Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 3 November 2012

Top Komen Oktober "Jari Mereka Ohsem" | 2 blog bakal direview

   Assalammualaikum, peace upon you.
Pejam celik pejam celik Oktober sudah pun meninggalkan kita, Sekarang dah masuk November bulan-bulan akhir meninggalkan tahun 2012 :) So seperti biasa 2 blog Top Komen "Jari Mereka Ohsem" bakal shida review dan review pula shida tekankan lagi lebih kepada promosi blog bukanlah mengkritik blog korang k. Kalau ada yang perlu shida kritik shida bagi lah pendapat serba sedikit. Sama-sama kita perbaiki kan. So insyallah esok shida keluarkan 2 blog yang akan shida random dan siapakah 2 blogger yang bertuah tu :)
Semalam tiba-tiba hujan lebat dekat sini, dan dan la line internet shida buat hal. Shida baru je nak online sambil tu tengah chit-chat dengan Blogger Caliph sebab dia bagi tahu shida result exam dari SPA hari tu dah keluar. Pesanan tu bukan lah untuk shida tapi untuk BF shida bakal imamku :) blogger caliph, blogger Apit dan BF shida dorang ada exam dari SPA jawatan yang sama tapi lain-lain tempat la. So semalam pagi result dah keluar. Alhamdulilah BF shida lulus exam tu so tunggu untuk interview seterusnya saja :) dari nak update blog terus tak jadi sebab line macam kat laut geram!! terus msg-msg kejap dengan caliph then shida tidur sebab sakit gigi. Gigi ni tah sejak bila pandai sensitif!! bila sejuk sangat-sangat gigi sakit denyut-denyut. Ok lah shida publish dulu entri nak blogwalking pula. Thanks korang sudi baca :)




21 comments:

  1. nak di review....da lama x di review....hehe

    ReplyDelete
  2. oh!jari sy tak ohsemlah.. -_-
    siapa agaknya 2 blogger bertuah itu..?

    ReplyDelete
  3. masih xde dlm snrai?alahai...rsa cm dh byk..haha

    ReplyDelete
  4. abg remy, pari2 putih memang ohsemm..kekke

    ReplyDelete
  5. memang ohsemlah diorg semua ni kan.. :)

    taiping sekarang hari2 hujan kan...

    ReplyDelete
  6. tahniah buat mereka...hehe... jaa slalu tlepas entry shida, hari ni dah nak letak kat bloglist la pulak... hehe... boleh terjah sokmo2...

    ReplyDelete
  7. tahniah kpd mrk yg ohsem
    Sop x mampu menandingi mereka.. (sbb tu x tersenarai.. hehehe)

    ReplyDelete
  8. tahniah untuk bf shida..moga berjaya dapat interview lain pulak..moga2 ni rezeki nak kawen kan shida..hehe

    ReplyDelete
  9. shida... remy masih tersenarai.......
    dh lama tak kesini ....byk pending keje yg perlu disegerakan.......

    utk nana bambam...... mekasih...nana bambam pun ohsem jugak......

    cik nur..... remy rindu taiping....padahal baru jer balik raya haritu......

    ReplyDelete
  10. remy masih tersenarai...alhamdulillah.......
    tetap setia disini...cuma agak busy lately nie..... byk kerja yg perlu disegerakan.....

    utk nana bambam..... mekasih..... nana pun ohsemm jugak tau.....

    ReplyDelete
  11. wahh, entry review bakal muncul x lama lagi ^^

    direct 2 minggu, line tenet sy mcm hanyut jaa, geram jgak ni, huh...

    ReplyDelete
  12. wah..jari saya tak ohsem la.. adeh...

    ReplyDelete
  13. jari tak brp nak ohsem beberapa hari neh . haha . tahniah kpd yg bakal drview ..

    ReplyDelete
  14. tahniah sibakal direview ^_^

    ReplyDelete
  15. wahhh pengkomen tegar ni.... loyal readers...

    ReplyDelete
  16. nama sis tak ada erk...busy huhuhu

    ReplyDelete
  17. mereka yg rajin berblog... sy malas sbb sy busy hihi :)

    ReplyDelete
  18. takder dah nama kak fieda..huhuu

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.