Kumpulan Dadidu, Balas dan Pi Mai tersingkir daripada Maharaja Lawak Mega 2012 | Minggu Pertama Penyingkiran | Dunia sebenar Shida Kumpulan Dadidu, Balas dan Pi Mai tersingkir daripada Maharaja Lawak Mega 2012 | Minggu Pertama Penyingkiran

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 8 December 2012

Kumpulan Dadidu, Balas dan Pi Mai tersingkir daripada Maharaja Lawak Mega 2012 | Minggu Pertama Penyingkiran

   Assalammualaikum, peace upon you.
3 Kumpulan tersingkir untuk Minggu Pertama Penyingkiran dalam Maharaja Lawak Mega 2012, sekali 3 kumpulan tersingkir, naseb bandung jokers upin ipin tak tersingkir heheeee^^ :p

dadidu Maharaja Lawak Mega 2012

Balas Maharaja Lawak Mega 2012

Pi Mai Maharaja Lawak Mega 2012


siapa kumpulan favourite korang?  share sikit :) shida nak BW kat blog korang ni!





31 Jari Ohsem:

hazwan hairy said...

ofcoz jozan..haha ngn saywo...nth ejaan dia lup.hahaha

♥ Anis said...

Shiro, Jozan dn semestinya Jambu ! :D

shasha yacob said...

opkos lah pilih JOZAN dan shiro. hihi. tapi ensem gilor zizan pakai baju sekolah tadi. macam pakwe I je. haha

jehanfrhin said...

alaa... xberkesempatan ag nak tonton MLM ni.. sibuk di maktab..huhu

hnahdy said...

jozan dan saehu.hehe

boni kacak said...

mak aih..ramai jugak yang terkeluar ye..

Bui Junaidi said...

3 SEKALI?WAH,WAH..
KAK BUI MINAT JOZAN DGN JAMBU
KALAU SEPAH ADA KAN BEST..^_^

azizah :) said...

owahh tak layan la maharaja lawak ni..huhuhu

Remy hazza said...

memang dah agak 3 froup nie terkeluar...... tapi sayang...balas tu ada potensi besar.....

Belalang hijau Perisik said...

kumpulan feveret tentulah jozan, boboi dan jambu :)

Che Rosliza Che mat said...

malam niekan ....tak sabar nak tgk..siapa yg akan terkeluar malam nie..

siti fatima Arifin said...

xtngok plak minggu nie. balas dah keluar. oyeaa... xbrapa suka sangt kt group nie. 3 skali gus terkeluar yer

Mas Zull said...

assalamualaikum shida...semuanya best tapi jozan mmg best...;)

diana said...

setakat ni yang rasa boleh menang jozan la..yang lain macm tak best je..

Si Matatajam said...

Memang dah bleh agak kan dari awal2 tu..

dEdEQ dE wIshEs said...

DEQ MINAT JOZAN .. SBB ZIZAN TU ABG DEQ :)

ayut said...

tang maharaja ni tak layan...mgkn lmbt ckit nnt bru layan..hihihi..teringt waktu blja dulu..xdpt tgk live tngu kna download bru blh tgkk..dah tak up to date :D

inche hlovate said...

umh ni tkde astro..huhu

Leeza dayasari [santai leeza] said...

mak ai 3 sekali. sbnrnya selalu download jer maharajalawak mega ni. tp tak juga tgk2..
download pun sbb nk tgk lisa surihani. haaaaa

Azhafizah Md Nor said...

aiyaaa..dah mengikuti ML ni..confirm kelakar kan..hehe

jaakechik said...

jaa tentu laa pilih jozan! heee...

cci said...

semuanya best2..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

jozan jambu n shiro hehehe...akak geram betol la apsal bandung jokers tu xkeluar lg..lebih rela akak tgk balas yg buat lawak dr bandung jokers walaupun balas tu xlawak mana hahahaha

nuyui a.k.a miss YUI said...

mmg tak brape besh pon depa ni..

Mrs Velentine said...

Jozan Jambu

Sop said...

x leh tgk sbb x subcribe warna.. huhuhu

Mimie said...

sekali tiga group yg kuar

Cik Nur said...

tak sangka tiga sekali tersingkirkan...
nur ingatkan dua kumpulan je..

IntaNBerliaN said...

akak xtgk sbb xda astro.. hihi

Che Rosliza Che Mat said...

Akak suka jozan hihihi

mummyriena said...

amikk sekali 3 keluar tp AR Badul ok jer yg len tu xok hehee..