Blogger Paling Santai 2012: Cenderahati Pertama Santai Leeza | Dunia sebenar Shida Blogger Paling Santai 2012: Cenderahati Pertama Santai Leeza

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Sunday, 16 December 2012

Blogger Paling Santai 2012: Cenderahati Pertama Santai Leeza

   Assalammualaikum, peace upon you.
Segmen yang dianjur oleh blogger Leeza yang juga seorang blogger aktif dan rata-rata blog yang shida kenal dan tahu mesti ada blogger leeza ni. So sebagai tanda perkenalan antara kita secara peribadinya shida join segmen leeza dan akan support leeza sebaik mungkin Insha'allah. Segala syarat-syarat indah shida dah buat, leeza boleh semak jika ada sebarang kesalahan atau apa-apa yang tak lengkap just bagi tahu shida. Apa-apa pun thanks pada leeza sebab jadi salah seorang pembaca dan pengunjung blog duniashida.com :) Nak join klik banner cute tu ya!

 jom join segmen yang menarik ini!




21 Jari Ohsem:

shasha yacob said...

dah join yang nih :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

good luck dear..

Remy hazza said...

remy pun baru join pagi nie... kita support leeza pulak.....

ayut said...

good luck shida :)

Mimie said...

good luck shida

hazwan hairy said...

gudluck shida....sma lah kita..hehe

Cik Nur said...

semoga berjaya shida..

syiela said...

selamat bersegmen

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

gud luck shida sayang :-)

fieda said...

good luck..

Leeza dayasari [santai leeza] said...

mmuuahhh.. hehehe thx join erk..
Terima kasih join segmen leeza.

2. awk boleh lihat senarai peserta di http://www.santaileeza.com/2012/12/perserta-blogger-paling-santai-2012.html

3. salam perkenalan daripada santai leeza dot com.

4. INGAT YER, nak menang segmen, pastikan kerap aktif di blog santai leeza. khususnya sepanjang segmen berlangsung.

Si Matatajam said...

Gud luck Shida..akak pun join..

-meeSUPERGIRL- said...

mcm best jee...

Cik Fie said...

gud luck :)

shasha yacob said...

done digi :D

mummyriena said...

godluck wehh..

ecah said...

salam.. ecah datang dari segmen yg sama..done follow juga.. jemput singgah
http://pon2ecah.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

dan ecah nak jemput korang join segmen pertama ecah juga.. jom share memori 2012 korang.. http://pon2ecah.blogspot.com/2012/11/segmen-memori-2012-terpahat-di-ingatan.html

Che Rosliza Che Mat said...

Rasa cam mau join jugak hihihihi

Nurfara Hani said...

Salam. blogwalking sini dari segmen yang sama.

http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

dEdEQ dE wIshEs said...

SELAMAT BERSEGMEN AKAK

QasehnyaRania said...

selamat tahun baru shida :)