Shida dapat hadiah esklusif dari www.hazwanhairy.com | Thanks Hairy! | Dunia sebenar Shida Shida dapat hadiah esklusif dari www.hazwanhairy.com | Thanks Hairy!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 1 November 2012

Shida dapat hadiah esklusif dari www.hazwanhairy.com | Thanks Hairy!

   Assalammualaikum, peace upon you.
Kalau korang tengok header ni mesti korang kenalkan, blogger remaja yang semakin meningkat naik dan dikenali ni yang bernama Muhammad Zulhairy a.k.a www.hazwanhairy.com atau lebih mesra dipanggil hairy. Macam shida juga selesa panggil dia hery so entri ini bukan lah entri review blog tapi entri penghargaan sebagai tanda terima kasih kepada hery sebab beri shida satu sijil penghargaan yang shida fikir agak esklusif sebagai tanda terima kasih kepada blogger atau pembaca blog hery ni, boleh juga dibuat kenangan. Shida dapat semua ni pun sebab shida jadi top5 komen blog hery, alhamdulillah rezeki dekat situ :) ohya! tahniah hery follower dah 2k :)
Bukan sijil saja yang shida dapat dari hery ni, Coklat Cadbury sememangnya faveret shida dari zaman sekolah lagi suka makan coklat ni dan juga name card hery yang special tak semua dapat tau :) Baca entri ini untuk keterangan lanjut tentang sijil penghargaan yang shida dapat ni  Award Bulan 6 Blog Hazwan Hairy Terima kasih tak terhingga ya hery sebab bertungkus lumus untuk ini, walau shida sibuk mana pun shida tetap akan tempuh liku-liku kehidpan hazwan hairy :)

38 Jari Ohsem:

hnahdy said...

ada sijil juga..

baby comel said...

tahniah shida =)

Nora Karim said...

wah.. kemain dapat sijil... bestnya... tahniah! (^_^)

♥ Nana BamBam ♥ said...

mak aih..siap buat sijil.....hehehhe

tahniah kak..jeles nana :D

sop said...

wah.. bagusnya ,, dapat sijil lagi
tahniah Shida
terbaek!

Pykaa Pdott said...

wahh siap dengan sijil lagi nie , untung laa . hehe taniah sis :)

boni kacak said...

sedapnya cklat tu... mohon emel kat saya boleh???hahahahaha

Eca Dwinky Asha said...

cayalah ada sijil :D

Fizalinolie said...

Tahniah! Siap dapat sijil lagi. Great Job!

aisya said...

rajinnya.. siap ada sijil sekali.. hehe.. tahniah sis.. =)

nuyui a.k.a miss YUI said...

beshnya ada sjil..

Sue-Rya Qistina said...

saya pun dapat juga. 3 minggu lepas kot. hehehe. btw, tahniah ye sis!

dEdEQ dE wIshEs said...

WAH .. UNTUNGNYE KAK SHIDA .. TAHNIAH2

Emas Putih said...

hehehe bestnya da sjil hahaha ^^

Aida Omar said...

wah! dapat sijil lagi ha.. boleh digunakan tak time nak apply kerja? hehehe.. bagus lah blogger hery nie menghargai follower2nya. Semoga berjaya buat beliau :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah shida..wah siap dpt sijil penghargaan lg tu....coklat cadbury nak sikit hehehe

ayut said...

:) shida..share coklat meh..hihihi

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

akak klik2 digi & baskin robbins :)

miz ruha said...

terbaiklah! ada sijil lagi..
syabas shida,, ^_^

Mia Liana said...

tahniah shida..... wahhhh ada sijil lagi gitu....

PinkUmmi said...

siap ada sijil lg ye..kemain lg...coklat tuh pun feveret akak tau

mummyriena said...

tahniah shida..dr skolah smpai skg ko duk dpt sjil je ek hehee :)

Peyan Sanstaro said...

Wah, ada sijil lagi...
Terbaik :)

Tahniah2 :)

Anisa Anuar said...

HH bagi coklat?? wahhhhh....

Misz Mieza said...

Siap ada sijil pengharagaan lagi.. Tahniah Shida! ^_^

hazwan hairy said...

sobsob terharunya..hahaha..tq shida sbb sudi jd kwn blog..heee...sgla tnjuk ajr yg dbrikan tq sgt2...

Yousof said...

Hamboii, unik betul siap bagi sijil lagi! ;D



Tahniah, semoga terus menjadi pengomen yang tegar.

Nisa Greennnpanda said...

heabt tue.. ade sijil lak.. hehe..
congrats shida dear...

caliph shuriken said...

congratz, shida.. klau dapat sijil cmni bole update msuk resume trus kn ^^

LiLy @ MaMaQiStInA said...

wah..bestnye..Tahniah shida..siap ada sijil tu..^^

azizah :) said...

terbaik la hery! siap ada sijil tu..bukan calang2 blogger :)

tahniah shida..nyum22 coklat makan puas2 yer..orang bagi tu..hehe

KorN said...

agak2 ade lagik tak coklat tu.. kalu ade nak pow sket.. hehehe

Zuraidah Butang said...

ahha tu pun dpt sijil..nakkk jgk..hehe :P

shahdiana said...

wah...siap dapat sijil...bagusnya....

IntaNBerliaN said...

dasyatkan.. siap ada sijil :-)

Che Rosliza Che mat said...

tahniah shida ada sijil jugak ya..

BangLee said...

amboyh. siap sijil lagi. congrat2. :)

fieda said...

fuyyoo..ada sijil tu..