Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 6 December 2012

Clearance sale Contact Lens | berminat boleh PM shida dengan segera

Assalammuakaikum, peace upon you
 klik gambar untuk lebih jelas ^_^
Bagi si penggemar memakai Contact Lens ni shida nak buat satu promosi jualan nak habiskan stock ni, bagi yang betul-betul dan serius nak beli nak harga yang lebih Murah just PM shida di facebook ok! tinggal lagi 12 pasang je. Shida alau-alu kan juga bagi mereka yang nak buat bissnes jual Contact Lens ni dan ingin membeli borong (jumlah yang banyak) harga istimewa kalau order dari shida :) shida bagi Cute Case dan Postage adala percuma! tapi untuk stock yang ada sekarang ni saja k :)
klik gambar untuk lebih jelas ^_^

thanks semua :)



31 comments:

  1. shida juai ek..hehe dq susa la nk paki bnda alah nih..cm susa ja

    ReplyDelete
  2. x minat pakai dekat mata tu lah kak shida. hiihi

    ReplyDelete
  3. wow.... murah2..
    siapa yg pakai lens .. sila lah..

    ReplyDelete
  4. Dah lama tak pakai contact lens.. Huhu~~

    ReplyDelete
  5. wahhh...rambang mata bila tgk ni.. :)

    ReplyDelete
  6. nak membeli sbnr ye..tp lom smpi msa..huhuhu..hope cpt la abis ye shida :)

    ReplyDelete
  7. wah murahnya.. tapi akak tak pandai pakai.. sori dear

    ReplyDelete
  8. Alaa shida.. Kita xleh pakai lens la

    ReplyDelete
  9. CAYALAH KAKSHIDA .. BAKAL BISNESSWOMEN .. HOHO

    ReplyDelete
  10. dah lame tak pkai lens ni.. huhu..

    ReplyDelete
  11. ALAMAK,TERTARIK NI..TP ADA 2,3 STOK LENS LOM PAKAI LAGI..HIK2

    ReplyDelete
  12. jaa pon ada gak jual lens. tp semenjak kuar berita yg mcm2 kat tv tu jaa dah stop promote lagi dah. sbb malas nak explain ngn customer.

    ReplyDelete
  13. macam2 warna n bentukk..memang menarik! tapi memang tak pakai..heee

    ReplyDelete
  14. teringin nk pakai nk ala2 mat salleh gitu tp xberni nak msukkn dlm mata..hahaha

    ReplyDelete
  15. wah..yg pnting case tu comey :P hehe ..teringin gak nk gne lens ni

    ReplyDelete
  16. Banyaknya stok.. Akak ada satu Tp x pakai2 pun..

    ReplyDelete
  17. byknya stok..
    ciksu kureng minat lense..seriau :D

    ReplyDelete
  18. mcm2 ada....... hari2 boleh tukar......

    ReplyDelete
  19. Wan banyaknye..Cantik-cantik lak tu.. Ni nak jemput tuan rumah untuk join contest dari saya di sini http://www.ohwan.net/2012/12/topup-percuma-dari-ohwan.html

    ReplyDelete
  20. wooo .. nak cuba pakai tp tak penah pndai . -_- mate tak muat .

    ReplyDelete
  21. saya nk pki lens tapi xreti pki . haha . :)

    ReplyDelete
  22. akak tak pakai benda nie hihihi

    ReplyDelete
  23. ohh shida jual lens ke..comel lak bekas tu ^_^

    ReplyDelete
  24. shida jual lense pulak ker...akak xbiasa pakai hehheee

    ReplyDelete
  25. akak xguna plak.. pe2 pun harap ada yg akn beli :-)

    ReplyDelete
  26. kalau nk aku beli kat kau ok :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.