Calendar Exclusive Blog www.dunishida.com | Dunia sebenar Shida Calendar Exclusive Blog www.dunishida.com

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 15 December 2012

Calendar Exclusive Blog www.dunishida.com

   Assalammualaikum, peace upon you.
Thanks to blogger Hazwan Hairy untuk design Calendar ni. Sebenarnya shida tempah last minute tapi apa yang menarik pengurusan cepat tak sampai seminggu pun dah siap Calendar ni. So sebanyak 20 Calendar ni telah shida edarkan pada blogger-blogger lain di Fanpage shida, masih ada baki banyak lagi so bagi yang nak dapatkan Calendar Exclusive Limited Edition ni boleh join Simple GA dari shida nanti dalam masa terdekat ni, buat pun tak lama antara 1 ke 2 minggu. Insyallah akan bermula pada 18hb ini. Calendar ni juga bukan sekadar calendar ok, shida dah ubah menjadi 3 Calendar comel iaitu Penanda Buku Calendar Exclusive, Keychain Calendar Exclusive dan juga Pocket Calendar Exclusive. Belum ada gambar sebab tengah tunggu tali keychain shida order dari blogger Yui. Calendar ini juga shida nak beri kepada semua pembaca setia Blog Shida ni, kemungkinan lebih 100 pembaca akan dapat Calendar ni Insyaallah :)



33 Jari Ohsem:

dEdEQ dE wIshEs said...

NK KELENDER EDISI KHAS NI BOLEH ? HIKHIK

Anonymous said...

If you wish for to increase your knowledge
just keep visiting this web site and be updated with the newest news update posted here.
Also visit my web-site Hydraulik Poznań

shasha yacob said...

wah comell , kalerr biru gitu.

shasha yacob said...

wahh, comel kaler biru gituuu.

Remy hazza said...

nak satu......he3

QasehnyaRania said...

as-salam shida :D

cantik warnanya..biru :D

azizah :) said...

cantiknya shida...meletopp! suka blogger gan shida..murah hati bagi untuk pembaca setia blog...:)

Syuhada Salleh said...

nakkk..hehe..

jom join http://www.syuhadasalleh.my/2012/12/korean-rabbit-pluggy-giveaway.html

Nurmujahidah Ismail said...

nak nak nak !!! tak de lagi ni calendar 2012 :D

www.mujadafewa.my/

Faqihah Husni said...

wahhh! sungguh exclusive ^_^

Cik Nur said...

wahh..calendar..cantiknya..!
nak jugakk..hihihi

Azhafizah Md Nor said...

terbaik lah shida..tq shida ^__^ tetibe je kan..heee

hazwan hairy said...

terima kasih sbb guna khdmat dri sya...hikhik....

outbound malang said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Tidak ada yang namanya hari yang tidak penting dalam kehidupan manusia ini. Setiap saat berharga.

Nurul Farain :D said...

Wahhhh, ain pun tak sabar nak dapat Calendar ni dari Shida :) Menang GA Apit :) Hehehehe. Anyway, thanks Shida sudi sponser GA Apit tau. Salam :)

aimaniman said...

akak nak satu... cantiknyaa.... idea hebat dari blogger hebat juga kann..

Pecinta pink^^ said...

cntik kalendar ..hee

Pecinta pink^^ said...

cntik kalendar ..hee

Leeza dayasari [santai leeza] said...

waaa tahniah... suka sgt .....

::azmina nordin:: said...

aduh kak shida,bestnya kalau dapat satu :)

yangbaik said...

hm.. menarik dan amat berkenan sekali.. sweet jer

Nurul Faiz said...

mesti join ni. hehehe.

Sop said...

rajin shida wat kalendar mini tu..
mmg terbaik!

Sally Yatiey said...

Cantik... Nak3! Hehe

Mimie said...

shida kalendar nih brape erk die mik sekeping...akak mcm nak wat la...cntik

Mimie said...

nti pm akak ye brape hrge kalendar nih...nk buat jugak

Nurul Faiz said...

nak jugak la !! hehe

ayut said...

menarik....lbh 100 blogger blh dpt...nak....hihihi

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

akak nak akak nak akak nak shida hehehehe

-meeSUPERGIRL- said...

mee nak jugekkk :P

Cik Fie said...

kreatif la akak :)

mummyriena said...

nice pos kat aku satu jgn lupa :)

Che Rosliza Che Mat said...

Cantik kalender tue..