Oh gadget baru, gadget impian ku :) #part2 | Dunia sebenar Shida Oh gadget baru, gadget impian ku :) #part2

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 24 November 2012

Oh gadget baru, gadget impian ku :) #part2

  Assalammualaikum, peace upon you.
Hai korang, ingat tak dalam entri Oh gadget baru, gadget impian ku #part 1 yang shida minta korang teka gadget baru shida tu, yang sebenarnya shida dah beli tapi masih belum pertontonkan kepada korang. So shida bagi lagi "klu" kat korang. Nampak book porch tu? dalam dia ada isi tau, isi dia gadget impain shida. Cuba korang teka lagi gadget apa yang ada dalam book porch tu? Kali ni dengan senang hati shida masukkan semua blog yang jawab betul nama penuh gadget tersebut :) tak susahkan senang je! dalam entri yang lepas ramai blogger jawab betul hampir kesemua jawab betul tapi terlalu simple jawapan tu so kita perbetulkan lagi :)

selamat menjawab :)



41 Jari Ohsem:

Anis Farhana said...

Samsung Galaxy S3 ?????

huhuhu . :)

dEdEQ dE wIshEs said...

SAMSUNG GALAXY SIII KALER BIRU DAN BAG DIA KALER PINK .. HAA .. BETOL X BETOL X ? HEHE

Remy hazza said...

samsung galaxy s3 kan?????? he3

hazwan hairy said...

best lah depa kan!!

hnahdy said...

alaaa xsabar nak tengok

Shasha Yacob said...

Samsung Galaxy S3 kan, hihi

Cik Nur said...

wahhh..! shida dah beli ye.. :)

bestnyerr.. :)

Samsung Galaxy S3..cepat persembahkan..nak tgkkk.. :)

zuhaida said...

saya rasa dalam tu ada galaxy S2, takpun galaxy S3. takpun iPhone.

#eh, banyak pulak teka. heheh :P

nanieybarnieylurviey said...

Notes ke shida?? Mesti happy kn dpt apa yg kite nk :)

Mk Syahir said...

samsung galaxy note 2

baby comel said...

Note 2 ye Shida? :)

Nurmujahidah Ismail said...

alamak,, muja bukan up to date dgn gadget ni,, adesss,,, mmm,,, galaxy tab kot,, hahaha,,, hentam sajalaaa,,,

Mia Liana said...

samsung galaxy tab s3..... ;)

aisya said...

bestnya.. nak jugak.. hehe

Eca Dwinky Asha said...

s3?

♥Cik Nurfarah♥ said...

Samsung Galaxy Note II

Azhafizah Md Nor said...

Of courselah ada samsung galaxy s3 kan..ke salah jugak :p

Emas Putih said...

hehehe :) Samsung Glaxy S3 Kaler hitam..!! hehehe

✿MisS NadRAH♥ said...

hye..beli samsung galaxy Note II ke=)

hazwan hairy said...

samsung galxy s3! kalerrrr pn nk kna gtau ke..hahahaha td xteka..:p

Xiao Xandria said...

samsung galaxyy note 2 kot

Farra Izzaty said...

bestnye hehe

emas putih said...

samsung galaxy s3 dengan harga rm1099 beli kat lowyart..ahahahaha kantoiiii

Arra Ahmad said...

Samsung Galaxy S3

patriq said...

wahhh HP baru ke sida..untungla...

-meeSUPERGIRL- said...

samsung galaxy s3 kikiki .. kshida beli la samsung galaxy s3 yg baru .. samsung galaxy s3 ape tah . kshda kan gila gadget ... beli la. s3 tu bg mee . huahuahua

mummyriena said...

shida sejak bila gila gadget eh?? heheee..

azizah :) said...

uit porch kaler pink! hahaha :p

jijah teka samsung galaxy S3..

dapat tahu sebab kat url gambar ni keluar samsung galaxy S3...hahaa kantoi..

TehaaNFM said...

s3 :)

Joel Leslie said...

Samsung Galaxy Note 2 kut :D hehehehehe ^__^ bestnyerr dpt gadget impian!!

Aiman Aziz said...

Galaxy Note kot =)
www.aimancool.com

Khairul Zamri said...

S III

Bui Junaidi said...

SAMSUNG GALAXY S3..^_^

Si Matatajam said...

Samsung Galaxy Note 2 ke Shida?

zulhilmi tempoyak said...

skrg nk hati org je... :P

caliph shuriken said...

dgn klu aritu mmg confirm laa sIII ^^

IntaNBerliaN said...

dah ada jawapan utk teka teki ni :-)

miz ruha said...

dah tahu jawapannya... terlambat...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

mcm teringin satu haha...tp xmampu huk huk

Mimie said...

Samsung Galaxy S3

Che Rosliza Che mat said...

akhirnya dapat jugak Samsung Galaxy S3 ya...