Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 8 December 2012

Kumpulan Dadidu, Balas dan Pi Mai tersingkir daripada Maharaja Lawak Mega 2012 | Minggu Pertama Penyingkiran

   Assalammualaikum, peace upon you.
3 Kumpulan tersingkir untuk Minggu Pertama Penyingkiran dalam Maharaja Lawak Mega 2012, sekali 3 kumpulan tersingkir, naseb bandung jokers upin ipin tak tersingkir heheeee^^ :p

dadidu Maharaja Lawak Mega 2012

Balas Maharaja Lawak Mega 2012

Pi Mai Maharaja Lawak Mega 2012


siapa kumpulan favourite korang?  share sikit :) shida nak BW kat blog korang ni!





31 comments:

  1. ofcoz jozan..haha ngn saywo...nth ejaan dia lup.hahaha

    ReplyDelete
  2. Shiro, Jozan dn semestinya Jambu ! :D

    ReplyDelete
  3. opkos lah pilih JOZAN dan shiro. hihi. tapi ensem gilor zizan pakai baju sekolah tadi. macam pakwe I je. haha

    ReplyDelete
  4. alaa... xberkesempatan ag nak tonton MLM ni.. sibuk di maktab..huhu

    ReplyDelete
  5. mak aih..ramai jugak yang terkeluar ye..

    ReplyDelete
  6. 3 SEKALI?WAH,WAH..
    KAK BUI MINAT JOZAN DGN JAMBU
    KALAU SEPAH ADA KAN BEST..^_^

    ReplyDelete
  7. owahh tak layan la maharaja lawak ni..huhuhu

    ReplyDelete
  8. memang dah agak 3 froup nie terkeluar...... tapi sayang...balas tu ada potensi besar.....

    ReplyDelete
  9. kumpulan feveret tentulah jozan, boboi dan jambu :)

    ReplyDelete
  10. malam niekan ....tak sabar nak tgk..siapa yg akan terkeluar malam nie..

    ReplyDelete
  11. xtngok plak minggu nie. balas dah keluar. oyeaa... xbrapa suka sangt kt group nie. 3 skali gus terkeluar yer

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum shida...semuanya best tapi jozan mmg best...;)

    ReplyDelete
  13. setakat ni yang rasa boleh menang jozan la..yang lain macm tak best je..

    ReplyDelete
  14. Memang dah bleh agak kan dari awal2 tu..

    ReplyDelete
  15. DEQ MINAT JOZAN .. SBB ZIZAN TU ABG DEQ :)

    ReplyDelete
  16. tang maharaja ni tak layan...mgkn lmbt ckit nnt bru layan..hihihi..teringt waktu blja dulu..xdpt tgk live tngu kna download bru blh tgkk..dah tak up to date :D

    ReplyDelete
  17. mak ai 3 sekali. sbnrnya selalu download jer maharajalawak mega ni. tp tak juga tgk2..
    download pun sbb nk tgk lisa surihani. haaaaa

    ReplyDelete
  18. aiyaaa..dah mengikuti ML ni..confirm kelakar kan..hehe

    ReplyDelete
  19. jaa tentu laa pilih jozan! heee...

    ReplyDelete
  20. jozan jambu n shiro hehehe...akak geram betol la apsal bandung jokers tu xkeluar lg..lebih rela akak tgk balas yg buat lawak dr bandung jokers walaupun balas tu xlawak mana hahahaha

    ReplyDelete
  21. x leh tgk sbb x subcribe warna.. huhuhu

    ReplyDelete
  22. tak sangka tiga sekali tersingkirkan...
    nur ingatkan dua kumpulan je..

    ReplyDelete
  23. amikk sekali 3 keluar tp AR Badul ok jer yg len tu xok hehee..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.