Scan! Save! Copy! and Paste! | Dunia sebenar Shida Scan! Save! Copy! and Paste!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Friday, 9 November 2012

Scan! Save! Copy! and Paste!

   Assalammualaikum, peace upon you.
budak-budak sekarang belajar dari apa yang diorang lihat, advance kan!



47 Jari Ohsem:

♥ Nana BamBam ♥ said...

yaaa..indeed :)

jadikan contoh untuk anak2/adik2 ke arah solehah :)

azizah :) said...

tu pasal kita tunjukkan tingkah laku yg baik supaya adik2 ikut perkara baik jugak :)

Anonymous said...

Hi friends, nice piece of writing and fastidious urging commented here, I am truly enjoying by
these.
Here is my blog : how to lose weight fast

dEdEQ dE wIshEs said...

ALHAMDULILLAH KAN KAK

Sue-Rya Qistina said...

mmg comel! anak2 kecil mmg akan cuba meniru apa yg org dewasa/org sekeliling dia lakukan. sbb tu dari kecil kita kena pupuk benda2 yg baik :)

Mrs Velentine said...

comel

misz uzmy said...

kita lah yg jadi contoh utk mereka.. ^___^

Emas Putih said...

nak ajar anak uzu mcm ni lah hehee

nuyui a.k.a miss YUI said...

blja bnda elok takpe..hihi.

aisya said...

betul2.. tp bahaya jugak kalau terikut benda2 negatif.. huhu

Eca Dwinky Asha said...

tu psl kena ajar yg baik2 je.hehehe :)

caliph shuriken said...

yup, semudah itu diorg blajar skrg ^^

Remy hazza said...

kita beri contoh yg terbaik utk anak2......

ayut said...

mmg pon...utk kebaikan or apa ssaje yg dyorg tgk ikut je..mehla kita jd contoh buat mereka :)

miz ruha said...

kena bagi contoh yg baik untuk budak2...
diorang akan ikut apa yg kita buat...

comel kartun tu... ^__^

Anonymous said...

My spouse and I stumbled over here by a different web
address and thought I might check things out. I like what I see so now i am following you.
Look forward to checking out your web page yet again.
Visit my web site : how to make an app

Cik Nur said...

betul, sbb tu kita kena tnjuk contoh yg baik dengan budak2.. :)

boni kacak said...

yuppdan, dari awal umur setahun lagi dorang dah mula belajar dan praktikkan apa yang dorang nampak depan mata...

Anonymous said...

Asking questions are genuinely good thing
if you are not understanding anything fully, except this post presents nice understanding yet.
Stop by my blog post : how to make an app

fieda said...

betul tu..jadi berilah contoh terbaik kepada mereka yg tgh belajar copy and paste ni..

Zaf98 said...

c0mel~ ^___^

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

nice shida...budak2 mmg belajar dr pemerhatian..jd kena tunjuk kt dorang teladan yg elok2 jer kan :-)

Ku Syida said...

Reallllyyyy Ohseemmm!! :D

Mk Syahir said...

nice sharing :)

nnti boleh la belikan syahir tudung ye..nak paste :p

Anonymous said...

It is the best time to make some plans for the future and it's time to be happy. I have read this post and if I could I desire to suggest you some interesting things or suggestions. Perhaps you could write next articles referring to this article. I desire to read more things about it!
Also see my page > work from home

KorN said...

bagusnya kan kalo semua budak2 fikir macaam ni

Anonymous said...

I'd like to thank you for the efforts you have put in penning this website. I am hoping to see the same high-grade content by you in the future as well. In fact, your creative writing abilities has motivated me to get my very own blog now ;)
Also visit my page how to make an app

Deq's Qienz said...

Btul tuh shida..setuju 101% lbh 1 tau..hikhik

Anonymous said...

Thank you for some other informative website. The place else may I am getting that kind of
info written in such a perfect means? I have a venture that I
am just now working on, and I have been at the look out for such information.
Feel free to surf my site - how to lose weight fast

Anonymous said...

Thank you for some other informative website. The place else may I am getting that kind of info written
in such a perfect means? I have a venture that I am just now working on, and I have been at
the look out for such information.
My web site: how to lose weight fast

Anonymous said...

Hey! This is my first visit to your blog! We are a collection of volunteers and starting a new initiative in
a community in the same niche. Your blog provided us valuable information to work on.
You have done a wonderful job!
My weblog : how to make a app

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

dan dorang sgt cepat belajar tu pasala jgn buat benda tak senonh depan budak2

OdahOne OdahOneBizz said...

amboi labuhnya tudung dia...xpe nnti cari tudung yg sesuai ya adik comel

Mia Liana said...

haah... sweet je kalau pakai tudung sebenarnya..

jaakechik said...

budak2 ni dia membesar ikut cara kita, sbb tu kita kena berikan contoh yg baik...kan?

Anonymous said...

excellent publish, very informative. I wonder why the opposite experts of this sector do not understand this.
You should proceed your writing. I am confident, you've a huge readers' base already!
My site how to make apps

Aida Omar said...

betul sebab tu kita sebagai orang yang lebih dewasa perlu bagi contoh yang terbaik buat budak2 :)

IntaNBerliaN said...

a'aa mmg skrg budak2 cpt terikut... ikut yg baik alhamdulillah.. moga2 xdalah budak2 terikut yg sbaliknya..

patriq said...

comel je budak ni btudung heheee :D

Si Matatajam said...

Kepimpinan melalui teladan...mmg sweet kl berikan ni kan..

Si Matatajam said...

Klik2 Nuff kat Shida..

mummyriena said...

anak2 mmg cpt bljar lagi kalo dia ramai abg kakk kn..lg mau dia bt ape dorg bt..hehee

shahdiana said...

sweet je kan...

Azhafizah Md Nor said...

apa yang dicopy paste tu adalah yang baik dan kenalah istiqamah ^_^

Che Rosliza Che mat said...

Betul tue shida...Kita patut tunjuk sifat yg baik..

PinkUmmi said...

kite kne tunjuk teladan yg baik dkt ank2 skang

Shasha Yacob said...

comell, bagus budak budak zaman sekarang, tapi yang remaja xtahu lah ada lagi ka begini hihi