Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 7 November 2012

Shida dapat free gift dari Hijabbul Azzwaa

 Assalammualaikum, peace upon you.
Wahh!! penat juga hari ni, shida baru siapkan satu blog untuk blogger dan blogshop. Semuanya dah selesai so mata rest sekejap untuk berehat sebab dah 2 hari shida bersengkang mata menyiapkan blog ni. Hari khamis pula shida dah nak start menaip nak buat buku reunion st.george's school. Just type-type alamat guru-guru lama dan lain-lain. Lebih kurang 35 buah buku tapi size pocket size lebih kurang macam buku 555 kalau korang ingat lagi la buku 555 simple je buku dia kos pun lebih kurang RM50 macam tu lah, so upah sama harga dengan harga buku :) shida dah 2 tahun ambil buat buku tu dari sekolah tu. So dah tahu lah pattern dorang macam mana kan :) bayar on the spot tak perlu tunggu-tunggu. Ok stop cerita tentang kesibukan shida ni.
So korang nampak tak gambar atas tu? haaa!! shida tahu ada dikalangan blogger lain yang dapat juga sebab barang tu shida dapat dari Blogshop Hijabbul Azzwaa sebab follow blog dan like Fanpage shop tu. Lepas tu shida inbox la detail. dapat conformation dari owner shop, admin minta detail semua then hantar gift ni dekat shida :) tapi free gift ni tak tahu lah sampai bila available kan. Benda ni dah lama dapat cuma shida lambat buat entri saja. Asalnya shida tahu dapat-dapat free gift ni dari Blog Kak IntanBerlian tapi sekarang kak ina dalam pantang menjaga badan dan Aqilah. Aikk?? Aqilah?? korang mesti terkejutkan kenapa Aqilah, selalunya Alisha saja kan. So jom la jenguk blog kak Ina tengok baby baru dan Adik Alisha yang comel tu :) Tahniah Kak Ina :) Shida pun terlambat tahu Kak Ina dah bersalin. Tahu-tahu dah banyak kakak-kakak update hal kak Ina dah bersalin hehee^^ Apa-apa pun shida gembira Kak Ina dan baby sihat sempurna :)
 Thanks Hijabbul Azzwaa bagi shida sarung tangan tu :) dah boleh buat koleksi!






30 comments:

  1. AMBOI .. PASNI LEH LA KAI SARUNG TGN NGAN BAJU KURUNG KAN .. HEHE

    ReplyDelete
  2. thanks shida.. :-)

    kalau tak silap kak ina, free gift ni sampai hbs bln ni.. @ bln 11.. :-)

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah..rezeki..syoknya shida dapat hadiah :)

    ReplyDelete
  4. tahniah shida dapat hadiah2 tu.. tak nak hadiahkan kat saya pulak ke/?hahaha

    ReplyDelete
  5. eh dkt kwsn rumah lah alamt itu...tahniah!!

    ReplyDelete
  6. Nur pun dah dapat, warna hitam.. :)

    ReplyDelete
  7. tahniah ye..lucky sunggh shida ni..hehehe meh kongsi sikit :p

    ReplyDelete
  8. Wah best dpt sarung tangan comel.. :)

    ReplyDelete
  9. untung la dpt armsock free, hehe..
    nk jenguk jap la blogshop tue..
    yup. congrats pd Ina coz dpt baby ke-2, hehe...

    ReplyDelete
  10. tahniah...rezeki shida tu......

    ReplyDelete
  11. tahniah shida murah rezeki...

    ReplyDelete
  12. mesti comel baby tu..

    wah dapat hadiah...bestnye :)

    ReplyDelete
  13. eca da follow & like..tpi owner tu ckp,eca xfollow...huhu.masa eca g blog tu,eca xjumpa button follower yg mcm kita punya *yg biasa tu*..tpi eca nmpk button kt atas tue..so,apa lagi,eca tekan tu je...da mmg follow,hntr detail,tapi owner tu balas kononnya eca xde follow...haish..terus malas,gpun bukan pa,time owner tu ckp,bgi eca kasar sikit....*terasa la wei.hahaha..terus malas nak amik tahu...nak unlike balik la.wakakaka*kejam

    ReplyDelete
  14. saya dah bgi detail dgn dia, just tunggu sampai je lah, hihi

    ReplyDelete
  15. akak pn dpt gak..kaler sama ngan shida hehe

    ReplyDelete
  16. tahniah shida... jijah pon ada follow n like jugak.. dah bagi details.. tak pandai dah dapat ke belum..hehe

    ReplyDelete
  17. gigihla shida edit blgo...huhuhuhu..takpe2x..mencari rezeki takde yg sng... :) aritu nk bt gak tp tlupe je...takpelah.. :)

    ReplyDelete
  18. wah! dapat sarung tangan...seronoknya...

    ReplyDelete
  19. wahhhh tahniah ya shida... rezeki murah ni..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.