Giveaway For Folowers Sponsors by duniashida.com | Dunia sebenar Shida Giveaway For Folowers Sponsors by duniashida.com

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 1 December 2012

Giveaway For Folowers Sponsors by duniashida.com

   Assalammualaikum, peace upon you.
klik banner atas kalau nak lebih jelas!
ok nak cerita tentang GA ini shida ada sponsors Calendar Exclusive by duniashida.com untuk 5 pemenang, macam mana rupa Calendar Exclusive tu?? hahaa^^ apa lagi join lah dulu menang shida bagi free untuk 5 pemenang! GA ini juga kerjasama juga oleh 3 rakan blogger shida yang terbaik dari ladang mereka adalah Fizgraphic.com Azhafizah.com dan Kisahemasputih.com so jangan terkebil-kebil lagi mata tu ini bukan COBAAN! ini BETUL BETUL BETUL heheee^^ ikut intonasi suara Bandung Jokers Maharajalawak Mega! hahaaa^^ Klik Banner kalau nak join ok :)

ni dia wajah-wajah Bandung Joker dari Indonesia hahaa^^ dengar siketot dua orang tu gelak dengan shida shida gelak hahaaa^^ aduihhh lawak!!


shida nak bagitahu esok dah boleh BW seronokkknyaaaa!!!!





27 Jari Ohsem:

Fendy said...

menariknya....

Nurmujahidah Ismail said...

confirm la muja join,, hehe

dEdEQ dE wIshEs said...

HOHOHO .. KALO SEMPAT NK JOIN ..

Azhafizah Md Nor said...

Yeay! Akhirnya..Good Luck kepada semua blogger.^__^

Mia Liana said...

wahhh... bestnya...

tirahzairi said...

bnyknyee akak jd sponsor..

azizah :) said...

nak join...hehee

Remy hazza said...

remy nak join nanti........tunggu.....

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Menarik nie.. ^^

Sorry shida lama tak BW...Thx sudi bertanya kabar..akak & Qis sihat² jer..^^

-meeSUPERGIRL- said...

mcm best je .. nt mee join :P mee tak suka bandung jocker . mee suka JAMBU . hehehhe

Leeza dayasari [santai leeza] said...

waaaa sponsor2.....

tahniah2..

Anonymous said...

I do consider all the ideas you have introduced in your
post. They're very convincing and can definitely work. Still, the posts are very quick for newbies. May you please prolong them a bit from next time? Thank you for the post.
Here is my blog ... how to make an app

jaakechik said...

menariknya..hehe... nanti kalo nak wat GA bgtau la ekk..jaa sudi jadik sponsornya..heee....

Tinta Lana said...

Salam.

Shida..lana dtg support dari jauh je ea ^_^

Maaf, lama tak dtg jenguk sini.. harap shida baik2 ya.. urm, seronok le leh bw..huhuh.. lana esok pun kena keja (=.=)

caliph shuriken said...

dh jarang2 dpt bW kt sini.. hepi weekend, shida.. gud luck kt semua ^^

cci said...

da join da.. ^_^ ehehe..

Faqihah Husni said...

tq! ;D

syiela said...

menarik ada masa nak join juga nanti

zila manaf said...

insyaallah shida ^^

patriq said...

insyallah kalo sempat pat join :)

Mar Haini Abdul Rahim said...

dah join segmen korang :D *hepy

Mar Haini Abdul Rahim said...

dah join segmen korang :D *hepy

ayut said...

wah...shida sponsor calender!menarik :) all the best dlm GA...ptt bderet shida msuk komen.hihihi..mekaseh singgah yer :)

Che Rosliza Che mat said...

Memang menarik...Ada masa akak nak join jugaklah...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

Gud luck shida ;-)

Shasha Yacob said...

wah banyak gila rasanya nak join benda macam nih, rasa macam nak buat satu kali teru saja. haha

IntaNBerliaN said...

mesti cantik kalendar tu kan :-)