Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Sunday, 16 December 2012

Kecoh Penampakan Pocong di Kamunting, Taiping

   Assalammualakium, peace upon you
Korang tahu, hal penampakan pocong di Kamunting,Taiping dah kecoh sampai family shida pun turut dengar kisah ni. Pada mulanya hal ni berlaku di Kerian dan Kuala Kurau. Naik seram pula shida dengar, yerlah walau pun shida ni suka tengok cerita seram dan berhantu tapi tak la berani sampai nak bertemu. Ya allah jauhkan lah huhuh^^ sebelum adik shida ada beritahu yang hal ni dah kecoh dekat Group Taiping. Budak-budak dalam tu dah kecoh penampakan pocong di sekitar Kamunting,Taiping. aishhh^^ seram bangat deh! Blogger-blogger taiping ada ke yang dengar atau tahu hal ni??




34 comments:

  1. xnak tgk gambar. scroll bawah cpat2 .hehe.. seram jugak eh. biasa la. kat ana2 pon ada benda tu

    ReplyDelete
  2. baru balik dari kamunting.duk kat hotel taiping. tak dgr lak mama kat sana cakap ade pocong

    ReplyDelete
  3. tahu tapi buat-buat tak tahu..hehe

    ReplyDelete
  4. baru tahu ni dari blog shida,, aduusss,, mintak simpang la,, takut pengsan je,, :D

    www.mujadafewa.my/

    ReplyDelete
  5. akak ni... gamba poc0ng tu kemain besar! ><
    ishishish...hati2 ye kak~ hehee... xD

    ReplyDelete
  6. tengok gambr pun dh tkut..ape lgi klo tgk depn2..

    ReplyDelete
  7. Biar betul, Shida..
    Pocong tu muncul kat mana?

    ReplyDelete
  8. huk3..npew pic pocong tu besar sgt...

    ReplyDelete
  9. a'ah...kecoh dah menda ni kan...
    rasanya daerah larut matang tahu pasal ni...

    dan kawan kepada kawan adik nur sendiri terkena...demam kot lepas tu...!

    sekarang ni, mmg seramlah kalau berjaga2 smpai larut malam sorang2..huhuhuh

    ReplyDelete
  10. alahai ngerinya.. kalau boleh jangan la terjumpa benda2 ni.. tapi dia pon nak hidup gak.. hahaha

    ReplyDelete
  11. alamak , kenapa ada gambar tu pulak? CF ni dah la penakut. huhuhu.

    ReplyDelete
  12. teringat lak lagu pocongg pocongg ong ongg (parodi kosong)

    ReplyDelete
  13. Area sini *Kuala Kangsar* pun ada dengar cerita jugak.

    ReplyDelete
  14. hamboii, ngeri tuhh, mesti pocong yg xhidup tenteram nih

    ReplyDelete
  15. tu ker gambar pocong nyer|?????
    hisss...... takut pulak teman nak balik kampung..... tapi kamunting ngan air kuning....jauh kut! naik bas pun turun kat simpang.....he3

    ReplyDelete
  16. gambar tu seram la shida..hohohoho.jgnla ternampak...dijauhkanlah..

    ReplyDelete
  17. nasib baik tertgk gambar tu di siang hari...huhuhu

    ReplyDelete
  18. Nanti nak tanya Cik Nur la..dia dok tepeng..

    ReplyDelete
  19. byk2 doa .. ishh . seram . seb baek tgk gambar neh pagi . haha

    ReplyDelete
  20. serammnya..jgn dia melencong ketempat pat sudahhh..

    ReplyDelete
  21. AWAT POCONG DALAM GAMBAR TU ADA DONAT SEKETUL KT HIDUNG LAPO PLK AIH

    ReplyDelete
  22. salam saya tinggal ditaman jana kemunting, saya dengar cerita tu dari opah saya yang duduk sebelah ngn rumah budak perempuan kene ganggu tu, kat kg.expo. katanya pocong tu belaan org, dan tuannya meninggal, namun kerana anak2 beliau x mahu waris so benda tu berkeliaran dan sebelum sampai kemunting, pocong tu dah nampak dulu kat selama. kemudian nampak kat kemunting. anak jiran tu perempuan, suka balik lewat malam ronda2 naik motor, jadi kebetulan dia bawak motor sebelum nak lintas jambatan sg kg expo tu nampak la pocong tu, dia takot nak tengok muka dia pun takot benda tu ikot balik rumah, so pusing jalan jauh.... sampai rumah demam...dan moral, dia dah x kua malam lagi. rumah opah aku no 330,kg.expo. pn. maimon. ok. tu la stakat tu... tapi kesian la pocong tu lompat2 jauh tu... nak cari tuan baru selama ngn kemunting agak jauh la.... heheheh dari bagan dah die lompat.

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.