Review Blog Kisah Emas Putih dan Blog Si Matatajam | Dunia sebenar Shida Review Blog Kisah Emas Putih dan Blog Si Matatajam

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Monday, 19 November 2012

Review Blog Kisah Emas Putih dan Blog Si Matatajam

   Assalammualaikum, peace upon you.
Ha! sebelum melabuh tirainya bulan November shida nak teruskan sesi review Blog untuk Top Komen Oktober yang masih tersadai disebabkan masalah-masalah yang tak dapat dielakkan oleh shida sendiri. Mohon maaf ya korang! so shida teruskan sesi review ni sementara line internet tengah laju selaju lajunya :) Oh ya sebelum tu shida nak mention juga untuk Top Komen November dan December shida tak akan buat sebab shida nak buat simple GA sempena Birthday shida nanti so shida akan buat serentak memilih 4 Blog secara random. So itu nanti shida cerita ok :) shida selesaikan dulu sesi review ni dulu. Tahniah 2 blog yang direview :)

Emas Putih atau Uzu nama samaran bagi Blogger Sabahan ini yang sangat-sangat comel bagi shida :) Kenapa comel? cuba korang tengok muka dia cute je macam barbie hehee^^ Gadis yang sukakan warna pink ni shida baru juga kenal-kenal dia itu pun kenal dari segmen blogger apit :) Uzu atau Emas Putih ni sweet orangnya peramah dan mudah didekati. Shida walau baru kenal tapi kami dah macam kawan lama. Dah sharing macam-macam tau kalau korang nak tahu, peribadi bukan peribadi gosip-gosip semua dah hehee^^ Jomla korang berkawan dengan Blogger Emas Putih yang tiut ni :) sejak rapat dengan uzu dia juga dah jadi pembaca setia blog shida sampailah dia naik dalam "jari mereka ohsem" ni. Tahniah sayang :)

Blog ke2 pula untuk Blogger Si Matatajam dan juga seorang ibu. Macam tak sangka blog shida ni blog umum juga pelbagai peringkat umur yang baca tau. Ada juga yang masih sekolah, ibu-ibu, rakan sebaya dan juga rakan blogger yang lain. Thanks semuanya, shida selesa memanggil kak M simple kan. Kak M ni jenis yang senang bergaul sehinggakan shida sendiri tak ingat macam mana boleh terlekat dengan kak M tapi kak M kalau ada masa terisi dia rajin baca entri-emtri shida. Bertuah shida dapat pengunjung seperti kak M. Peramah juga kak M ni selalu datang blog shida komen-komen. Shida membalas budi baik kak M dengan membuat perkara yang sama. Ada masa terluang shida datang baca, komen-komen entri kak M. Thanks kak M sudi menjadi kenalan maya shida dan support blog shida yang tak seberapa ni. Jom terjah blog kak M :)



32 Jari Ohsem:

Si Matatajam said...

Wah terharunya dahku...tetiba speechless plak nak mengomen..hu hu..

Si Matatajam said...

Sambung komen plak..ha ha..
Thanks for being my friend in this blogging world..wah tetiba Oh my English plak...Tq sebab sudi review blog kak M yek..

dEdEQ dE wIshEs said...

KAN KAK SHIDA .. UZU MANG BEK N PERAMAH .. HOHO ..

AKAK MATATAJAM LAK .. IBU YG SOLEHAH <3

DONE LAME FOLLOW MEREKE

patriq said...

tahniah yg direvw sida!

Emas Putih said...

hahahha :D lawak la entry shida. tegelak uzu baca. anyway thanks ;)

IntaNBerliaN said...

akak selalu sggah blog m ni :-)

Mrs Velentine said...

MV kenal dgn mai../

ayut said...

review jgn tak review :) hihihi

Eca Dwinky Asha said...

dua2 eca kenal...dua2 penaja Year End GA & contest.hehehe

OdahOne OdahOneBizz said...

emas putih & mata tajam..smart nama blog2 ni

Remy hazza said...

tahniah utk emas putih dan juga si mata tajam.... dua dua header comel...yg yg paling best ...dua dua pinky!!!!

aisya said...

kenapa dua2 header tu comel sgt!! hehe.. btw, tahniah..

Sop said...

Pernah singgah blog emas putih

dua2 blog punyai header yg menarik
tahniah

Bui Junaidi said...

NNT KAK BUI SGGH BLOG DIA ORG..^_^

Cik Nur said...

Kak M mmg baik, nur dah pernah jumpa kak M hari tu.. :)

baik, cantik..dan ade ank teruna yg comel.. :)

PinkUmmi said...

nati nak terjah blog diorg la

KorN said...

agak2 bila lah korn plak punya giliran meriview...?
sedap pulak ayat meriview ni...
nak tulis lagi la..
meriview... lagi skali.. meriview... hik hik hik

syiela said...

dorang ni mmg ohsem kan :)

hazwan hairy said...

dua2 dah knl dua2 pn rjin dtg..hehe

Che Rosliza Che mat said...

dua2 selalu jenguk blog sis hihihi

hnahdy said...

terjah!!!!

boni kacak said...

saya kenal mereka2 itu..hehehe..emas putih memang comel orangnya

azizah :) said...

dua2 header comey je pakai doodle muslimah..

-meeSUPERGIRL- said...

terjah3!!

Khairul Zamri said...

tahniah laa sbb terpilih tuk d review

Salam maal hijrah maaf busy dgn final exam... mohon jasa baik tuk vote sy di Contest iPhone 5

http://www.khairul-zamri.com/2012/11/iphone-5-gadjet-impian.html

Segala jasa baik Allah pasti membalas dengan sebaik2nya. Barakallah :)

Azhafizah Md Nor said...

kene terjahlah lepas ni.^__^

Shasha Yacob said...

cewaaah, bertuahnya kaki. hihi :D

jaakechik said...

bila nak review jaa pulak.... kah..kah..kah..sory gurau2 saja....

p/s : M tu pon pgunjung tegar blog jaa jugak tau..heee

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah tuk mereka berdua...blog kak m akak wajib terjah hehe

mummyriena said...

bila review aku plak..shida..

caliph shuriken said...

klau blogger Emas Putih tu sy panggil EP saja ^^

miz ruha said...

tahniah buat mereka berdua... :)