Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Sunday, 2 December 2012

Izyan Juara MasterChef Malaysia Musim Ke 2 | Tahniah Harimau Malaya layak ke Separuh Akhir Piala AFF Suzuki 2012 | Malaysia 2 - 0 Indonesia

   Assalammualaikum, peace upon you.
Tahniah kepada Izyan, 25 Pegawai Geologi Selangor merangkul gelaran Juara MasterChef Malaysia musim ke 2. Wang tunai sebanyak RM100,000 dibawa pulang bersama trofi MasterChef. Tahniah sekali lagi kepada Izyan!

sekali pandang macam Dr. Izani 2 kali pandang memang Izyan hehee^^ nama pun nak sama dah kan hehee :)


Malaysia 2 - 0 Indonesia Piala AFF Suzuki 2012
siapalah yang design banner ni! terbaik dan awesome! kan? semangat shida nak update entri ni :) banner credit to si tukang design siapa shida tak sure dan google!

Alhamdulillah akhir Malaysia layak ke separuh akhir Piala AFF Suzuki 2012. Bangga shida tengok malaysia menang game tadi! rasa tertebus kecewa kalah dengan singapura. Tapi walau apa pun kira dengan siapa malaysia lawan untuk separuh akhir nanti shida tetap sokong! kalah menang shida support juga! shida tak nak jadi orang talam dua muka! bila kalah kutuk bila menang baru nak support!! apa daaa!! tak ada jiwa kesukanan betul! Shida doakan yang terbaik buat malaysia ke separuh akhir dan harapan mesti lah nak ke final! chaiiyokk!!




28 comments:

  1. betul tu... kita ni selalu kutuk bila team kita kalah... dah nama pun game kan... mestilah ada yang menang dan ada yang kalah... hm...

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah... deno pun minat sgt izyan ni... mmg sokong sgt! :)

    ReplyDelete
  3. tahniah izyan...tahniah malaysia..

    ReplyDelete
  4. Hi,makan cecoki sambil bw! Tanam segmen saya disini,sudikanlah diri join ya! http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/11/segmen-bloglist-2013-by-jemah.html

    Lotsoflove; #JemahAwesome *peace*

    ReplyDelete
  5. Tahniah Izyan, memang dah agak dari awal lg yang beliau berpotensi utk menang.. Tapi suka dgn Che Lah *tetiba je kan* hehe..

    Tahniah utk pasukan harimau kita yg berjaya membenam sang Garuda yg terbang tinggi diawan tu.. Keep up the good work (mohon safee kuat & bijak sikit pasni)

    Maaf Shida, kita terkomen byk plk =)

    ReplyDelete
  6. tahniah kepada beliau..heheehhe :)

    ReplyDelete
  7. tahniah vs tahniah.....
    pertama utk izyan dan kedua utk harimau malaya..... dua dua terbaek!!!!

    ReplyDelete
  8. muja blogging je time lawan semalam,, hehe.. takut la tngok bola ni,,

    ReplyDelete
  9. Tahniah buat Izyan & juga Harimau Malaya..chayok²

    ReplyDelete
  10. tahniah Msia dan tahniah juga buat Izyan

    ReplyDelete
  11. Tahniah kpd pejuang2 tanah air. Terbaik drpd HARIMAU MALAYa....
    Hiiiiii....

    2. tidak lupa kpd izyan. syabas juga yer..

    ReplyDelete
  12. tahniah Malaysia !
    biar diam sikit mulut mereka-mereka yang selalu memperlekehkan usaha anda :)

    ReplyDelete
  13. sokong ayat kak shida tu..bila menang puji melambung, bila kalah bukan main lagi mengutuk.. ape2pun sentiasa support team Malaysia.. =)

    ReplyDelete
  14. tahniah master chef ..

    tahniah harimau malaya :)

    ReplyDelete
  15. TAHNIAH TAHNIAH .. MALAYSIA MENANG .. HAHA ,. SMLAM AYAH BERSORAK SAMPAI NNGIS ADIK .. KATANYA AYAH MARAH DIA .. HAHA

    ReplyDelete
  16. taniah harimau malaya dapat msk speruh akhir!

    ReplyDelete
  17. cuak giler tengok banner tu..
    lepas ni Malaysia Thailand..
    Thailand pakai logo ape ek?

    ReplyDelete
  18. :) masterchef tak ikut..huhuhu..tahniah kpda jura..bola tgk.hahaha..alhamdulillah..dyorg bjya hope akn terus perform utk peringkt seterusnya:)

    ReplyDelete
  19. Tahniah untuk izyan dan Malaysia hihihi

    ReplyDelete
  20. Akak lg suka klu along yg menang....tp dh rzeki izyan kn hihi

    ReplyDelete
  21. tahniah aharimau malaya dan tahniah izyan..!

    ReplyDelete
  22. tahniah izyan... tahniah harimau malaya... go go go harimau malaya pasti boleh!

    ReplyDelete
  23. congratz utk juara mc2 & harimau malaya ^^

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.