Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 1 November 2012

Shida dapat hadiah esklusif dari www.hazwanhairy.com | Thanks Hairy!

   Assalammualaikum, peace upon you.
Kalau korang tengok header ni mesti korang kenalkan, blogger remaja yang semakin meningkat naik dan dikenali ni yang bernama Muhammad Zulhairy a.k.a www.hazwanhairy.com atau lebih mesra dipanggil hairy. Macam shida juga selesa panggil dia hery so entri ini bukan lah entri review blog tapi entri penghargaan sebagai tanda terima kasih kepada hery sebab beri shida satu sijil penghargaan yang shida fikir agak esklusif sebagai tanda terima kasih kepada blogger atau pembaca blog hery ni, boleh juga dibuat kenangan. Shida dapat semua ni pun sebab shida jadi top5 komen blog hery, alhamdulillah rezeki dekat situ :) ohya! tahniah hery follower dah 2k :)
Bukan sijil saja yang shida dapat dari hery ni, Coklat Cadbury sememangnya faveret shida dari zaman sekolah lagi suka makan coklat ni dan juga name card hery yang special tak semua dapat tau :) Baca entri ini untuk keterangan lanjut tentang sijil penghargaan yang shida dapat ni  Award Bulan 6 Blog Hazwan Hairy Terima kasih tak terhingga ya hery sebab bertungkus lumus untuk ini, walau shida sibuk mana pun shida tetap akan tempuh liku-liku kehidpan hazwan hairy :)

38 comments:

  1. wah.. kemain dapat sijil... bestnya... tahniah! (^_^)

    ReplyDelete
  2. mak aih..siap buat sijil.....hehehhe

    tahniah kak..jeles nana :D

    ReplyDelete
  3. wah.. bagusnya ,, dapat sijil lagi
    tahniah Shida
    terbaek!

    ReplyDelete
  4. wahh siap dengan sijil lagi nie , untung laa . hehe taniah sis :)

    ReplyDelete
  5. sedapnya cklat tu... mohon emel kat saya boleh???hahahahaha

    ReplyDelete
  6. Tahniah! Siap dapat sijil lagi. Great Job!

    ReplyDelete
  7. rajinnya.. siap ada sijil sekali.. hehe.. tahniah sis.. =)

    ReplyDelete
  8. saya pun dapat juga. 3 minggu lepas kot. hehehe. btw, tahniah ye sis!

    ReplyDelete
  9. WAH .. UNTUNGNYE KAK SHIDA .. TAHNIAH2

    ReplyDelete
  10. hehehe bestnya da sjil hahaha ^^

    ReplyDelete
  11. wah! dapat sijil lagi ha.. boleh digunakan tak time nak apply kerja? hehehe.. bagus lah blogger hery nie menghargai follower2nya. Semoga berjaya buat beliau :)

    ReplyDelete
  12. tahniah shida..wah siap dpt sijil penghargaan lg tu....coklat cadbury nak sikit hehehe

    ReplyDelete
  13. :) shida..share coklat meh..hihihi

    ReplyDelete
  14. terbaiklah! ada sijil lagi..
    syabas shida,, ^_^

    ReplyDelete
  15. tahniah shida..... wahhhh ada sijil lagi gitu....

    ReplyDelete
  16. siap ada sijil lg ye..kemain lg...coklat tuh pun feveret akak tau

    ReplyDelete
  17. tahniah shida..dr skolah smpai skg ko duk dpt sjil je ek hehee :)

    ReplyDelete
  18. Wah, ada sijil lagi...
    Terbaik :)

    Tahniah2 :)

    ReplyDelete
  19. Siap ada sijil pengharagaan lagi.. Tahniah Shida! ^_^

    ReplyDelete
  20. sobsob terharunya..hahaha..tq shida sbb sudi jd kwn blog..heee...sgla tnjuk ajr yg dbrikan tq sgt2...

    ReplyDelete
  21. Hamboii, unik betul siap bagi sijil lagi! ;D



    Tahniah, semoga terus menjadi pengomen yang tegar.

    ReplyDelete
  22. heabt tue.. ade sijil lak.. hehe..
    congrats shida dear...

    ReplyDelete
  23. congratz, shida.. klau dapat sijil cmni bole update msuk resume trus kn ^^

    ReplyDelete
  24. wah..bestnye..Tahniah shida..siap ada sijil tu..^^

    ReplyDelete
  25. terbaik la hery! siap ada sijil tu..bukan calang2 blogger :)

    tahniah shida..nyum22 coklat makan puas2 yer..orang bagi tu..hehe

    ReplyDelete
  26. agak2 ade lagik tak coklat tu.. kalu ade nak pow sket.. hehehe

    ReplyDelete
  27. ahha tu pun dpt sijil..nakkk jgk..hehe :P

    ReplyDelete
  28. wah...siap dapat sijil...bagusnya....

    ReplyDelete
  29. tahniah shida ada sijil jugak ya..

    ReplyDelete
  30. amboyh. siap sijil lagi. congrat2. :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.