Wednesday, 14 November 2012

shida dah memohon anda bila lagi? | Permohonan Online BRIM 2.0

   Assalammualaikum, peace upon you.
masih boleh nak memohon, nak mohon klik sini permohonan BRIM 2.0 online




36 comments:

  1. nak mohon tp aku pelajar lg..hmmmm

    ReplyDelete
  2. tah bila aku nk mohon..thanks link tu aku mmohon nnti :)

    ReplyDelete
  3. nor rasidah ye? hehehe

    nana dah mohon..harap2 dapat lah bantuan tu..isnya'Allah :)

    ReplyDelete
  4. Wah.. Shida dah. Bagusla.. Saya abah xkasi isi. Katanya saya xlayak sbb gaji perkapita saya tinggi walaupun basic sipi2 nk cecah rm2K tu. Income tax membuktikannya.. Huhu..
    Tp mak plk ckp isi je. Mana tau ada rezeki.. Poning den :)

    ReplyDelete
  5. HEHHE .. DEQ DA ISI ON9 N NGAN BORANG SKALI .. NGEE~

    ReplyDelete
  6. sekarang ni macam-macam ada...

    ReplyDelete
  7. gud luck.. smoga ada rezki nanti ^^

    ReplyDelete
  8. @♥ Nana BamBam ♥ hehee..pndai pulak cik nana kita nih meneka ya hehee :D

    ReplyDelete
  9. Ooo nanti isi sebab baru tahu..hehe

    ReplyDelete
  10. oyeahhh jijah dah kemas kini.. harap2 dapat tahun ni...hehehe

    ReplyDelete
  11. dh mohon jugak!harap sesaem ada rezeki nnt :)

    ReplyDelete
  12. korn da mohon ari tu, dah isi2 skali lupa lak no akaun.. nnti nak kne isi skali lg lak

    ReplyDelete
  13. Thanks for sharing your thoughts on how to
    make an android app. Regards
    Have a look at my web blog ... how to make an app

    ReplyDelete
  14. This is a topic that's near to my heart... Thank you! Where are your contact details though?
    Also visit my web blog : how to make an app

    ReplyDelete
  15. At this moment I am going away to do my breakfast, once having
    my breakfast coming over again to read other news.
    My web site :: make an app

    ReplyDelete
  16. gudluck~! errmm aina x blh mohon lg. Status msh pelajar. huhuhu

    ReplyDelete
  17. shida...GA da mula..shida bole join sekali..
    http://opzzpinky.blogspot.com/2012/11/birthday-ga-by-sharina.html

    ReplyDelete
  18. nak apply tapi bila nak key in salary xleh..dia kata ade 5 character campur koma tu..camne ntah =_='

    ReplyDelete
  19. nak try mohon...kut2 ada rezeki...dapat pulak...he3

    ReplyDelete
  20. dalam proces nak mohon... ^_^
    moga2 ada rezeki... :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.