Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 11 December 2012

Gambar-gambar artis malaysia dan rakyat malaysia di GAZA

   Assalammualaikum, peace upon you.
dalam setiap gambar ni ada ceritanya tersendiri. semua gambar shida ambil dari facebook Heliza Helmi dan Afdlin Shauki setiap gambar yang mereka upload ada cerita disebaliknya yang membuat kita rasa kita juga berada disana ketika membaca caption tersebut :) semoga mereka selamat pergi dan pulang. Pray For Gaza!




33 comments:

  1. semangat tu yang penting..hulurkan bantuan selagi mampu..

    ReplyDelete
  2. teruskan berdoa buat gaza..!

    bersemnagat tgk diorgkan...

    ReplyDelete
  3. yer benar. setiap gmbr ada cerita tersendiri.

    ReplyDelete
  4. moga mereka semua selamat pulang nanti..

    ReplyDelete
  5. heliza yg sgt kiut kan..iskk suka tgk wajah dia.shida sihat ke??

    ReplyDelete
  6. pray for Gaza! semoga Gaza terus aman dan damai...

    ReplyDelete
  7. Pray For Gaza ! :)

    www.cikfie.com

    ReplyDelete
  8. Rasa mcm nak je pergi sana tgk gambar2 ni. huhu

    ReplyDelete
  9. Ibupun selalu ke FB Heliza.. Kadang2 tersentuh hati baca catatan mereka di sana..

    ReplyDelete
  10. seronoknye diorang dpt menabur bakti dan membantu org Gaza..Semoga Allah memberkati mereka di sana...

    ReplyDelete
  11. Kena ada keberanian ni kalau nak pergi ke sana. Dorang yang tak pergi tau nak kutuk je. huhu

    ReplyDelete
  12. moga niat mereka tidak dicerca dan dihina lagi oleh artis lain.. sdey rase,, :'( moga dorang selamat pergi dan selamat kembali jugak :)

    ReplyDelete
  13. untung mereka dapat disana..... berkongsi rasa dan prihatin rakyat malaysia......

    ReplyDelete
  14. amin .. semoga mereka selamat pergi dan pulang :)

    ReplyDelete
  15. semangat mereka tidak pernah luntur...

    ReplyDelete
  16. comey aihh heliza...di harap rakyat malaysia akan selamat pulang..

    ReplyDelete
  17. Allahu Akbar, semoga Allah selamatkan perjuangan suci mereka. mari kita teruskan berdoa untuk saudara2 kita di sana :)

    ReplyDelete
  18. semoga mereka semua selamat pulang..

    ReplyDelete
  19. wah, bestnya doranng, dapat berpijak sendiri di muka bumi gaza,

    ReplyDelete
  20. Suka tgk Heliza...Semoga Perjuangan mereka dapat kebrkatan...

    ReplyDelete
  21. mereka sgt prihatin... bgus2x... semoga mereka selamat disana. amin.

    ReplyDelete
  22. Moga mereka kembali aman.. pray for gaza

    ReplyDelete
  23. Cutenye Heliza ni...

    Moga perjalanan mereka selamat pergi & kembali..

    ReplyDelete
  24. jelesnya tgk diaorg dpt g sana...xpela yg penting kita support gaza dari sini...

    ReplyDelete
  25. sokong usaha murni dorang ni..moga semuanya dipermudahkan..In Shaa Allah

    ReplyDelete
  26. semoga kedamaian akan terus dapat dirasakan oleh rakyat palestin..amin...moga langkah artis kite blh dijdkan contoh utk membantu dgn kemampuan kita...

    ReplyDelete
  27. tlg kerana ikhlas bkn kerna nama..smga semuanya slmat :-)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.