Saya join GA 2012 Nurul Yui | Dunia sebenar Shida Saya join GA 2012 Nurul Yui

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 15 November 2012

Saya join GA 2012 Nurul Yui

   Assalammualaikum, peace upon you.
Berikutnya GA dari Blogger YUi, wahh^^ semua member-member shida galak buat GA sempena dah nak akhir-akhir tahun 2012 ni kan. Shida pun ada niat juga nak buat tapi sempena lain dari yang lain, itu nanti shida cerita ok :) kita lengkapkan dulu syarat dari Yui ni. Kalau tak ada syarat orang kata macam sunyi GA kalau setakat tempek banner tinggalkan link. Kalau ada beberapa syarat baru mencabar sikit kan :)

Saya join GA 2012 Nurul Yui kerana shida teringin nak craft dari tangan Yui sendiri. Nak tempah memang boleh tapi kalau diberi sebagai hadiah feelling tu lain macam sikit hehee^^ thanks yui :) always support yui!

GA Yui berjalan selama 2minggu saja tamat 23.11.12 jom! pakat ramai-ramai join!! sebelum terlambat, wahh^^ ekspress sungguh aktiviti GA sekarang! dulu sebulan 2bulan baru habis sekarang 2minggu je. Last GA Awesome shida pun sebulan setangah nahh!! amik hahaaa^^ masa tu shida sibuk sikit so tu yang ambil kesempatan buat GA. Memang meriah! ramai dapat hadiah suka benar shida tengok heheee^^ Selain tu mengenang jasa pengunjung setia blog dunia sebenar shida ni :)




35 Jari Ohsem:

Peyan Sanstaro said...

Goodluck kak shida :)

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

gud luck.. kalo sempat nak join gak

Mk Syahir said...

wahwah..rajinnye..good luck ye :)

♥ Nana BamBam ♥ said...

gud luck shida :)

jaakechik said...

selamat bersegmen shida...gud luck!

baby comel said...

Selamat berGA Shida :)
Nanti klu sng baby join insyaAllah

Fendy said...

selamat bersegmen....

aisya said...

Gudluck! =)

Aida Omar said...

moga dapat hasil tangan yui lepas nie.. aida tengok hasil tangan yui pun lawa2 cute2 semuanya.. teringin nak belajar buat cam tu.

Azza Afdzal said...

gud luck :)

Karukord Jagau's said...

slmt ber GA :)

Che Rosliza Che mat said...

Good Luck shida..

Remy hazza said...

gud luck shida...semoga berjaya nanti......

Remy hazza said...

lupa lah...salam maal hijrah utk shida......

boni kacak said...

good luck shida :)

Arra Ahmad said...

good luck shida..nk join gak lah..:)

Cik Nur said...

semoga berjaya Shida..
Nur pun join jugak.. :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

lgkp! tq dear sudi join =)

Kaqyonk Fauzi said...

singgah dan follow.. #3482

http://wanuriizatiey.blogspot.com/2012/11/saya-join-ga-2012-nurul-yui.html

azizah :) said...

wahh shida join! gudluck shida...

hazwan hairy said...

gudluck shida...:-)

PinkUmmi said...

selamat berGA

Emas Putih said...

heheh :) mudah2an murah rezeki :)

Bui Junaidi said...

TERASA NAK JOIN JUGAKLAH..^_^

-meeSUPERGIRL- said...

good luck kshida!

tak sempat jmp kshda hri tuh! huk

Shasha Yacob said...

Rajinnya kak shidar ikut giveaway ya, hihi

Mia Liana said...

good luck ya shida... menarik juga GA ni...

dEdEQ dE wIshEs said...

SELAMAT BERGA KAK SHIDA ..

miz ruha said...

gud luck shida... bannernya comel... terasa nak join juga... :)

cci said...

gud luck

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

gud luck shida :-)

IntaNBerliaN said...

good luck shida ;_)

mummyriena said...

gudLuck weyy!!

nuyui a.k.a miss YUI said...

round ke dua =)

Mia Liana said...

Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2012/11/saya-join-ga-2012-nurul-yui.html