CPUV / BE ke 35 dari Nuffnang | Sunway Education Application | Dunia sebenar Shida CPUV / BE ke 35 dari Nuffnang | Sunway Education Application


Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Tuesday, 25 December 2012

CPUV / BE ke 35 dari Nuffnang | Sunway Education Application

   Assalammualaikum, peace upon you.
itu dia baru muncul BE / CPUV baru yang ke 35 Sunway Education Application, Thanks to Nuffnang bagi BE lagi alhamdulillah, setakat ni 2 BE tengah running yang ke 33 Microsoft Windows 8 hampir 2 bulan dia berpusing dalam blog shida alhamdulillah :) Semakin dekat umurku meningkat ni semakin banyak kejutan yang shida dapat tau!
Korang tau baru-baru ni shida dapat banyak sangat tempahan iklan kat blog dari blogger, tak kira lah yang dari shida kenal dan tak kenal ada juga dari shopper online dan banyak lagilah. Mungkin shida akan keluarkan satu tempat tempahan banner khas tapi sudah ada yang booking nanti korang tengoklah shida pasang dan review sedikit tentang ni.
dan yang ketiga shida dapat Sponsored Post dari seorang blogger Maybe yang menawarkan khidmat shida untuk blog dia. Tapi masih belum tahu apa-apa lagi shida baru dapat email dan shida dah beri detail yang diperlukan untuk dorang simpan dalam sistem nanti. Insyallah kalau ada nanti maybe akan shida story selanjutnya ok.




click to sharePin ThisShare on TumblrShare on Google PlusEmail This

32 Jari Ohsem:

✖BossKucing✖ said...

bertuahnya kak shida. . :) tahniah ya. .smoga berkekalan. . :D

Unknown said...

tahniah shida... rezeki melimpah ruah..... amin

-meeSUPERGIRL- said...

alhamdulillah .. tahniah kshida .. mee pun dpt hari tu dari dg triplr d :)

Unknown said...

Alhamdulilah.. rezeki tu shida.. syukur :)

jaakechik said...

tahniah cik shida! murah betul rezeki nlog ni..hihi..

Unknown said...

dapat jugak la...hehe...:)

dEdEQ dE wIshEs said...

CAYALAH AKAK .. MEMANG TERBAIKKKKK

Mia Liana said...

tahniah shida..... masyukkk

laskar pelangi said...

semoga dimurahkan rezeki lg ;)
tahniahhhh dapat BE baru plak:)

Syamimi_Tahir said...

Boleh tanya sikit tak kak shida ? Saya selalu dapat BE tapi around Rm1 kebawah . Itu BE juga ke ?
Btw akak selalu dapat BE yang sekali berpuluh2 ringgit ke ? Mcm mana nak dapat tu ?

Miss N™ said...

Tahniah Shida.. :)
rezeki niii.. :)

Pecinta pink^^ said...

wah..tahniah2..murah rezeki ..

Siti Faizah Raini said...

alhamdulillah..rezeki kak shida,doakan siti k^-^

Unknown said...

Lamanya iklan window 8 tu bertahan. Any tips? btw, tahniah !

Unknown said...

wah wah tahniah shida ^^

Unknown said...

KAK BUI JELES NI SBB SHIDA DPT BE..HEHE..GURAU2 JER SYG

Azhafizah MN said...

yeah..dapat Be yg same..congrate sayang.

Leeza Dayasari said...

Tahniah...!

Cik Puan Ena said...

Alhamdulillah murah rezeki kamu.

Cik Yana said...

Cik Yana pun dapat BE ni padahal da berbulan2 tak update blog :)

HELLO KITTY Cik Yana
VS
HELLO KITTY encik Samsung

cik lisa said...

Taniah , hehe ..moga dimurahkan lagi rezeki ye, kihkih

Nadia Johari said...

pasni mintk tolg shida je ajar nad..ehhee

mummyriena said...

tahniah shida :)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Tahniah Shida..chayok².. :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah syg.. moga murah rezeki..

Unknown said...

wah,, tahniah.. hehe

Unknown said...

saya pun dapat yang nih tapi pelik bonar sebab 1 dec, walhal saya ada dapat hari tu 19 dec, tu lah kasi tahutu

ayut said...

rezeki bt shida..tahniah yer...ad sponsored post lg.. ^^

ayut said...

done sunway edu. shida...

ayut said...

done sunway edu. shida...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah shida...murah rezeki :-)

IntaNBerliaN said...

alhamdulillah... murah rezeki shida