Shida dapat Hadiah dari Kak Wanieys a.k.a Ibu Qalief | Dunia sebenar Shida Shida dapat Hadiah dari Kak Wanieys a.k.a Ibu Qalief

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 22 November 2012

Shida dapat Hadiah dari Kak Wanieys a.k.a Ibu Qalief

   Assalammualaikum, peace upon you.
Yay, Alhamdulillah syukran dapat hadiah lagi dari blogger, kali ni dari blogger yang bukan calang-calang blogger bagi shida iaitu ibu Qalief atau kak wanieys thanks kak bagi shida hadiah superb awesome ni! shida dapat keychain huruf W ya! semestinya Waniey dan juga button flower yang cute warna kuning. Bolehlah buat koleksi shida nanti. Shida banyak juga koleksi butang bunga-bunga ni :) Shida simpan baik-baik tanda kenangan antara kita kak :) Thanks tak terhingga akak :) Kak Waniey juga salah satu pengunjung setia blog shida tau dan kak waniey ni baik snagat-sangat :) shida senang berkawan dengan kak waniey walau perbezaan umur dan status yang berlainan. Tak lupa pada kakak-kakak blogger yang lain juga, semuanya Awesome!! Jom terjah blog kak Waniey :)



42 Jari Ohsem:

Cik Nur said...

W untuk Waniey...!

Comel.. :)

Fendy said...

tahniah2...seronok la dpt hadiah

QA's ~ mamapapa said...

Comel2nya!untungla dpt hadiah :)

Si Matatajam said...

Comel Keychain tu.. Waniey mmg pemurah

Azhafizah Md Nor said...

bestnye dapat hadiah dari blogger kan..walau kenal alam maya rasa macam dah kenal lama kan..(:

Mia Liana said...

wahhhhh tahniah ya shida.. tentu suka ni...

dEdEQ dE wIshEs said...

WAH .. KAK SHIDA SGT2 BERTUAH .. RAMAI BLOGGER KASI KAK SHIDA HADIAH .. UNTUNGG LA

caliph shuriken said...

wahh, bertambah lagi koleksi hadiah shida ^^

nuyui a.k.a miss YUI said...

murah rezeki shida..

intanfirdaus247 said...

wah tahniah shida...:)

Mrs Velentine said...

tahniah

azizah :) said...

Tahniah shida.. rezeki tu alhamdulilah..seronok kan bila di hargai..hehe

aisya said...

keychain tu comel.. hehe

Nurmujahidah Ismail said...

wah,, dah lama ni tak dapat hadiah,, ok,, smgt balik join ga and segment,, hehe

syiela said...

tahniah .. sama la kita ^_^

ayut said...

tu dia dpt hadiah! :)

PinkUmmi said...

wah best la dpt hadiah drp wani...

PinkUmmi said...

done baskin robbins

Lutfi Azmi said...

wa, nk hadiah tu jugak la ! haha

Emas Putih said...

:) nak jugak.. hahaha

Shasha Yacob said...

ohsemm. :D

patriq said...

seronok sida kan :)

mummyriena said...

dapat hadiah lagi? untunglaa...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

Alhamdulilah dah sampai...sama2 shida...akak pun senang sangat dpt kenal n jd kwn shida hehe..moga ukhwah kita berkekalan selamanya k :-)

Arra Ahmad said...

lawa keychain tu..:)

Deq's Qienz said...

bestt la btambah koleksi shida :)

IntaNBerliaN said...

a'aa wanieys mmg baik :-)

Remy hazza said...

tahniah.....
bestnya dapat cenderamata..... jom kita kenal kakwaniey nie....

Mk Syahir said...

wah comel macam shida..ehh? :p

jaakechik said...

tahniah kak! btuah akak!

Rengga gps said...

Pagi sobat..
Waw nice post..
Yang post sebelum nya juga bagus tapi ini lebih baik dari yang lalu..:)
terus berkarya ya..
Haha..:D
oh ya mampir juga ya ke my blog..:)

shahdiana said...

best kalo dapat present kan...nak-nak dari member blogger....

Aida Omar said...

semua yang kak waniey bagi semuanya cute2.. :) untung shida dapat ha.. hehe..

hazwan hairy said...

kogsi jum! hery xpnh dpt hadiah :-(

baby comel said...

wah, best shida.. tahniah :)

-meeSUPERGIRL- said...

wah dpt hadiah. . Sonoknye..

Sop said...

tahniah Shida
selalu Shida bertuah kan? byk sungguh menang

Nisa Greennnpanda said...

congrats shida dpt hadiah comel dr kak waniey..

sori lame xjenguk sni ye dear..busy~... "-_-

Nurul Faiz Bikers said...

bestnya dapat hadiah :)

miz ruha said...

comelnya.... bestnya dapat hadiah... :)

Che Rosliza Che mat said...

akak pun dapat jugak...

ketikketok said...

".. to love is to care, to care we must share..."
get some and feel awesome at BBC MARDI Station CH39000