Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Sunday, 9 December 2012

Keputusan Saringan Pertama Separuh Akhir Malaysia 1 - 1 Thailand Piala AFF Suzuki 2012

  Assalammualaikum, peace upon you.
Hope semua tak marah-marah naa^^ seri ok lah kita tunggu pula saringan ke2 di Bangkok, Thailand ok. Hope malaysia boleh main ditempat orang nanti. Kita tunggu 13 Dec 2012 siaran langsung di tv. Kecewa ada la sikit sebab malaysia banyak sangat-sangat peluang cuma berharap mereka melipat gandakan usaha bermain di Bangkok, Thailand nanti. So keputusan penuh Malaysia 1 - 1 Thailand.
semalam Singapura bertemu Filipina untuk saringan pertama mereka seri juga Singapura 0 - 0 Filipina



24 comments:

  1. saingan sengit nampaknya disitu. fuhh .

    ReplyDelete
  2. perlu mng di thailand..go go malaysia !!

    ReplyDelete
  3. laa,,, ye ke,, tak pela,, rezeki ada di mana2,, muja tak tgk pun bola,, nk tahu result je,, hehe

    ReplyDelete
  4. ohhh seri ye dua dua..harap harap harimau malaya malaya lebih mengaum pasni..go go malaysia!

    ReplyDelete
  5. go malysia go!malysia goo..:D

    ReplyDelete
  6. Thai main macam apa tah..Geram tengok.~Gol Norshahrul Idlan Talaha tu cantik arh..

    ReplyDelete
  7. harap akan menang di thailand nanti :)

    ReplyDelete
  8. gugur jntung tgk bola sepak nih

    ReplyDelete
  9. kita doakan kejayaan malaysia nanti...sokong dari jauh......

    ReplyDelete
  10. dibangkok nanti harap malaysia menang..!

    ReplyDelete
  11. Mudahan M'sia berjaya mengalahkan Thailand utk perlawanan seterusnya nnti.. huhu

    ReplyDelete
  12. mudah mudahan malaysia plk menang ye..

    ReplyDelete
  13. kita tunggu di peringkat kedua. :D

    ReplyDelete
  14. Mudah-mudahan Malaysia masuk ke Final..

    ReplyDelete
  15. mangun harimau mangun!...kasi gajah tidur xbangun2..hoho

    ReplyDelete
  16. seri pulak kan..moga malaysia buat yg terbaik timbal balik ni utk mara ke final

    ReplyDelete
  17. nk tunggu timbal balik...hihihi..tak sabar rasa..hope masia dpt bg tentangan mcm yg pertama...

    ReplyDelete
  18. tak sabar nk tunggu esok shida kn..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.