Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Sunday, 16 December 2012

Blogger Paling Santai 2012: Cenderahati Pertama Santai Leeza

   Assalammualaikum, peace upon you.
Segmen yang dianjur oleh blogger Leeza yang juga seorang blogger aktif dan rata-rata blog yang shida kenal dan tahu mesti ada blogger leeza ni. So sebagai tanda perkenalan antara kita secara peribadinya shida join segmen leeza dan akan support leeza sebaik mungkin Insha'allah. Segala syarat-syarat indah shida dah buat, leeza boleh semak jika ada sebarang kesalahan atau apa-apa yang tak lengkap just bagi tahu shida. Apa-apa pun thanks pada leeza sebab jadi salah seorang pembaca dan pengunjung blog duniashida.com :) Nak join klik banner cute tu ya!

 jom join segmen yang menarik ini!




21 comments:

  1. remy pun baru join pagi nie... kita support leeza pulak.....

    ReplyDelete
  2. gudluck shida....sma lah kita..hehe

    ReplyDelete
  3. mmuuahhh.. hehehe thx join erk..
    Terima kasih join segmen leeza.

    2. awk boleh lihat senarai peserta di http://www.santaileeza.com/2012/12/perserta-blogger-paling-santai-2012.html

    3. salam perkenalan daripada santai leeza dot com.

    4. INGAT YER, nak menang segmen, pastikan kerap aktif di blog santai leeza. khususnya sepanjang segmen berlangsung.

    ReplyDelete
  4. salam.. ecah datang dari segmen yg sama..done follow juga.. jemput singgah
    http://pon2ecah.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

    dan ecah nak jemput korang join segmen pertama ecah juga.. jom share memori 2012 korang.. http://pon2ecah.blogspot.com/2012/11/segmen-memori-2012-terpahat-di-ingatan.html

    ReplyDelete
  5. Rasa cam mau join jugak hihihihi

    ReplyDelete
  6. Salam. blogwalking sini dari segmen yang sama.

    http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.