Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 15 November 2012

Saya join GA 2012 Nurul Yui

   Assalammualaikum, peace upon you.
Berikutnya GA dari Blogger YUi, wahh^^ semua member-member shida galak buat GA sempena dah nak akhir-akhir tahun 2012 ni kan. Shida pun ada niat juga nak buat tapi sempena lain dari yang lain, itu nanti shida cerita ok :) kita lengkapkan dulu syarat dari Yui ni. Kalau tak ada syarat orang kata macam sunyi GA kalau setakat tempek banner tinggalkan link. Kalau ada beberapa syarat baru mencabar sikit kan :)

Saya join GA 2012 Nurul Yui kerana shida teringin nak craft dari tangan Yui sendiri. Nak tempah memang boleh tapi kalau diberi sebagai hadiah feelling tu lain macam sikit hehee^^ thanks yui :) always support yui!

GA Yui berjalan selama 2minggu saja tamat 23.11.12 jom! pakat ramai-ramai join!! sebelum terlambat, wahh^^ ekspress sungguh aktiviti GA sekarang! dulu sebulan 2bulan baru habis sekarang 2minggu je. Last GA Awesome shida pun sebulan setangah nahh!! amik hahaaa^^ masa tu shida sibuk sikit so tu yang ambil kesempatan buat GA. Memang meriah! ramai dapat hadiah suka benar shida tengok heheee^^ Selain tu mengenang jasa pengunjung setia blog dunia sebenar shida ni :)




35 comments:

  1. wahwah..rajinnye..good luck ye :)

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen shida...gud luck!

    ReplyDelete
  3. Selamat berGA Shida :)
    Nanti klu sng baby join insyaAllah

    ReplyDelete
  4. moga dapat hasil tangan yui lepas nie.. aida tengok hasil tangan yui pun lawa2 cute2 semuanya.. teringin nak belajar buat cam tu.

    ReplyDelete
  5. gud luck shida...semoga berjaya nanti......

    ReplyDelete
  6. lupa lah...salam maal hijrah utk shida......

    ReplyDelete
  7. good luck shida..nk join gak lah..:)

    ReplyDelete
  8. semoga berjaya Shida..
    Nur pun join jugak.. :)

    ReplyDelete
  9. singgah dan follow.. #3482

    http://wanuriizatiey.blogspot.com/2012/11/saya-join-ga-2012-nurul-yui.html

    ReplyDelete
  10. wahh shida join! gudluck shida...

    ReplyDelete
  11. heheh :) mudah2an murah rezeki :)

    ReplyDelete
  12. TERASA NAK JOIN JUGAKLAH..^_^

    ReplyDelete
  13. good luck kshida!

    tak sempat jmp kshda hri tuh! huk

    ReplyDelete
  14. Rajinnya kak shidar ikut giveaway ya, hihi

    ReplyDelete
  15. good luck ya shida... menarik juga GA ni...

    ReplyDelete
  16. gud luck shida... bannernya comel... terasa nak join juga... :)

    ReplyDelete
  17. Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2012/11/saya-join-ga-2012-nurul-yui.html

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.