Taktik baru si kaki SPAM LINK iklan dekat shout | taktik kotor | Dunia sebenar Shida Taktik baru si kaki SPAM LINK iklan dekat shout | taktik kotor

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Monday, 5 November 2012

Taktik baru si kaki SPAM LINK iklan dekat shout | taktik kotor

   Assalammualaikum, peace upon you.
Amboi bukan main lagi dia punya msg dekat shida kan. Gila ke apa shout macam ni. Shida tahu biasa ayat-ayat propa macam tu memang ayat nak orang picit link dia je kan! so shida letak cursor dekat link dia kua la satu link yang telah di upgrade menjadi link rahsia. Tak apa shida klik juga nak tahu siapa lah orang rajin buat onar dalam shout shida tu kan. dah selalu shida perasan IP Address dia naik! sekali tekan link churp-churp da! aiiyoo!! nak shida klik cakap la shida bukan kedekut sangat nak klik. Semua blog yang shida singgah shida klik tau bagi rezeki. Free tak payah suruh pun atau buat-buat ayat power macam kau kan!! Geli pula bila baca haihh!! tak ada moral langsung!
Dekat profile nama Zifie tapi dekat shout shida letak LinaNatasha, pandai eh buat gimik!! shida dah klik pun tak apa shida halalkan tapi sorry untuk kali ni saja. dan shida pun dah baned ur IP Address sorry ek! dekat Angry Birds pun dah pesan betul tak?? tak faham lagi ke?? nak shida klik meh!! PM FB shida k :)




47 Jari Ohsem:

Remy hazza said...

macam2 cara nak menipu...sabar lah shida......

Eca Dwinky Asha said...

tu dia...da marah da.eca sejak pindah shoutbox kt pagetab....da jrg dpt mcg gitu...dorg xjpa agaknya kan.

Fendy said...

xsuka la org mcm ni....cuba expose je IP dia teru..biar semua blogger tau...bg tau...bagi pengajaran sikit...

caliph shuriken said...

yup, bru malam ni dia muncul kt cbox.. sblom ni ntah laa pakai nick apa...

CiK FizA said...

selalu kena jgk cm 2. gtau je la kalau nak kiter klik link dye kan. nie, maen taktik kotor cm 2. manusia2. huu >.<

xpe. rezeki dye. halalkan je. hee :)

Ku Syida said...

Hahaha! Dia punya ayat tak boleh blahhhh....
Err, hai shida...I syida :D

izan mama mia said...

mmg sll ada ikalan camtu...geram btol...

boni kacak said...

salah satu sebab saya taknak letak shoutbox.. :)

Fizalinolie said...

Ramai yang buat macam tu kan :)

Emas Putih said...

uzu dah berjuta kali kena mcm ni shida heheheh :)

-meeSUPERGIRL- said...

mee dah agak dah .. dekat cbox mee pun ad . owg yg sme yg mcm kat ats tu . tp mee tak tekan . sb dh tahu .. haha . padan muka kne banned

nuyui a.k.a miss YUI said...

org cmtu mana faham..buhla bhsa apa sekalipon..hihi.

Mieya Atiera said...

tu lah. Benda nie kadang-kadang boleh buat kita sakit hati je. Kalau nak suruh klik, cakap je terus terang kan.

trah zain said...

tahap kesenonohan orang ni mmg sgt rendah..haish

Feroz Othman said...

same la kita.. kat cbox feroz pun kena.. heeee..

Anonymous said...

xcplg louboutin pas cher oucmp www.frzzlvuittonmagasinn.info teidny http://frdechaussuresloubutinnmagasin.info fm awx

cik kiera said...

dasyat betul ayat dia . ayo

hazwan hairy said...

hahahaha...wooo!! ayat mengancam..huahuahua

aisya said...

kadang2 diorg ni kan bijak tp agak kurang pandai jugak.. boleh je detect sape yg letak link tu.. haihhh...

mummyriena said...

banned shida..jgn xbanned :)

patriq said...

ayooo..kalo laki mst nk klik jerr hahaaa :D

♥ Nana BamBam ♥ said...

haih..sebab tu nana malass nak letak shoubox..

Mk Syahir said...

erkkk..desperate sgt tu..kesian beliau kan..hahaha

syiela said...

ayat tak menahan tu hoooo

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

ayat dia xsuka betol la..sabar jer la shida

dEdEQ dE wIshEs said...

GILE OH GILE .. SABAR EH KAK

Najiah Shaharain said...

terkena jugak...erm,x aci org yg buat gini

Azza Afdzal said...

fuyoooo ayat dia.......

Cik Nur said...

semalam ada juga dapat msg mcm tu..tapi xklik pun...

ayut said...

hihihi..kan dh kena banned gan shida.. :D

KorN said...

huhu.. sabar je la shida... dorang ni x makan saman,,

Dhia Dirham said...

sabar ya :)

Buatbest said...

haha..ada jgk dia singgah bg ayat mcm tu..terkono den..tp sblom klik pon mmg dah agak dah..last2 mmg btul churp2 yg kuar..haha..tp ayat pancing dia memang terbaikkk..

hehe..

jaakechik said...

mmg ada jenis yg mcm ni, kengkadan letak nama artis fofular. sakit betul hati.

jaakechik said...

tengkiu letak link jaa kat bloglist shida...hihi.. blog jaa xmantap lagi. byk entry syok sendiri jer... hihi... btw, happy blogging.

cci said...

da banyak kali kene.. sejak wa 1 entry aritu.. terus x nampak link tu semua da... so lps ni kompom x nampak muka dorang nak letak spam.. muahah..

Aida Omar said...

Huih ayat gugur jangtung baca.. aida selalu kena kadang2 dia letak tolong follow blog saya.. clik2 last2 keluar churp2 lah says lah.. sabar jela.

Ezad Skytech said...

Agak2 la kan buat mcm tu..ezad pun prnh terkena dulu..klik je iklan churp2 rupanya..boleh je nk klik iklan kat blog dorg tp bukan guna cara mcm ni..earning yg dpt tu pun tak berkat nnt..

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Sabar jer lah ngan orang² macam ni...geli jer baca ayat dia..

azizah :) said...

tu ha dia.. shida dah mengamuk dah.. hishh tak reti2 kata jangan letak link.. nak jugak! memang tak makan saman langsung..huh

Nisa Greennnpanda said...

nsb baik sy jrang dpt link2 gitu kat shoutbox sy, hehe...

IntaNBerliaN said...

geli plak baca ayat dia...

PinkUmmi said...

penah gak jd mcm nih dulu tp sjak shoutbox akak dh tak berfungsi akak bebas...hahahaha

fieda said...

angry bird dh marah pun dia buat jugak ye..

Mia Liana said...

hmmmm ayat nakal sangat tu... gerammm je bila baca. rasa macam nak tampar je sapa yang taip tu... huhuhuh

Si Matatajam said...

Nasib akak tak letak chat box..

shuhaida saad said...

alamak lambat nak tnya. macam mana kak shida spam link dgn ip add tu? leh ajarkan?