Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Sunday, 4 November 2012

Tahniah 2 Blog bakal direview nanti | Top 15 Jari Mereka Ohsem

   Assalammualaikum, peace upon you.
Seperti yang shida janjikan 2 Blog yang bakal shida review seperti berikut, tahniah shida ucapkan kepada 2 Blogger yang berjaya digoda oleh abg random hehee^^ shida tekan cuma 2 kali no. yang terkeluar itulah tuahnya. So entri review shida akan siapkan minggu depan insyallah jika tiada masalah-masalah teknikal :) korang faham lah line internet shida macam chipsmore, kejap ada kejap tak ada, memang suka buat shida panasss je! kalau korang nak baca top komen bulan-bulan lepas ada link shida sediakan review top komen ogos dan juga review top komen september. Mereka yang jadi Top 15 Jari Mereka Ohsem ni sememangnya owesome bagi shida. Kadang tu walau tiada entri baru mereka tetap terjah blog shida. Tahap setiakawan mereka yang sememangnya awesome lah!! terharu shida :) Terima Kasih sangat-sangat korang :) kita tengok 2 blog yang bertuah tu :
 Tahniah!! tahniah!! dan tahniah!! :)



31 comments:

  1. congratz kt 2 owner blog yg bertuah tu ^^

    ReplyDelete
  2. Tahniah! Buat mereka yang terpilih :)

    ReplyDelete
  3. dah lama zuan tak blogwalking.. tak tau apa yang berlaku sangat :)

    ReplyDelete
  4. tahniah tuk mereka berdua tu..bertuah betul hihihi

    ReplyDelete
  5. wahhh~ best la bakal direview.tahniah~~:)

    ReplyDelete
  6. wah2 tahniah 2 blogger tu ;P Alaa kte tk de pn hee.. da lama tk brblog ni.. ngeee

    ReplyDelete
  7. ok..no.12 xkene...yahoooo....tp tetap akan sentiasa komen..

    ReplyDelete
  8. Wahh tahniah untuk top commenter bulan oktober ^,^

    ReplyDelete
  9. Mereka memang jejari komen. Tahniah !

    ReplyDelete
  10. tahniah utk si mata tajam dan emas putih....... unik sangat kedua2 nama tu......
    slmt review shida........

    ReplyDelete
  11. tahniah buat yg bertuah.. =)

    ReplyDelete
  12. tahniah buat mereka..

    klu shida xkeberatan..jika sudi..sha nak cr blogger yg femes cm shida jd sponsor untuk review 2 pemenang pd GA sha yg akan dtg..infom me ASAP :)

    ReplyDelete
  13. Tahniah shida semakin ramai pmbaca dan pgomen :)

    ReplyDelete
  14. wahhhh... terbaiklah. tahniah ya...

    ReplyDelete
  15. tahniah bt yg btuah..ha...ohsem gak ayut punye jari ek..hihihihi ^_^

    ReplyDelete
  16. TAHNIAH UNTUK MEREKA2 .. WAH .. UNTUNG2

    ReplyDelete
  17. tahniah utk mereka yg bertuah

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.