Top Komen Oktober "Jari Mereka Ohsem" | 2 blog bakal direview | Dunia sebenar Shida Top Komen Oktober "Jari Mereka Ohsem" | 2 blog bakal direview

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 3 November 2012

Top Komen Oktober "Jari Mereka Ohsem" | 2 blog bakal direview

   Assalammualaikum, peace upon you.
Pejam celik pejam celik Oktober sudah pun meninggalkan kita, Sekarang dah masuk November bulan-bulan akhir meninggalkan tahun 2012 :) So seperti biasa 2 blog Top Komen "Jari Mereka Ohsem" bakal shida review dan review pula shida tekankan lagi lebih kepada promosi blog bukanlah mengkritik blog korang k. Kalau ada yang perlu shida kritik shida bagi lah pendapat serba sedikit. Sama-sama kita perbaiki kan. So insyallah esok shida keluarkan 2 blog yang akan shida random dan siapakah 2 blogger yang bertuah tu :)
Semalam tiba-tiba hujan lebat dekat sini, dan dan la line internet shida buat hal. Shida baru je nak online sambil tu tengah chit-chat dengan Blogger Caliph sebab dia bagi tahu shida result exam dari SPA hari tu dah keluar. Pesanan tu bukan lah untuk shida tapi untuk BF shida bakal imamku :) blogger caliph, blogger Apit dan BF shida dorang ada exam dari SPA jawatan yang sama tapi lain-lain tempat la. So semalam pagi result dah keluar. Alhamdulilah BF shida lulus exam tu so tunggu untuk interview seterusnya saja :) dari nak update blog terus tak jadi sebab line macam kat laut geram!! terus msg-msg kejap dengan caliph then shida tidur sebab sakit gigi. Gigi ni tah sejak bila pandai sensitif!! bila sejuk sangat-sangat gigi sakit denyut-denyut. Ok lah shida publish dulu entri nak blogwalking pula. Thanks korang sudi baca :)




21 Jari Ohsem:

Fendy said...

nak di review....da lama x di review....hehe

miz ruha said...

oh!jari sy tak ohsemlah.. -_-
siapa agaknya 2 blogger bertuah itu..?

hazwan hairy said...

masih xde dlm snrai?alahai...rsa cm dh byk..haha

♥ Nana BamBam ♥ said...

abg remy, pari2 putih memang ohsemm..kekke

IntaNBerliaN said...

tahniah utk bf shida..

Cik Nur said...

memang ohsemlah diorg semua ni kan.. :)

taiping sekarang hari2 hujan kan...

jaakechik said...

tahniah buat mereka...hehe... jaa slalu tlepas entry shida, hari ni dah nak letak kat bloglist la pulak... hehe... boleh terjah sokmo2...

Sop said...

tahniah kpd mrk yg ohsem
Sop x mampu menandingi mereka.. (sbb tu x tersenarai.. hehehe)

azizah :) said...

tahniah untuk bf shida..moga berjaya dapat interview lain pulak..moga2 ni rezeki nak kawen kan shida..hehe

Remy hazza said...

shida... remy masih tersenarai.......
dh lama tak kesini ....byk pending keje yg perlu disegerakan.......

utk nana bambam...... mekasih...nana bambam pun ohsem jugak......

cik nur..... remy rindu taiping....padahal baru jer balik raya haritu......

Remy hazza said...

remy masih tersenarai...alhamdulillah.......
tetap setia disini...cuma agak busy lately nie..... byk kerja yg perlu disegerakan.....

utk nana bambam..... mekasih..... nana pun ohsemm jugak tau.....

caliph shuriken said...

wahh, entry review bakal muncul x lama lagi ^^

direct 2 minggu, line tenet sy mcm hanyut jaa, geram jgak ni, huh...

boni kacak said...

wah..jari saya tak ohsem la.. adeh...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah utk BF shida tu :)

aisya said...

eh2. ade jugak. hehe

-meeSUPERGIRL- said...

jari tak brp nak ohsem beberapa hari neh . haha . tahniah kpd yg bakal drview ..

patriq said...

tahniah sibakal direview ^_^

Mia Liana said...

wahhh pengkomen tegar ni.... loyal readers...

Che Rosliza Che mat said...

nama sis tak ada erk...busy huhuhu

Khairul Zamri said...

mereka yg rajin berblog... sy malas sbb sy busy hihi :)

fieda said...

takder dah nama kak fieda..huhuu