Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 25 December 2012

CPUV / BE ke 35 dari Nuffnang | Sunway Education Application

   Assalammualaikum, peace upon you.
itu dia baru muncul BE / CPUV baru yang ke 35 Sunway Education Application, Thanks to Nuffnang bagi BE lagi alhamdulillah, setakat ni 2 BE tengah running yang ke 33 Microsoft Windows 8 hampir 2 bulan dia berpusing dalam blog shida alhamdulillah :) Semakin dekat umurku meningkat ni semakin banyak kejutan yang shida dapat tau!
Korang tau baru-baru ni shida dapat banyak sangat tempahan iklan kat blog dari blogger, tak kira lah yang dari shida kenal dan tak kenal ada juga dari shopper online dan banyak lagilah. Mungkin shida akan keluarkan satu tempat tempahan banner khas tapi sudah ada yang booking nanti korang tengoklah shida pasang dan review sedikit tentang ni.
dan yang ketiga shida dapat Sponsored Post dari seorang blogger Maybe yang menawarkan khidmat shida untuk blog dia. Tapi masih belum tahu apa-apa lagi shida baru dapat email dan shida dah beri detail yang diperlukan untuk dorang simpan dalam sistem nanti. Insyallah kalau ada nanti maybe akan shida story selanjutnya ok.




32 comments:

  1. bertuahnya kak shida. . :) tahniah ya. .smoga berkekalan. . :D

    ReplyDelete
  2. tahniah shida... rezeki melimpah ruah..... amin

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah .. tahniah kshida .. mee pun dpt hari tu dari dg triplr d :)

    ReplyDelete
  4. Alhamdulilah.. rezeki tu shida.. syukur :)

    ReplyDelete
  5. tahniah cik shida! murah betul rezeki nlog ni..hihi..

    ReplyDelete
  6. CAYALAH AKAK .. MEMANG TERBAIKKKKK

    ReplyDelete
  7. semoga dimurahkan rezeki lg ;)
    tahniahhhh dapat BE baru plak:)

    ReplyDelete
  8. Boleh tanya sikit tak kak shida ? Saya selalu dapat BE tapi around Rm1 kebawah . Itu BE juga ke ?
    Btw akak selalu dapat BE yang sekali berpuluh2 ringgit ke ? Mcm mana nak dapat tu ?

    ReplyDelete
  9. Tahniah Shida.. :)
    rezeki niii.. :)

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah..rezeki kak shida,doakan siti k^-^

    ReplyDelete
  11. Lamanya iklan window 8 tu bertahan. Any tips? btw, tahniah !

    ReplyDelete
  12. KAK BUI JELES NI SBB SHIDA DPT BE..HEHE..GURAU2 JER SYG

    ReplyDelete
  13. yeah..dapat Be yg same..congrate sayang.

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah murah rezeki kamu.

    ReplyDelete
  15. Cik Yana pun dapat BE ni padahal da berbulan2 tak update blog :)

    HELLO KITTY Cik Yana
    VS
    HELLO KITTY encik Samsung

    ReplyDelete
  16. Taniah , hehe ..moga dimurahkan lagi rezeki ye, kihkih

    ReplyDelete
  17. pasni mintk tolg shida je ajar nad..ehhee

    ReplyDelete
  18. saya pun dapat yang nih tapi pelik bonar sebab 1 dec, walhal saya ada dapat hari tu 19 dec, tu lah kasi tahutu

    ReplyDelete
  19. rezeki bt shida..tahniah yer...ad sponsored post lg.. ^^

    ReplyDelete
  20. alhamdulillah... murah rezeki shida

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.