Izyan Juara MasterChef Malaysia Musim Ke 2 | Tahniah Harimau Malaya layak ke Separuh Akhir Piala AFF Suzuki 2012 | Malaysia 2 - 0 Indonesia | Dunia sebenar Shida Izyan Juara MasterChef Malaysia Musim Ke 2 | Tahniah Harimau Malaya layak ke Separuh Akhir Piala AFF Suzuki 2012 | Malaysia 2 - 0 Indonesia

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Sunday, 2 December 2012

Izyan Juara MasterChef Malaysia Musim Ke 2 | Tahniah Harimau Malaya layak ke Separuh Akhir Piala AFF Suzuki 2012 | Malaysia 2 - 0 Indonesia

   Assalammualaikum, peace upon you.
Tahniah kepada Izyan, 25 Pegawai Geologi Selangor merangkul gelaran Juara MasterChef Malaysia musim ke 2. Wang tunai sebanyak RM100,000 dibawa pulang bersama trofi MasterChef. Tahniah sekali lagi kepada Izyan!

sekali pandang macam Dr. Izani 2 kali pandang memang Izyan hehee^^ nama pun nak sama dah kan hehee :)


Malaysia 2 - 0 Indonesia Piala AFF Suzuki 2012
siapalah yang design banner ni! terbaik dan awesome! kan? semangat shida nak update entri ni :) banner credit to si tukang design siapa shida tak sure dan google!

Alhamdulillah akhir Malaysia layak ke separuh akhir Piala AFF Suzuki 2012. Bangga shida tengok malaysia menang game tadi! rasa tertebus kecewa kalah dengan singapura. Tapi walau apa pun kira dengan siapa malaysia lawan untuk separuh akhir nanti shida tetap sokong! kalah menang shida support juga! shida tak nak jadi orang talam dua muka! bila kalah kutuk bila menang baru nak support!! apa daaa!! tak ada jiwa kesukanan betul! Shida doakan yang terbaik buat malaysia ke separuh akhir dan harapan mesti lah nak ke final! chaiiyokk!!




28 Jari Ohsem:

cci said...

tahniah... ^_^

Nora Karim said...

betul tu... kita ni selalu kutuk bila team kita kalah... dah nama pun game kan... mestilah ada yang menang dan ada yang kalah... hm...

deno said...

alhamdulillah... deno pun minat sgt izyan ni... mmg sokong sgt! :)

Fendy said...

tahniah izyan...tahniah malaysia..

#JemahAwesome said...

Hi,makan cecoki sambil bw! Tanam segmen saya disini,sudikanlah diri join ya! http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/11/segmen-bloglist-2013-by-jemah.html

Lotsoflove; #JemahAwesome *peace*

baby comel said...

Tahniah Izyan, memang dah agak dari awal lg yang beliau berpotensi utk menang.. Tapi suka dgn Che Lah *tetiba je kan* hehe..

Tahniah utk pasukan harimau kita yg berjaya membenam sang Garuda yg terbang tinggi diawan tu.. Keep up the good work (mohon safee kuat & bijak sikit pasni)

Maaf Shida, kita terkomen byk plk =)

boni kacak said...

tahniah kepada beliau..heheehhe :)

Remy hazza said...

tahniah vs tahniah.....
pertama utk izyan dan kedua utk harimau malaya..... dua dua terbaek!!!!

Nurmujahidah Ismail said...

muja blogging je time lawan semalam,, hehe.. takut la tngok bola ni,,

Deq's Qienz said...

tahniahh buat mereka :)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Tahniah buat Izyan & juga Harimau Malaya..chayok²

syiela said...

tahniah Msia dan tahniah juga buat Izyan

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Tahniah kpd pejuang2 tanah air. Terbaik drpd HARIMAU MALAYa....
Hiiiiii....

2. tidak lupa kpd izyan. syabas juga yer..

Nurul Faiz Bikers said...

tahniah Malaysia !
biar diam sikit mulut mereka-mereka yang selalu memperlekehkan usaha anda :)

aisya said...

sokong ayat kak shida tu..bila menang puji melambung, bila kalah bukan main lagi mengutuk.. ape2pun sentiasa support team Malaysia.. =)

-meeSUPERGIRL- said...

tahniah master chef ..

tahniah harimau malaya :)

dEdEQ dE wIshEs said...

TAHNIAH TAHNIAH .. MALAYSIA MENANG .. HAHA ,. SMLAM AYAH BERSORAK SAMPAI NNGIS ADIK .. KATANYA AYAH MARAH DIA .. HAHA

patriq said...

taniah harimau malaya dapat msk speruh akhir!

kyo_9 said...

cuak giler tengok banner tu..
lepas ni Malaysia Thailand..
Thailand pakai logo ape ek?

ayut said...

:) masterchef tak ikut..huhuhu..tahniah kpda jura..bola tgk.hahaha..alhamdulillah..dyorg bjya hope akn terus perform utk peringkt seterusnya:)

Che Rosliza Che mat said...

Tahniah untuk izyan dan Malaysia hihihi

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

Akak lg suka klu along yg menang....tp dh rzeki izyan kn hihi

Si Matatajam said...

Tahniah untuk depa semua..

Cik Nur said...

tahniah aharimau malaya dan tahniah izyan..!

azizah :) said...

tahniah izyan... tahniah harimau malaya... go go go harimau malaya pasti boleh!

Shasha Yacob said...

tuu dia masterchef vs bola

caliph shuriken said...

congratz utk juara mc2 & harimau malaya ^^

IntaNBerliaN said...

tahniah izyan..