Gambar perlawanan antara Malaysia dan Indonesia (2-0) Piala AFF Suzuki | Dunia sebenar Shida Gambar perlawanan antara Malaysia dan Indonesia (2-0) Piala AFF Suzuki

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Tuesday, 4 December 2012

Gambar perlawanan antara Malaysia dan Indonesia (2-0) Piala AFF Suzuki

   Assalammualaikum, peace upon you.
 Gambar detik-detik kemenangan Malaysia layak ke separuh akhir Piala AFF Suzuki 2012


Antara Penyokong yang pahit manis suka duka menempuh bersama-sama dengan Pasukan Negara Harimau Malaya. Tanpa mereka kemana lah taraf bola sepak Negara cewahhh^^  *shida sokong kat rumah je sambil-sambil update terkini pasal bola ni :)




19 Jari Ohsem:

fendy abu said...

terbaik la...

Remy hazza said...

Sokong malaysia dari dulu.........
go go malaysia.....

dEdEQ dE wIshEs said...

GOLLLLLLL GOLLL .. HIHI

sHaRiNa eLyaNa said...

terbaik~~~ hebat lah dorang kan heheh

Nor Salmi said...

Meriah sungguh kan.. Harap2 sokongan tak berbelah bagi tu turut diberikan walaupun mereka tidak menang dlm sesuatu perlawanan.

baby comel said...

Moga mereka tetap hebat menentang Thailand nanti =)

azizah :) said...

tahniah harimau malaya.. n selamat berjaya menentang thailand tak lama lagi!

Leeza dayasari [santai leeza] said...

yeah... Harimau Malaya...
ahad ni serbu stadium.

deno said...

terbaikkkkk ! :)

caliph shuriken said...

nasib baik menang ^^

IntaNBerliaN said...

seronokkan... tahiah mlaysia

aisya said...

Wah, dtg dari jauh tu..

mudah-mudahan harimau malaya tidak menghampakan penyokong2 mereka untk perlawanan yg sterusnya.. =)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Happening..^^

hazwan hairy said...

bestnya! xsbr nk g stdium..nsb lah time game tu ada kat kuching klo x msti kat stadium..haha

Cik Nur said...

go malaysia go..!

-meeSUPERGIRL- said...

tgk safee sali gahhhhh !

Che Rosliza Che mat said...

akak tgk kat rumah jer hihihi

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

Malaysia...chaiyok chaiyok

Mimie said...

Malaysia boleh!!!!