Clearance sale Contact Lens | berminat boleh PM shida dengan segera | Dunia sebenar Shida Clearance sale Contact Lens | berminat boleh PM shida dengan segera

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 6 December 2012

Clearance sale Contact Lens | berminat boleh PM shida dengan segera

Assalammuakaikum, peace upon you
 klik gambar untuk lebih jelas ^_^
Bagi si penggemar memakai Contact Lens ni shida nak buat satu promosi jualan nak habiskan stock ni, bagi yang betul-betul dan serius nak beli nak harga yang lebih Murah just PM shida di facebook ok! tinggal lagi 12 pasang je. Shida alau-alu kan juga bagi mereka yang nak buat bissnes jual Contact Lens ni dan ingin membeli borong (jumlah yang banyak) harga istimewa kalau order dari shida :) shida bagi Cute Case dan Postage adala percuma! tapi untuk stock yang ada sekarang ni saja k :)
klik gambar untuk lebih jelas ^_^

thanks semua :)



31 Jari Ohsem:

boni kacak said...

wah.. banyaknya stok

Fendy said...

wah..lense la..

deq's qienz said...

shida juai ek..hehe dq susa la nk paki bnda alah nih..cm susa ja

shasha yacob said...

x minat pakai dekat mata tu lah kak shida. hiihi

Leeza dayasari [santai leeza] said...

wow.... murah2..
siapa yg pakai lens .. sila lah..

Misz Mieza said...

Dah lama tak pakai contact lens.. Huhu~~

Cik Nur said...

wahhh...rambang mata bila tgk ni.. :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

tak pernh pakai lnse..huhu.

ayut said...

nak membeli sbnr ye..tp lom smpi msa..huhuhu..hope cpt la abis ye shida :)

syiela said...

wah murahnya.. tapi akak tak pandai pakai.. sori dear

baby comel said...

Alaa shida.. Kita xleh pakai lens la

dEdEQ dE wIshEs said...

CAYALAH KAKSHIDA .. BAKAL BISNESSWOMEN .. HOHO

aisya said...

dah lame tak pkai lens ni.. huhu..

Bui Junaidi said...

ALAMAK,TERTARIK NI..TP ADA 2,3 STOK LENS LOM PAKAI LAGI..HIK2

jaakechik said...

jaa pon ada gak jual lens. tp semenjak kuar berita yg mcm2 kat tv tu jaa dah stop promote lagi dah. sbb malas nak explain ngn customer.

azizah :) said...

macam2 warna n bentukk..memang menarik! tapi memang tak pakai..heee

hazwan hairy said...

teringin nk pakai nk ala2 mat salleh gitu tp xberni nak msukkn dlm mata..hahaha

Eca Dwinky Asha said...

da lama xpakai lens......

Pecinta pink^^ said...

wah..yg pnting case tu comey :P hehe ..teringin gak nk gne lens ni

Si Matatajam said...

Banyaknya stok.. Akak ada satu Tp x pakai2 pun..

QasehnyaRania said...

byknya stok..
ciksu kureng minat lense..seriau :D

Remy hazza said...

mcm2 ada....... hari2 boleh tukar......

K-RUL said...

Wan banyaknye..Cantik-cantik lak tu.. Ni nak jemput tuan rumah untuk join contest dari saya di sini http://www.ohwan.net/2012/12/topup-percuma-dari-ohwan.html

-meeSUPERGIRL- said...

wooo .. nak cuba pakai tp tak penah pndai . -_- mate tak muat .

Cik Fie said...

saya nk pki lens tapi xreti pki . haha . :)

Che Rosliza Che mat said...

akak tak pakai benda nie hihihi

Azhafizah Md Nor said...

ohh shida jual lens ke..comel lak bekas tu ^_^

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

shida jual lense pulak ker...akak xbiasa pakai hehheee

Mimie said...

wah jual contact lens ye

IntaNBerliaN said...

akak xguna plak.. pe2 pun harap ada yg akn beli :-)

mummyriena said...

kalau nk aku beli kat kau ok :)