Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 5 December 2012

Lelaki "PERFECT" atau sempurna

   Assalammualaikum, peace upon you.
betul ke bohong?



36 comments:

  1. betul..

    ada ka yang perfect. nak berkenalan boleh..haha

    ReplyDelete
  2. ayat terakhir adalah benar :)

    ReplyDelete
  3. ada...... tapi sukar dicari.......

    ReplyDelete
  4. satu dalam seribu mungkin... takpun satu dalam sejuta... susah nak jumpa tapi ada

    ReplyDelete
  5. dan tidak wujud? hahaha.. mungkin dalam 100 sorang je kot lelaki macam tu.

    ReplyDelete
  6. BOHONGGGGGG ! *krekkkkkkk* kena karen . maknenye betul lettew :P

    ReplyDelete
  7. ayat yg akhir tu awesome.... haaaaaa
    i mean perkataan terakhir.

    ReplyDelete
  8. meaning ayat yg last, lelaki macam yg disebut di atas tidak wujud lah yerr, haha.

    ReplyDelete
  9. haha betul, cuma maybe dia ada kekurangan dr segi lain, contohnya dia baik hati, tp tak berharta..hehe :)

    ReplyDelete
  10. curang tu pilihan sendiri. yang setia wujud lagi

    ReplyDelete
  11. tak wujud ye? makin susahlah kaum wanita nak cari calon suami.hahaha

    ReplyDelete
  12. Ada tapi Allah tak bagi semua orang nampak :)

    ReplyDelete
  13. :) lelaki...huhuhu..nk ckp cane ek..tp yg pasti nk cri perfect sgt pon dri sndri xsesempurna mane.heeee

    ReplyDelete
  14. bertuahnya siapa yg dpt husband mcm ni kan..

    ReplyDelete
  15. NO BODY PERFECT SO MMG X WUJUDLAH LELAKI MCM TU..^_^

    ReplyDelete
  16. hehe takleh jadi perfect laki jijah ni sebab merokok! muahaha :p

    ReplyDelete
  17. xwujud...yg berkopiah pn kuar mlm juga n ada jga isap rokok..hahah

    ReplyDelete
  18. Wujud dear..he is my Hubby.. Hi hi..kenapa? X percaya? Hu hu...

    ReplyDelete
  19. alhamdulillah daapt suami yg tak smoking, tak lepak..
    keluar malam berdua, boleh?hihi

    ReplyDelete
  20. xde sape yg perfect kecuali allah :)

    ReplyDelete
  21. hahahaha....wujud jer...hubby x merokok..

    ReplyDelete
  22. hubby aku ade wehh wujud larr hahaa...

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.