Oh gadget baru, gadget impian ku :) #part2 | Dunia sebenar Shida Oh gadget baru, gadget impian ku :) #part2

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Saturday, 24 November 2012

Oh gadget baru, gadget impian ku :) #part2

  Assalammualaikum, peace upon you.
Hai korang, ingat tak dalam entri Oh gadget baru, gadget impian ku #part 1 yang shida minta korang teka gadget baru shida tu, yang sebenarnya shida dah beli tapi masih belum pertontonkan kepada korang. So shida bagi lagi "klu" kat korang. Nampak book porch tu? dalam dia ada isi tau, isi dia gadget impain shida. Cuba korang teka lagi gadget apa yang ada dalam book porch tu? Kali ni dengan senang hati shida masukkan semua blog yang jawab betul nama penuh gadget tersebut :) tak susahkan senang je! dalam entri yang lepas ramai blogger jawab betul hampir kesemua jawab betul tapi terlalu simple jawapan tu so kita perbetulkan lagi :)

selamat menjawab :)



click to sharePin ThisShare on TumblrShare on Google PlusEmail This

41 Jari Ohsem:

Anis Farhana said...

Samsung Galaxy S3 ?????

huhuhu . :)

dEdEQ dE wIshEs said...

SAMSUNG GALAXY SIII KALER BIRU DAN BAG DIA KALER PINK .. HAA .. BETOL X BETOL X ? HEHE

Unknown said...

samsung galaxy s3 kan?????? he3

hazwan hairy said...

best lah depa kan!!

hnahdy said...

alaaa xsabar nak tengok

Unknown said...

Samsung Galaxy S3 kan, hihi

Miss N™ said...

wahhh..! shida dah beli ye.. :)

bestnyerr.. :)

Samsung Galaxy S3..cepat persembahkan..nak tgkkk.. :)

zuhaida said...

saya rasa dalam tu ada galaxy S2, takpun galaxy S3. takpun iPhone.

#eh, banyak pulak teka. heheh :P

nanieydotcom said...

Notes ke shida?? Mesti happy kn dpt apa yg kite nk :)

Unknown said...

samsung galaxy note 2

Aimacomel said...

Note 2 ye Shida? :)

mujagirl92 said...

alamak,, muja bukan up to date dgn gadget ni,, adesss,,, mmm,,, galaxy tab kot,, hahaha,,, hentam sajalaaa,,,

Mia Liana said...

samsung galaxy tab s3..... ;)

Unknown said...

bestnya.. nak jugak.. hehe

ecadwinkyasha said...

s3?

Nurfarah said...

Samsung Galaxy Note II

Azhafizah MN said...

Of courselah ada samsung galaxy s3 kan..ke salah jugak :p

Emas Putih said...

hehehe :) Samsung Glaxy S3 Kaler hitam..!! hehehe

ciknadrahismail said...

hye..beli samsung galaxy Note II ke=)

hazwan hairy said...

samsung galxy s3! kalerrrr pn nk kna gtau ke..hahahaha td xteka..:p

mohd zuhri said...

samsung galaxyy note 2 kot

Unknown said...

bestnye hehe

emas putih said...

samsung galaxy s3 dengan harga rm1099 beli kat lowyart..ahahahaha kantoiiii

Arra Ahmad said...

Samsung Galaxy S3

patriq said...

wahhh HP baru ke sida..untungla...

-meeSUPERGIRL- said...

samsung galaxy s3 kikiki .. kshida beli la samsung galaxy s3 yg baru .. samsung galaxy s3 ape tah . kshda kan gila gadget ... beli la. s3 tu bg mee . huahuahua

mummyriena said...

shida sejak bila gila gadget eh?? heheee..

Unknown said...

uit porch kaler pink! hahaha :p

jijah teka samsung galaxy S3..

dapat tahu sebab kat url gambar ni keluar samsung galaxy S3...hahaa kantoi..

Cik T said...

s3 :)

Joel Leslie said...

Samsung Galaxy Note 2 kut :D hehehehehe ^__^ bestnyerr dpt gadget impian!!

Unknown said...

Galaxy Note kot =)
www.aimancool.com

Unknown said...

S III

Unknown said...

SAMSUNG GALAXY S3..^_^

Si Matatajam said...

Samsung Galaxy Note 2 ke Shida?

ZULHILMI TEMPOYAK said...

skrg nk hati org je... :P

caliph shuriken said...

dgn klu aritu mmg confirm laa sIII ^^

IntaNBerliaN said...

dah ada jawapan utk teka teki ni :-)

Unknown said...

dah tahu jawapannya... terlambat...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

mcm teringin satu haha...tp xmampu huk huk

Mimie said...

Samsung Galaxy S3

Cikrosecute said...

akhirnya dapat jugak Samsung Galaxy S3 ya...