Saturday, 24 November 2012

Oh gadget baru, gadget impian ku :) #part2

  Assalammualaikum, peace upon you.
Hai korang, ingat tak dalam entri Oh gadget baru, gadget impian ku #part 1 yang shida minta korang teka gadget baru shida tu, yang sebenarnya shida dah beli tapi masih belum pertontonkan kepada korang. So shida bagi lagi "klu" kat korang. Nampak book porch tu? dalam dia ada isi tau, isi dia gadget impain shida. Cuba korang teka lagi gadget apa yang ada dalam book porch tu? Kali ni dengan senang hati shida masukkan semua blog yang jawab betul nama penuh gadget tersebut :) tak susahkan senang je! dalam entri yang lepas ramai blogger jawab betul hampir kesemua jawab betul tapi terlalu simple jawapan tu so kita perbetulkan lagi :)

selamat menjawab :)



41 comments:

  1. Samsung Galaxy S3 ?????

    huhuhu . :)

    ReplyDelete
  2. SAMSUNG GALAXY SIII KALER BIRU DAN BAG DIA KALER PINK .. HAA .. BETOL X BETOL X ? HEHE

    ReplyDelete
  3. samsung galaxy s3 kan?????? he3

    ReplyDelete
  4. wahhh..! shida dah beli ye.. :)

    bestnyerr.. :)

    Samsung Galaxy S3..cepat persembahkan..nak tgkkk.. :)

    ReplyDelete
  5. saya rasa dalam tu ada galaxy S2, takpun galaxy S3. takpun iPhone.

    #eh, banyak pulak teka. heheh :P

    ReplyDelete
  6. Notes ke shida?? Mesti happy kn dpt apa yg kite nk :)

    ReplyDelete
  7. alamak,, muja bukan up to date dgn gadget ni,, adesss,,, mmm,,, galaxy tab kot,, hahaha,,, hentam sajalaaa,,,

    ReplyDelete
  8. Of courselah ada samsung galaxy s3 kan..ke salah jugak :p

    ReplyDelete
  9. hehehe :) Samsung Glaxy S3 Kaler hitam..!! hehehe

    ReplyDelete
  10. hye..beli samsung galaxy Note II ke=)

    ReplyDelete
  11. samsung galxy s3! kalerrrr pn nk kna gtau ke..hahahaha td xteka..:p

    ReplyDelete
  12. samsung galaxy s3 dengan harga rm1099 beli kat lowyart..ahahahaha kantoiiii

    ReplyDelete
  13. wahhh HP baru ke sida..untungla...

    ReplyDelete
  14. samsung galaxy s3 kikiki .. kshida beli la samsung galaxy s3 yg baru .. samsung galaxy s3 ape tah . kshda kan gila gadget ... beli la. s3 tu bg mee . huahuahua

    ReplyDelete
  15. shida sejak bila gila gadget eh?? heheee..

    ReplyDelete
  16. uit porch kaler pink! hahaha :p

    jijah teka samsung galaxy S3..

    dapat tahu sebab kat url gambar ni keluar samsung galaxy S3...hahaa kantoi..

    ReplyDelete
  17. Samsung Galaxy Note 2 kut :D hehehehehe ^__^ bestnyerr dpt gadget impian!!

    ReplyDelete
  18. Galaxy Note kot =)
    www.aimancool.com

    ReplyDelete
  19. dgn klu aritu mmg confirm laa sIII ^^

    ReplyDelete
  20. dah ada jawapan utk teka teki ni :-)

    ReplyDelete
  21. dah tahu jawapannya... terlambat...

    ReplyDelete
  22. mcm teringin satu haha...tp xmampu huk huk

    ReplyDelete
  23. akhirnya dapat jugak Samsung Galaxy S3 ya...

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.