Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 9 November 2012

Scan! Save! Copy! and Paste!

   Assalammualaikum, peace upon you.
budak-budak sekarang belajar dari apa yang diorang lihat, advance kan!



47 comments:

  1. yaaa..indeed :)

    jadikan contoh untuk anak2/adik2 ke arah solehah :)

    ReplyDelete
  2. tu pasal kita tunjukkan tingkah laku yg baik supaya adik2 ikut perkara baik jugak :)

    ReplyDelete
  3. Hi friends, nice piece of writing and fastidious urging commented here, I am truly enjoying by
    these.
    Here is my blog : how to lose weight fast

    ReplyDelete
  4. mmg comel! anak2 kecil mmg akan cuba meniru apa yg org dewasa/org sekeliling dia lakukan. sbb tu dari kecil kita kena pupuk benda2 yg baik :)

    ReplyDelete
  5. kita lah yg jadi contoh utk mereka.. ^___^

    ReplyDelete
  6. nak ajar anak uzu mcm ni lah hehee

    ReplyDelete
  7. betul2.. tp bahaya jugak kalau terikut benda2 negatif.. huhu

    ReplyDelete
  8. tu psl kena ajar yg baik2 je.hehehe :)

    ReplyDelete
  9. yup, semudah itu diorg blajar skrg ^^

    ReplyDelete
  10. kita beri contoh yg terbaik utk anak2......

    ReplyDelete
  11. mmg pon...utk kebaikan or apa ssaje yg dyorg tgk ikut je..mehla kita jd contoh buat mereka :)

    ReplyDelete
  12. kena bagi contoh yg baik untuk budak2...
    diorang akan ikut apa yg kita buat...

    comel kartun tu... ^__^

    ReplyDelete
  13. My spouse and I stumbled over here by a different web
    address and thought I might check things out. I like what I see so now i am following you.
    Look forward to checking out your web page yet again.
    Visit my web site : how to make an app

    ReplyDelete
  14. betul, sbb tu kita kena tnjuk contoh yg baik dengan budak2.. :)

    ReplyDelete
  15. yuppdan, dari awal umur setahun lagi dorang dah mula belajar dan praktikkan apa yang dorang nampak depan mata...

    ReplyDelete
  16. Asking questions are genuinely good thing
    if you are not understanding anything fully, except this post presents nice understanding yet.
    Stop by my blog post : how to make an app

    ReplyDelete
  17. betul tu..jadi berilah contoh terbaik kepada mereka yg tgh belajar copy and paste ni..

    ReplyDelete
  18. nice shida...budak2 mmg belajar dr pemerhatian..jd kena tunjuk kt dorang teladan yg elok2 jer kan :-)

    ReplyDelete
  19. nice sharing :)

    nnti boleh la belikan syahir tudung ye..nak paste :p

    ReplyDelete
  20. It is the best time to make some plans for the future and it's time to be happy. I have read this post and if I could I desire to suggest you some interesting things or suggestions. Perhaps you could write next articles referring to this article. I desire to read more things about it!
    Also see my page > work from home

    ReplyDelete
  21. bagusnya kan kalo semua budak2 fikir macaam ni

    ReplyDelete
  22. I'd like to thank you for the efforts you have put in penning this website. I am hoping to see the same high-grade content by you in the future as well. In fact, your creative writing abilities has motivated me to get my very own blog now ;)
    Also visit my page how to make an app

    ReplyDelete
  23. Btul tuh shida..setuju 101% lbh 1 tau..hikhik

    ReplyDelete
  24. Thank you for some other informative website. The place else may I am getting that kind of
    info written in such a perfect means? I have a venture that I
    am just now working on, and I have been at the look out for such information.
    Feel free to surf my site - how to lose weight fast

    ReplyDelete
  25. Thank you for some other informative website. The place else may I am getting that kind of info written
    in such a perfect means? I have a venture that I am just now working on, and I have been at
    the look out for such information.
    My web site: how to lose weight fast

    ReplyDelete
  26. Hey! This is my first visit to your blog! We are a collection of volunteers and starting a new initiative in
    a community in the same niche. Your blog provided us valuable information to work on.
    You have done a wonderful job!
    My weblog : how to make a app

    ReplyDelete
  27. dan dorang sgt cepat belajar tu pasala jgn buat benda tak senonh depan budak2

    ReplyDelete
  28. amboi labuhnya tudung dia...xpe nnti cari tudung yg sesuai ya adik comel

    ReplyDelete
  29. haah... sweet je kalau pakai tudung sebenarnya..

    ReplyDelete
  30. budak2 ni dia membesar ikut cara kita, sbb tu kita kena berikan contoh yg baik...kan?

    ReplyDelete
  31. excellent publish, very informative. I wonder why the opposite experts of this sector do not understand this.
    You should proceed your writing. I am confident, you've a huge readers' base already!
    My site how to make apps

    ReplyDelete
  32. betul sebab tu kita sebagai orang yang lebih dewasa perlu bagi contoh yang terbaik buat budak2 :)

    ReplyDelete
  33. a'aa mmg skrg budak2 cpt terikut... ikut yg baik alhamdulillah.. moga2 xdalah budak2 terikut yg sbaliknya..

    ReplyDelete
  34. comel je budak ni btudung heheee :D

    ReplyDelete
  35. Kepimpinan melalui teladan...mmg sweet kl berikan ni kan..

    ReplyDelete
  36. anak2 mmg cpt bljar lagi kalo dia ramai abg kakk kn..lg mau dia bt ape dorg bt..hehee

    ReplyDelete
  37. apa yang dicopy paste tu adalah yang baik dan kenalah istiqamah ^_^

    ReplyDelete
  38. Betul tue shida...Kita patut tunjuk sifat yg baik..

    ReplyDelete
  39. kite kne tunjuk teladan yg baik dkt ank2 skang

    ReplyDelete
  40. comell, bagus budak budak zaman sekarang, tapi yang remaja xtahu lah ada lagi ka begini hihi

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.