Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 1 December 2012

Giveaway For Folowers Sponsors by duniashida.com

   Assalammualaikum, peace upon you.
klik banner atas kalau nak lebih jelas!
ok nak cerita tentang GA ini shida ada sponsors Calendar Exclusive by duniashida.com untuk 5 pemenang, macam mana rupa Calendar Exclusive tu?? hahaa^^ apa lagi join lah dulu menang shida bagi free untuk 5 pemenang! GA ini juga kerjasama juga oleh 3 rakan blogger shida yang terbaik dari ladang mereka adalah Fizgraphic.com Azhafizah.com dan Kisahemasputih.com so jangan terkebil-kebil lagi mata tu ini bukan COBAAN! ini BETUL BETUL BETUL heheee^^ ikut intonasi suara Bandung Jokers Maharajalawak Mega! hahaaa^^ Klik Banner kalau nak join ok :)

ni dia wajah-wajah Bandung Joker dari Indonesia hahaa^^ dengar siketot dua orang tu gelak dengan shida shida gelak hahaaa^^ aduihhh lawak!!


shida nak bagitahu esok dah boleh BW seronokkknyaaaa!!!!





27 comments:

  1. Yeay! Akhirnya..Good Luck kepada semua blogger.^__^

    ReplyDelete
  2. remy nak join nanti........tunggu.....

    ReplyDelete
  3. Menarik nie.. ^^

    Sorry shida lama tak BW...Thx sudi bertanya kabar..akak & Qis sihat² jer..^^

    ReplyDelete
  4. mcm best je .. nt mee join :P mee tak suka bandung jocker . mee suka JAMBU . hehehhe

    ReplyDelete
  5. I do consider all the ideas you have introduced in your
    post. They're very convincing and can definitely work. Still, the posts are very quick for newbies. May you please prolong them a bit from next time? Thank you for the post.
    Here is my blog ... how to make an app

    ReplyDelete
  6. menariknya..hehe... nanti kalo nak wat GA bgtau la ekk..jaa sudi jadik sponsornya..heee....

    ReplyDelete
  7. Salam.

    Shida..lana dtg support dari jauh je ea ^_^

    Maaf, lama tak dtg jenguk sini.. harap shida baik2 ya.. urm, seronok le leh bw..huhuh.. lana esok pun kena keja (=.=)

    ReplyDelete
  8. dh jarang2 dpt bW kt sini.. hepi weekend, shida.. gud luck kt semua ^^

    ReplyDelete
  9. menarik ada masa nak join juga nanti

    ReplyDelete
  10. insyallah kalo sempat pat join :)

    ReplyDelete
  11. dah join segmen korang :D *hepy

    ReplyDelete
  12. dah join segmen korang :D *hepy

    ReplyDelete
  13. wah...shida sponsor calender!menarik :) all the best dlm GA...ptt bderet shida msuk komen.hihihi..mekaseh singgah yer :)

    ReplyDelete
  14. Memang menarik...Ada masa akak nak join jugaklah...

    ReplyDelete
  15. wah banyak gila rasanya nak join benda macam nih, rasa macam nak buat satu kali teru saja. haha

    ReplyDelete
  16. mesti cantik kalendar tu kan :-)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.