Limited Edition GiveAway by Dysha Sahhir | Dunia sebenar Shida Limited Edition GiveAway by Dysha Sahhir

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 22 December 2012

Limited Edition GiveAway by Dysha Sahhir

   Assalammualaikum, peace upon you.
nak join boleh klik banner comel ni ok :)
Wahh^^ kalau barang-barang comel ni siapa yang tak nak, shida nak sangat-sangat lagi-lagi dari pakar doodle seperti Blogger Dysha ni, so dysha shida join dan support dysha sebab dysha juga always support shida. Thanks :) bagi yang nak join hurry up! cuma 20 blogger bertuah akan menjadi pilihan pemenang GA ini. Last date : 31 Dec 2012 sama dengan GA shida juga :) untuk syarat-syarat lain shida dah penuhi :)




19 Jari Ohsem:

boni kacak said...

good luck shida :)

dEdEQ dE wIshEs said...

GUDLUCK AKAK :)

::azmina nordin:: said...

gud luck sis ^_^

Siti Rohaida said...

good luck dear

sa mic said...

selamat berGA ,hehe . Goodluck sis

aisya said...

goodluck. =)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Good Luck Shida..^^

Leeza dayasari [santai leeza] said...

leeza dah join juga.. hehehe

Remy hazza said...

cantik sangat banner tu...... nak join jugaklah nanti....

Nurul Faiz said...

good luck, shida :)

shasha yacob said...

gudluck kak shida. nak join tapi bzkan hari tu

Azhafizah Md Nor said...

Good Luck Shida..limited edition ni ^__^

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

tq dear for joined..gud luck :)

^^eKaTiKaH^^ said...

dari giveaway yg same.. hai.. hehe

Shazreena Shukri said...

reena singgah sini..dr segmen yg sama ;)

http://shazreena-reena.blogspot.com/2012/12/limited-edition-givewaway-by-dysha.html

done follow..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

gud luck shida :-)

Mimie said...

gud luck shida

Niena Sofea said...

Assalamualaikum .. ^.^
Niena singgah sini ..
Niena datang dari GA yang sama
http://nienasofea.blogspot.com/2012/12/limited-edition-giveaway-by-dysha-sahhir.html
Jom singgah blog Niena pula ..

IntaNBerliaN said...

Good luck shida... walaupun dh tau dh lps tarikh tutup dia... :)