Tahniah 2 Blog bakal direview nanti | Top 15 Jari Mereka Ohsem | Dunia sebenar Shida Tahniah 2 Blog bakal direview nanti | Top 15 Jari Mereka Ohsem

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Sunday, 4 November 2012

Tahniah 2 Blog bakal direview nanti | Top 15 Jari Mereka Ohsem

   Assalammualaikum, peace upon you.
Seperti yang shida janjikan 2 Blog yang bakal shida review seperti berikut, tahniah shida ucapkan kepada 2 Blogger yang berjaya digoda oleh abg random hehee^^ shida tekan cuma 2 kali no. yang terkeluar itulah tuahnya. So entri review shida akan siapkan minggu depan insyallah jika tiada masalah-masalah teknikal :) korang faham lah line internet shida macam chipsmore, kejap ada kejap tak ada, memang suka buat shida panasss je! kalau korang nak baca top komen bulan-bulan lepas ada link shida sediakan review top komen ogos dan juga review top komen september. Mereka yang jadi Top 15 Jari Mereka Ohsem ni sememangnya owesome bagi shida. Kadang tu walau tiada entri baru mereka tetap terjah blog shida. Tahap setiakawan mereka yang sememangnya awesome lah!! terharu shida :) Terima Kasih sangat-sangat korang :) kita tengok 2 blog yang bertuah tu :
 Tahniah!! tahniah!! dan tahniah!! :)



31 Jari Ohsem:

caliph shuriken said...

congratz kt 2 owner blog yg bertuah tu ^^

Eca Dwinky Asha said...

tahniah tahniah!

boni kacak said...

tahniah kepada mereka :)

baby comel said...

tahniah utk mereka ber2 :)

Fizalinolie said...

Tahniah! Buat mereka yang terpilih :)

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

dah lama zuan tak blogwalking.. tak tau apa yang berlaku sangat :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah tuk mereka berdua tu..bertuah betul hihihi

dEdEQ dE wIshEs said...

WAH .. TAHNIAH TUK KOME2

laskar pelangi said...

wahhh~ best la bakal direview.tahniah~~:)

sea_lavender said...

wah2 tahniah 2 blogger tu ;P Alaa kte tk de pn hee.. da lama tk brblog ni.. ngeee

Fendy said...

ok..no.12 xkene...yahoooo....tp tetap akan sentiasa komen..

Cik Chokie said...

Wahh tahniah untuk top commenter bulan oktober ^,^

Mieya Atiera said...

Mereka memang jejari komen. Tahniah !

Remy hazza said...

tahniah utk si mata tajam dan emas putih....... unik sangat kedua2 nama tu......
slmt review shida........

miz ruha said...

tahniah!! ^_^

aisya said...

tahniah buat yg bertuah.. =)

sHaRiNa eLyaNa said...

tahniah buat mereka..

klu shida xkeberatan..jika sudi..sha nak cr blogger yg femes cm shida jd sponsor untuk review 2 pemenang pd GA sha yg akan dtg..infom me ASAP :)

Sally Yatiey said...

Tahniah2..

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Tahniah kepada yg terpilih..^^

-meeSUPERGIRL- said...

tahniah2 ..

patriq said...

tahniah!!

mummyriena said...

Tahniah shida semakin ramai pmbaca dan pgomen :)

Mia Liana said...

wahhhh... terbaiklah. tahniah ya...

Che Rosliza Che mat said...

tahniah kepada mereka...

syiela said...

tahniah.. cukup bertuah!

ayut said...

tahniah bt yg btuah..ha...ohsem gak ayut punye jari ek..hihihihi ^_^

dEdEQ dE wIshEs said...

TAHNIAH UNTUK MEREKA2 .. WAH .. UNTUNG2

♥ Nana BamBam ♥ said...

congratsss.. :)

IntaNBerliaN said...

bestnya... tahniah utk m :-)

PinkUmmi said...

tahniah utk mereka yg bertuah

fieda said...

tahniah buat mereka..