah coach beg tu.. Btw, tahniah Shida! Nak gi terjah Butik Chinta Zulaikha lah! ^^,

nuyui a.k.a miss YUI said...

comel2..tahniah dear... lawa kaler purple..

intanfirdaus247 said...

cantik!

ayut said...

nak beg!!huhuhu...menang!tahniah tau shida!

*done your fear factor! :)

ayut said...

nak beg!!huhuhu...menang!tahniah tau shida!

*done your fear factor! :)

Unknown said...

tahniah shida... color purple dan beg tu comel... ^_^

syiela said...

tahniah... untungnya shida...

lynndAmya said...

wahhh coOl dear~ hihi nice gift, congratez (n_n)

Myra Jay said...

Bestnyer, dapat hadiah gempak lak tu :D

dEdEQ dE wIshEs said...

TAHNIAH KAK SHIDA .. WAH WAH .. REZEKI TAUN NI MELAMBUNG2 ERK :)

Unknown said...

wah dah dapat erk, lawa jugak, hihi :D

Unknown said...

comelnye.. hehe

hazwan hairy said...

wah tahniah!...blh la melaram ngn beg baru..haha :p

Unknown said...

purplee!! i like.. tahniah shida.. bestnya tambah koleksi beg lagi..hehe

Maria Menado~ said...

Tahniaahh.. seronok dapat hadiah kan~~ hehe.

caliph shuriken said...

congratz.. bertambah laa koleksi cmni, hikk...

Mimie said...

tahniah shida

Mimie said...

tahniah Shida

saifudin said...

Terimakasih informasi nya gan, sangat bermanfaat :)
nice post :)
ditunggu kunjungan baliknya yaah ,

sendiri said...

boleh buat muzium

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wow superb...cantik sgt..tahniah shida

cci said...

wa.. dpt bag.. bestnya...

Cikrosecute said...

tahniah...banyaknya hadiah..

IntaNBerliaN said...

wah... hadia best... tahniah shida :-)