Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 5 November 2012

Taktik baru si kaki SPAM LINK iklan dekat shout | taktik kotor

   Assalammualaikum, peace upon you.
Amboi bukan main lagi dia punya msg dekat shida kan. Gila ke apa shout macam ni. Shida tahu biasa ayat-ayat propa macam tu memang ayat nak orang picit link dia je kan! so shida letak cursor dekat link dia kua la satu link yang telah di upgrade menjadi link rahsia. Tak apa shida klik juga nak tahu siapa lah orang rajin buat onar dalam shout shida tu kan. dah selalu shida perasan IP Address dia naik! sekali tekan link churp-churp da! aiiyoo!! nak shida klik cakap la shida bukan kedekut sangat nak klik. Semua blog yang shida singgah shida klik tau bagi rezeki. Free tak payah suruh pun atau buat-buat ayat power macam kau kan!! Geli pula bila baca haihh!! tak ada moral langsung!
Dekat profile nama Zifie tapi dekat shout shida letak LinaNatasha, pandai eh buat gimik!! shida dah klik pun tak apa shida halalkan tapi sorry untuk kali ni saja. dan shida pun dah baned ur IP Address sorry ek! dekat Angry Birds pun dah pesan betul tak?? tak faham lagi ke?? nak shida klik meh!! PM FB shida k :)




47 comments:

  1. macam2 cara nak menipu...sabar lah shida......

    ReplyDelete
  2. tu dia...da marah da.eca sejak pindah shoutbox kt pagetab....da jrg dpt mcg gitu...dorg xjpa agaknya kan.

    ReplyDelete
  3. xsuka la org mcm ni....cuba expose je IP dia teru..biar semua blogger tau...bg tau...bagi pengajaran sikit...

    ReplyDelete
  4. yup, bru malam ni dia muncul kt cbox.. sblom ni ntah laa pakai nick apa...

    ReplyDelete
  5. selalu kena jgk cm 2. gtau je la kalau nak kiter klik link dye kan. nie, maen taktik kotor cm 2. manusia2. huu >.<

    xpe. rezeki dye. halalkan je. hee :)

    ReplyDelete
  6. Hahaha! Dia punya ayat tak boleh blahhhh....
    Err, hai shida...I syida :D

    ReplyDelete
  7. mmg sll ada ikalan camtu...geram btol...

    ReplyDelete
  8. salah satu sebab saya taknak letak shoutbox.. :)

    ReplyDelete
  9. Ramai yang buat macam tu kan :)

    ReplyDelete
  10. uzu dah berjuta kali kena mcm ni shida heheheh :)

    ReplyDelete
  11. mee dah agak dah .. dekat cbox mee pun ad . owg yg sme yg mcm kat ats tu . tp mee tak tekan . sb dh tahu .. haha . padan muka kne banned

    ReplyDelete
  12. org cmtu mana faham..buhla bhsa apa sekalipon..hihi.

    ReplyDelete
  13. tu lah. Benda nie kadang-kadang boleh buat kita sakit hati je. Kalau nak suruh klik, cakap je terus terang kan.

    ReplyDelete
  14. tahap kesenonohan orang ni mmg sgt rendah..haish

    ReplyDelete
  15. same la kita.. kat cbox feroz pun kena.. heeee..

    ReplyDelete
  16. xcplg louboutin pas cher oucmp www.frzzlvuittonmagasinn.info teidny http://frdechaussuresloubutinnmagasin.info fm awx

    ReplyDelete
  17. hahahaha...wooo!! ayat mengancam..huahuahua

    ReplyDelete
  18. kadang2 diorg ni kan bijak tp agak kurang pandai jugak.. boleh je detect sape yg letak link tu.. haihhh...

    ReplyDelete
  19. ayooo..kalo laki mst nk klik jerr hahaaa :D

    ReplyDelete
  20. haih..sebab tu nana malass nak letak shoubox..

    ReplyDelete
  21. erkkk..desperate sgt tu..kesian beliau kan..hahaha

    ReplyDelete
  22. ayat dia xsuka betol la..sabar jer la shida

    ReplyDelete
  23. terkena jugak...erm,x aci org yg buat gini

    ReplyDelete
  24. semalam ada juga dapat msg mcm tu..tapi xklik pun...

    ReplyDelete
  25. hihihi..kan dh kena banned gan shida.. :D

    ReplyDelete
  26. huhu.. sabar je la shida... dorang ni x makan saman,,

    ReplyDelete
  27. haha..ada jgk dia singgah bg ayat mcm tu..terkono den..tp sblom klik pon mmg dah agak dah..last2 mmg btul churp2 yg kuar..haha..tp ayat pancing dia memang terbaikkk..

    hehe..

    ReplyDelete
  28. mmg ada jenis yg mcm ni, kengkadan letak nama artis fofular. sakit betul hati.

    ReplyDelete
  29. tengkiu letak link jaa kat bloglist shida...hihi.. blog jaa xmantap lagi. byk entry syok sendiri jer... hihi... btw, happy blogging.

    ReplyDelete
  30. da banyak kali kene.. sejak wa 1 entry aritu.. terus x nampak link tu semua da... so lps ni kompom x nampak muka dorang nak letak spam.. muahah..

    ReplyDelete
  31. Huih ayat gugur jangtung baca.. aida selalu kena kadang2 dia letak tolong follow blog saya.. clik2 last2 keluar churp2 lah says lah.. sabar jela.

    ReplyDelete
  32. Agak2 la kan buat mcm tu..ezad pun prnh terkena dulu..klik je iklan churp2 rupanya..boleh je nk klik iklan kat blog dorg tp bukan guna cara mcm ni..earning yg dpt tu pun tak berkat nnt..

    ReplyDelete
  33. Sabar jer lah ngan orang² macam ni...geli jer baca ayat dia..

    ReplyDelete
  34. tu ha dia.. shida dah mengamuk dah.. hishh tak reti2 kata jangan letak link.. nak jugak! memang tak makan saman langsung..huh

    ReplyDelete
  35. nsb baik sy jrang dpt link2 gitu kat shoutbox sy, hehe...

    ReplyDelete
  36. penah gak jd mcm nih dulu tp sjak shoutbox akak dh tak berfungsi akak bebas...hahahaha

    ReplyDelete
  37. angry bird dh marah pun dia buat jugak ye..

    ReplyDelete
  38. hmmmm ayat nakal sangat tu... gerammm je bila baca. rasa macam nak tampar je sapa yang taip tu... huhuhuh

    ReplyDelete
  39. alamak lambat nak tnya. macam mana kak shida spam link dgn ip add tu? leh ajarkan?

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.