Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 20 November 2012

Oh gadget baru, gadget impian ku :)

   Assalammualaikum, peace upon you.
cover photo yang baru ^_^
Agak-agaknya korang boleh teka apa gadget baru shida lebih mudah dan senang gadget impian shida. Sebelum ni shida ada buat satu entri yang shida nak beli sangat-sangat gadget ni. Ya memang mahal hampir 2k so korang boleh teka gadget apa yang shida maksudkan? 2 blogger jawab yang paling awal dan tepat shida masukkn link blog dia dalam entri Gadget Impain ku nanti :)

shida rasa korang memang dah boleh teka, terpampang klu shida bagi ^_"



41 comments:

  1. Shida teringin nak sangat2 dengan Samsung Galaxy S3 kan...?

    ReplyDelete
  2. s threeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D

    ReplyDelete
  3. err , samsung galaxy S3 ?? hehe

    ReplyDelete
  4. semestinye samsung galaxy s3 ye shida..berkenan gak tapi tak cukup duitnya lagi =__='..simpan duit kawen.hehe

    ReplyDelete
  5. iPhone 5 Gadget Impian

    betul tak kak shida ?

    ReplyDelete
  6. eh silap.

    Samsung Galaxy S3 kan ? hihi

    ReplyDelete
  7. rasanya gadget iphone 5...hehehehe...
    betui ka??

    need yr support
    iPhone 5 Gadget Impian

    ReplyDelete
  8. Galaxy SIII kan kalau tak silap..

    dah beli ke? bestnya.. hehe

    ReplyDelete
  9. Gadget impian kak shida adalah.....

    Samsung galaxy S-III

    betul x?

    ReplyDelete
  10. samsung galaxy s3...huhuhu..gigihla shida tambah tolak darab bahagi nak membeli..bila impian jd nyata mmg terbek la :)

    ReplyDelete
  11. GADGET KAK SHIDA SAMSUNG S3 KALER BIRU SARUNG S3 TU KALER PINK .. NAH .. BETOL KAN ? HAHA

    ReplyDelete
  12. S iii tuuuu....wahhh mmg hset tu hebat, tp mahal giloshhh! ntah bila la jaa boleh merasa.... 1bln stgh gaji tu...kikiki....

    ReplyDelete
  13. apsal la klu ada teka2 ni akak slalu lambat huk huk sedey betol la...shida gadget s3 kan

    ReplyDelete
  14. hu3...galaxy s3...... kalau remy....note 2 jer......he3

    ReplyDelete
  15. org kayooo blh beli sss threeee...kan..

    ReplyDelete
  16. klau harga hampir 2k tu rasa2 sIII ^^

    ReplyDelete
  17. dah terlambat huhuhu.. samsung s3 kan

    ReplyDelete
  18. mesti shida dah beli samsung galaxy S3 kan kan..

    ReplyDelete
  19. akak lmbt jwb la..
    Samsung Galaxy S3 kan

    ReplyDelete
  20. dah lambat sangat nak teka...semoga hajatmu tercapai dik...

    ReplyDelete
  21. Awesome! Its really remarkable post, I have got much clear idea regarding from this article.
    Take a look at my homepage : Charlotte NC IT Services

    ReplyDelete
  22. dah tercapai impian shida hihihi

    ReplyDelete
  23. Hello! I just want to offer you a big thumbs up for the excellent info
    you have here on this post. I will be returning to your blog for more soon.
    Feel free to surf my blog ... Movie Chat

    ReplyDelete
  24. This web site definitely has all of the information I wanted about this subject and
    didn't know who to ask.
    Have a look at my homepage ... Yellow & White Pages

    ReplyDelete
  25. Your mode of telling everything in this paragraph is actually fastidious, all can without difficulty understand it, Thanks a lot.
    Here is my web-site Essay About Survival In The Hunger Games

    ReplyDelete
  26. I love your blog.. very nice colors & theme. Did you make this
    website yourself or did you hire someone to
    do it for you? Plz answer back as I'm looking to construct my own blog and would like to find out where u got this from. thanks
    my web page > http://www.locald.com/Maryland/Owings_Mills

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.