CONTEST KALENDER 2013 EKSKLUSIF HAZWANHAIRY | BOX CREATIVE | Dunia sebenar Shida CONTEST KALENDER 2013 EKSKLUSIF HAZWANHAIRY | BOX CREATIVE

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Monday, 3 December 2012

CONTEST KALENDER 2013 EKSKLUSIF HAZWANHAIRY | BOX CREATIVE

   Assalamualaikum, peace upon you.
Nampak header atas ni mesti dah tau Blogger HazwanHairy punya header tu, betul sangat lah tu memang dia tak salah lagi hehee^^ shida nk join GA yang dianjurkan hery untuk mendapatkan Calendar 2013 Eksklusif hasil design Hery sendiri tau! so bagi yang rasa nak Calendar 2013 yang Aweaome tu juga boleh klik banner untuk penyertaan :) Thanks Hazwanhairy.com.




29 Jari Ohsem:

dEdEQ dE wIshEs said...

SELAMAT BERSEGMEN AKAK

Pykaa Pdott said...

pyka rajin jgk snggah blog dia :)

Remy hazza said...

shida mesti dapat punya.......

deno said...

all the best! :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

Gud luck shida

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Good Luck Shida.. ^^

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah, besh2.

Si Matatajam said...

Selamat bersegmen..cantik kalendar Si Hery ni..

aisya said...

good luck ye. =)

Cik Nur said...

selamat bersegmen..
nur belum sempat join lagi..

syiela said...

selamat bersegmen ye

ayut said...

baru join td ;)

azizah :) said...

wahh dapat calendar..best2... gudluck yer shida :)

Shasha Yacob said...

wowo, banyak jugak yang dari blog aku join gA nih ya, aku pun nak join lah. haha

Mrs Velentine said...

good luck

eimah siti said...

gud luck ^^

IntaNBerliaN said...

good luck shida :-)

hazwan hairy said...

terima kasih shida sbb xputus2 beri support kat hairyy n my blog dri awl knl until now..sgt terharu! secra auto mmg anda layak tuk dptkan kalender tu..hehe...

Che Rosliza Che mat said...

good luck shida..

HanaNabihah said...

Salam. Singgah dari contest yg sama. Moga dpt tempek kalendar retis ni di dinding rumah. All the best =D

Azwar Syuhada said...

Salam kak shida , azwa datang terjah dari segmen yang sama.. Good Luck kak shida!! >_<

Cik Fie said...

saya dari segmen yang sama . dah follow blog ni . follow saya kalau sudi :)

http://www.cikfie.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

Cik Rongoks Ika said...

datang dari contest yg sama :)

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

Nur Razlinda said...

haiii,salam.. saya datang terjah dan blogwalking.. dan follow :))

jemput singgah juga-->http://lindafuad.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

AyuInsYiraH said...

ayu datang dari contest yang sama....hehehe..ada masa dtg la ke blog ayu yer...hehehe

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

Nur Asmida Bt Karim said...

Assalamualaikum , sya bw dari contest yg sama :)
http://eyda-nur.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

hazwan hairy said...

senrai peserta dh keluar k...alert ea :-)

Cik Aien said...

salam kenal..saya singgah dr segmen yg sama..follow sini jugak :) follow saya jugak ye...

http://asmadiaien.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

Nadya Bubble said...

Hadiah wang tunai RM100 !

http://nadyabubble.blogspot.com/2013/01/cabaran-seo-blog-3-dalam-1-happy-new.html