Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 4 December 2012

Gambar perlawanan antara Malaysia dan Indonesia (2-0) Piala AFF Suzuki

   Assalammualaikum, peace upon you.
 Gambar detik-detik kemenangan Malaysia layak ke separuh akhir Piala AFF Suzuki 2012


Antara Penyokong yang pahit manis suka duka menempuh bersama-sama dengan Pasukan Negara Harimau Malaya. Tanpa mereka kemana lah taraf bola sepak Negara cewahhh^^  *shida sokong kat rumah je sambil-sambil update terkini pasal bola ni :)




19 comments:

  1. Sokong malaysia dari dulu.........
    go go malaysia.....

    ReplyDelete
  2. terbaik~~~ hebat lah dorang kan heheh

    ReplyDelete
  3. Meriah sungguh kan.. Harap2 sokongan tak berbelah bagi tu turut diberikan walaupun mereka tidak menang dlm sesuatu perlawanan.

    ReplyDelete
  4. Moga mereka tetap hebat menentang Thailand nanti =)

    ReplyDelete
  5. tahniah harimau malaya.. n selamat berjaya menentang thailand tak lama lagi!

    ReplyDelete
  6. yeah... Harimau Malaya...
    ahad ni serbu stadium.

    ReplyDelete
  7. Wah, dtg dari jauh tu..

    mudah-mudahan harimau malaya tidak menghampakan penyokong2 mereka untk perlawanan yg sterusnya.. =)

    ReplyDelete
  8. bestnya! xsbr nk g stdium..nsb lah time game tu ada kat kuching klo x msti kat stadium..haha

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.