Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 22 November 2012

Shida dapat Hadiah dari Kak Wanieys a.k.a Ibu Qalief

   Assalammualaikum, peace upon you.
Yay, Alhamdulillah syukran dapat hadiah lagi dari blogger, kali ni dari blogger yang bukan calang-calang blogger bagi shida iaitu ibu Qalief atau kak wanieys thanks kak bagi shida hadiah superb awesome ni! shida dapat keychain huruf W ya! semestinya Waniey dan juga button flower yang cute warna kuning. Bolehlah buat koleksi shida nanti. Shida banyak juga koleksi butang bunga-bunga ni :) Shida simpan baik-baik tanda kenangan antara kita kak :) Thanks tak terhingga akak :) Kak Waniey juga salah satu pengunjung setia blog shida tau dan kak waniey ni baik snagat-sangat :) shida senang berkawan dengan kak waniey walau perbezaan umur dan status yang berlainan. Tak lupa pada kakak-kakak blogger yang lain juga, semuanya Awesome!! Jom terjah blog kak Waniey :)



42 comments:

  1. tahniah2...seronok la dpt hadiah

    ReplyDelete
  2. Comel Keychain tu.. Waniey mmg pemurah

    ReplyDelete
  3. bestnye dapat hadiah dari blogger kan..walau kenal alam maya rasa macam dah kenal lama kan..(:

    ReplyDelete
  4. wahhhhh tahniah ya shida.. tentu suka ni...

    ReplyDelete
  5. WAH .. KAK SHIDA SGT2 BERTUAH .. RAMAI BLOGGER KASI KAK SHIDA HADIAH .. UNTUNGG LA

    ReplyDelete
  6. wahh, bertambah lagi koleksi hadiah shida ^^

    ReplyDelete
  7. Tahniah shida.. rezeki tu alhamdulilah..seronok kan bila di hargai..hehe

    ReplyDelete
  8. wah,, dah lama ni tak dapat hadiah,, ok,, smgt balik join ga and segment,, hehe

    ReplyDelete
  9. wah best la dpt hadiah drp wani...

    ReplyDelete
  10. wa, nk hadiah tu jugak la ! haha

    ReplyDelete
  11. dapat hadiah lagi? untunglaa...

    ReplyDelete
  12. Alhamdulilah dah sampai...sama2 shida...akak pun senang sangat dpt kenal n jd kwn shida hehe..moga ukhwah kita berkekalan selamanya k :-)

    ReplyDelete
  13. bestt la btambah koleksi shida :)

    ReplyDelete
  14. tahniah.....
    bestnya dapat cenderamata..... jom kita kenal kakwaniey nie....

    ReplyDelete
  15. wah comel macam shida..ehh? :p

    ReplyDelete
  16. Pagi sobat..
    Waw nice post..
    Yang post sebelum nya juga bagus tapi ini lebih baik dari yang lalu..:)
    terus berkarya ya..
    Haha..:D
    oh ya mampir juga ya ke my blog..:)

    ReplyDelete
  17. best kalo dapat present kan...nak-nak dari member blogger....

    ReplyDelete
  18. semua yang kak waniey bagi semuanya cute2.. :) untung shida dapat ha.. hehe..

    ReplyDelete
  19. kogsi jum! hery xpnh dpt hadiah :-(

    ReplyDelete
  20. tahniah Shida
    selalu Shida bertuah kan? byk sungguh menang

    ReplyDelete
  21. congrats shida dpt hadiah comel dr kak waniey..

    sori lame xjenguk sni ye dear..busy~... "-_-

    ReplyDelete
  22. comelnya.... bestnya dapat hadiah... :)

    ReplyDelete
  23. ".. to love is to care, to care we must share..."
    get some and feel awesome at BBC MARDI Station CH39000

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.