Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 15 December 2012

Calendar Exclusive Blog www.dunishida.com

   Assalammualaikum, peace upon you.
Thanks to blogger Hazwan Hairy untuk design Calendar ni. Sebenarnya shida tempah last minute tapi apa yang menarik pengurusan cepat tak sampai seminggu pun dah siap Calendar ni. So sebanyak 20 Calendar ni telah shida edarkan pada blogger-blogger lain di Fanpage shida, masih ada baki banyak lagi so bagi yang nak dapatkan Calendar Exclusive Limited Edition ni boleh join Simple GA dari shida nanti dalam masa terdekat ni, buat pun tak lama antara 1 ke 2 minggu. Insyallah akan bermula pada 18hb ini. Calendar ni juga bukan sekadar calendar ok, shida dah ubah menjadi 3 Calendar comel iaitu Penanda Buku Calendar Exclusive, Keychain Calendar Exclusive dan juga Pocket Calendar Exclusive. Belum ada gambar sebab tengah tunggu tali keychain shida order dari blogger Yui. Calendar ini juga shida nak beri kepada semua pembaca setia Blog Shida ni, kemungkinan lebih 100 pembaca akan dapat Calendar ni Insyaallah :)



33 comments:

  1. NK KELENDER EDISI KHAS NI BOLEH ? HIKHIK

    ReplyDelete
  2. If you wish for to increase your knowledge
    just keep visiting this web site and be updated with the newest news update posted here.
    Also visit my web-site Hydraulik Poznań

    ReplyDelete
  3. wah comell , kalerr biru gitu.

    ReplyDelete
  4. wahh, comel kaler biru gituuu.

    ReplyDelete
  5. as-salam shida :D

    cantik warnanya..biru :D

    ReplyDelete
  6. cantiknya shida...meletopp! suka blogger gan shida..murah hati bagi untuk pembaca setia blog...:)

    ReplyDelete
  7. nakkk..hehe..

    jom join http://www.syuhadasalleh.my/2012/12/korean-rabbit-pluggy-giveaway.html

    ReplyDelete
  8. nak nak nak !!! tak de lagi ni calendar 2012 :D

    www.mujadafewa.my/

    ReplyDelete
  9. wahh..calendar..cantiknya..!
    nak jugakk..hihihi

    ReplyDelete
  10. terbaik lah shida..tq shida ^__^ tetibe je kan..heee

    ReplyDelete
  11. terima kasih sbb guna khdmat dri sya...hikhik....

    ReplyDelete
  12. kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
    semoga menjadi semangat .. :)
    Tidak ada yang namanya hari yang tidak penting dalam kehidupan manusia ini. Setiap saat berharga.

    ReplyDelete
  13. Wahhhh, ain pun tak sabar nak dapat Calendar ni dari Shida :) Menang GA Apit :) Hehehehe. Anyway, thanks Shida sudi sponser GA Apit tau. Salam :)

    ReplyDelete
  14. akak nak satu... cantiknyaa.... idea hebat dari blogger hebat juga kann..

    ReplyDelete
  15. aduh kak shida,bestnya kalau dapat satu :)

    ReplyDelete
  16. hm.. menarik dan amat berkenan sekali.. sweet jer

    ReplyDelete
  17. rajin shida wat kalendar mini tu..
    mmg terbaik!

    ReplyDelete
  18. shida kalendar nih brape erk die mik sekeping...akak mcm nak wat la...cntik

    ReplyDelete
  19. nti pm akak ye brape hrge kalendar nih...nk buat jugak

    ReplyDelete
  20. menarik....lbh 100 blogger blh dpt...nak....hihihi

    ReplyDelete
  21. akak nak akak nak akak nak shida hehehehe

    ReplyDelete
  22. nice pos kat aku satu jgn lupa :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.