Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 3 December 2012

CONTEST KALENDER 2013 EKSKLUSIF HAZWANHAIRY | BOX CREATIVE

   Assalamualaikum, peace upon you.
Nampak header atas ni mesti dah tau Blogger HazwanHairy punya header tu, betul sangat lah tu memang dia tak salah lagi hehee^^ shida nk join GA yang dianjurkan hery untuk mendapatkan Calendar 2013 Eksklusif hasil design Hery sendiri tau! so bagi yang rasa nak Calendar 2013 yang Aweaome tu juga boleh klik banner untuk penyertaan :) Thanks Hazwanhairy.com.




29 comments:

  1. pyka rajin jgk snggah blog dia :)

    ReplyDelete
  2. shida mesti dapat punya.......

    ReplyDelete
  3. Selamat bersegmen..cantik kalendar Si Hery ni..

    ReplyDelete
  4. selamat bersegmen..
    nur belum sempat join lagi..

    ReplyDelete
  5. wahh dapat calendar..best2... gudluck yer shida :)

    ReplyDelete
  6. wowo, banyak jugak yang dari blog aku join gA nih ya, aku pun nak join lah. haha

    ReplyDelete
  7. terima kasih shida sbb xputus2 beri support kat hairyy n my blog dri awl knl until now..sgt terharu! secra auto mmg anda layak tuk dptkan kalender tu..hehe...

    ReplyDelete
  8. Salam. Singgah dari contest yg sama. Moga dpt tempek kalendar retis ni di dinding rumah. All the best =D

    ReplyDelete
  9. Salam kak shida , azwa datang terjah dari segmen yang sama.. Good Luck kak shida!! >_<

    ReplyDelete
  10. saya dari segmen yang sama . dah follow blog ni . follow saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  11. datang dari contest yg sama :)

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  12. haiii,salam.. saya datang terjah dan blogwalking.. dan follow :))

    jemput singgah juga-->http://lindafuad.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  13. ayu datang dari contest yang sama....hehehe..ada masa dtg la ke blog ayu yer...hehehe

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum , sya bw dari contest yg sama :)
    http://eyda-nur.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  15. senrai peserta dh keluar k...alert ea :-)

    ReplyDelete
  16. salam kenal..saya singgah dr segmen yg sama..follow sini jugak :) follow saya jugak ye...

    http://asmadiaien.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  17. Hadiah wang tunai RM100 !

    http://nadyabubble.blogspot.com/2013/01/cabaran-seo-blog-3-dalam-1-happy-new.html

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.