Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 19 November 2012

Review Blog Kisah Emas Putih dan Blog Si Matatajam

   Assalammualaikum, peace upon you.
Ha! sebelum melabuh tirainya bulan November shida nak teruskan sesi review Blog untuk Top Komen Oktober yang masih tersadai disebabkan masalah-masalah yang tak dapat dielakkan oleh shida sendiri. Mohon maaf ya korang! so shida teruskan sesi review ni sementara line internet tengah laju selaju lajunya :) Oh ya sebelum tu shida nak mention juga untuk Top Komen November dan December shida tak akan buat sebab shida nak buat simple GA sempena Birthday shida nanti so shida akan buat serentak memilih 4 Blog secara random. So itu nanti shida cerita ok :) shida selesaikan dulu sesi review ni dulu. Tahniah 2 blog yang direview :)

Emas Putih atau Uzu nama samaran bagi Blogger Sabahan ini yang sangat-sangat comel bagi shida :) Kenapa comel? cuba korang tengok muka dia cute je macam barbie hehee^^ Gadis yang sukakan warna pink ni shida baru juga kenal-kenal dia itu pun kenal dari segmen blogger apit :) Uzu atau Emas Putih ni sweet orangnya peramah dan mudah didekati. Shida walau baru kenal tapi kami dah macam kawan lama. Dah sharing macam-macam tau kalau korang nak tahu, peribadi bukan peribadi gosip-gosip semua dah hehee^^ Jomla korang berkawan dengan Blogger Emas Putih yang tiut ni :) sejak rapat dengan uzu dia juga dah jadi pembaca setia blog shida sampailah dia naik dalam "jari mereka ohsem" ni. Tahniah sayang :)

Blog ke2 pula untuk Blogger Si Matatajam dan juga seorang ibu. Macam tak sangka blog shida ni blog umum juga pelbagai peringkat umur yang baca tau. Ada juga yang masih sekolah, ibu-ibu, rakan sebaya dan juga rakan blogger yang lain. Thanks semuanya, shida selesa memanggil kak M simple kan. Kak M ni jenis yang senang bergaul sehinggakan shida sendiri tak ingat macam mana boleh terlekat dengan kak M tapi kak M kalau ada masa terisi dia rajin baca entri-emtri shida. Bertuah shida dapat pengunjung seperti kak M. Peramah juga kak M ni selalu datang blog shida komen-komen. Shida membalas budi baik kak M dengan membuat perkara yang sama. Ada masa terluang shida datang baca, komen-komen entri kak M. Thanks kak M sudi menjadi kenalan maya shida dan support blog shida yang tak seberapa ni. Jom terjah blog kak M :)



32 comments:

  1. Wah terharunya dahku...tetiba speechless plak nak mengomen..hu hu..

    ReplyDelete
  2. Sambung komen plak..ha ha..
    Thanks for being my friend in this blogging world..wah tetiba Oh my English plak...Tq sebab sudi review blog kak M yek..

    ReplyDelete
  3. KAN KAK SHIDA .. UZU MANG BEK N PERAMAH .. HOHO ..

    AKAK MATATAJAM LAK .. IBU YG SOLEHAH <3

    DONE LAME FOLLOW MEREKE

    ReplyDelete
  4. hahahha :D lawak la entry shida. tegelak uzu baca. anyway thanks ;)

    ReplyDelete
  5. review jgn tak review :) hihihi

    ReplyDelete
  6. dua2 eca kenal...dua2 penaja Year End GA & contest.hehehe

    ReplyDelete
  7. emas putih & mata tajam..smart nama blog2 ni

    ReplyDelete
  8. tahniah utk emas putih dan juga si mata tajam.... dua dua header comel...yg yg paling best ...dua dua pinky!!!!

    ReplyDelete
  9. kenapa dua2 header tu comel sgt!! hehe.. btw, tahniah..

    ReplyDelete
  10. Pernah singgah blog emas putih

    dua2 blog punyai header yg menarik
    tahniah

    ReplyDelete
  11. NNT KAK BUI SGGH BLOG DIA ORG..^_^

    ReplyDelete
  12. Kak M mmg baik, nur dah pernah jumpa kak M hari tu.. :)

    baik, cantik..dan ade ank teruna yg comel.. :)

    ReplyDelete
  13. nati nak terjah blog diorg la

    ReplyDelete
  14. agak2 bila lah korn plak punya giliran meriview...?
    sedap pulak ayat meriview ni...
    nak tulis lagi la..
    meriview... lagi skali.. meriview... hik hik hik

    ReplyDelete
  15. dua2 dah knl dua2 pn rjin dtg..hehe

    ReplyDelete
  16. dua2 selalu jenguk blog sis hihihi

    ReplyDelete
  17. saya kenal mereka2 itu..hehehe..emas putih memang comel orangnya

    ReplyDelete
  18. dua2 header comey je pakai doodle muslimah..

    ReplyDelete
  19. tahniah laa sbb terpilih tuk d review

    Salam maal hijrah maaf busy dgn final exam... mohon jasa baik tuk vote sy di Contest iPhone 5

    http://www.khairul-zamri.com/2012/11/iphone-5-gadjet-impian.html

    Segala jasa baik Allah pasti membalas dengan sebaik2nya. Barakallah :)

    ReplyDelete
  20. cewaaah, bertuahnya kaki. hihi :D

    ReplyDelete
  21. bila nak review jaa pulak.... kah..kah..kah..sory gurau2 saja....

    p/s : M tu pon pgunjung tegar blog jaa jugak tau..heee

    ReplyDelete
  22. tahniah tuk mereka berdua...blog kak m akak wajib terjah hehe

    ReplyDelete
  23. klau blogger Emas Putih tu sy panggil EP saja ^^

    ReplyDelete
  24. tahniah buat mereka berdua... :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.