Lelaki "PERFECT" atau sempurna | Dunia sebenar Shida Lelaki "PERFECT" atau sempurna

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Wednesday, 5 December 2012

Lelaki "PERFECT" atau sempurna

   Assalammualaikum, peace upon you.
betul ke bohong?



36 Jari Ohsem:

hnahdy said...

betul..

ada ka yang perfect. nak berkenalan boleh..haha

Nurmujahidah Ismail said...

wujud insya ALLAH :D

nuyui a.k.a miss YUI said...

ada bc kat fb aritu..hihi.

fendy abu said...

memang tidak wujud..haha

Rapunzeel Cikilolo said...

ayat terakhir adalah benar :)

Cik Nur said...

Betul kot..hehehe

Remy hazza said...

ada...... tapi sukar dicari.......

syiela said...

satu dalam seribu mungkin... takpun satu dalam sejuta... susah nak jumpa tapi ada

Aida Omar said...

dan tidak wujud? hahaha.. mungkin dalam 100 sorang je kot lelaki macam tu.

-meeSUPERGIRL- said...

BOHONGGGGGG ! *krekkkkkkk* kena karen . maknenye betul lettew :P

Leeza dayasari [santai leeza] said...

ayat yg akhir tu awesome.... haaaaaa
i mean perkataan terakhir.

Shasha Yacob said...

meaning ayat yg last, lelaki macam yg disebut di atas tidak wujud lah yerr, haha.

dEdEQ dE wIshEs said...

BETOL3 .. SOKONG 1001% .. HAHA

Eca Dwinky Asha said...

klu ada kenalkan kpda eca ye :P

lynndAmya said...

haha betul, cuma maybe dia ada kekurangan dr segi lain, contohnya dia baik hati, tp tak berharta..hehe :)

Silent said...

curang tu pilihan sendiri. yang setia wujud lagi

sHaRiNa eLyaNa said...

insyallah :)

sHaRiNa eLyaNa said...

done fear factor

boni kacak said...

tak wujud ye? makin susahlah kaum wanita nak cari calon suami.hahaha

sis92 said...

Ada tapi Allah tak bagi semua orang nampak :)

Amir Aiman Akashah said...

yg sempurna hanya Allah swt

ayut said...

:) lelaki...huhuhu..nk ckp cane ek..tp yg pasti nk cri perfect sgt pon dri sndri xsesempurna mane.heeee

aisya said...

bertuahnya siapa yg dpt husband mcm ni kan..

Bui Junaidi said...

NO BODY PERFECT SO MMG X WUJUDLAH LELAKI MCM TU..^_^

azizah :) said...

hehe takleh jadi perfect laki jijah ni sebab merokok! muahaha :p

hazwan hairy said...

xwujud...yg berkopiah pn kuar mlm juga n ada jga isap rokok..hahah

Pecinta pink^^ said...

mungkin ya mungkin tidak..hehe

Si Matatajam said...

Wujud dear..he is my Hubby.. Hi hi..kenapa? X percaya? Hu hu...

QasehnyaRania said...

alhamdulillah daapt suami yg tak smoking, tak lepak..
keluar malam berdua, boleh?hihi

Cik Fie said...

xde sape yg perfect kecuali allah :)

Che Rosliza Che mat said...

yup...betul tue...

Azhafizah Md Nor said...

wujud saje kan..huhu

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

husband akak la tu wujud hahahaha...

Mrs Velentine said...

hahahaha....wujud jer...hubby x merokok..

Mimie said...

insyaALLAH ada

mummyriena said...

hubby aku ade wehh wujud larr hahaa...