Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 22 December 2012

Limited Edition GiveAway by Dysha Sahhir

   Assalammualaikum, peace upon you.
nak join boleh klik banner comel ni ok :)
Wahh^^ kalau barang-barang comel ni siapa yang tak nak, shida nak sangat-sangat lagi-lagi dari pakar doodle seperti Blogger Dysha ni, so dysha shida join dan support dysha sebab dysha juga always support shida. Thanks :) bagi yang nak join hurry up! cuma 20 blogger bertuah akan menjadi pilihan pemenang GA ini. Last date : 31 Dec 2012 sama dengan GA shida juga :) untuk syarat-syarat lain shida dah penuhi :)




19 comments:

  1. selamat berGA ,hehe . Goodluck sis

    ReplyDelete
  2. cantik sangat banner tu...... nak join jugaklah nanti....

    ReplyDelete
  3. gudluck kak shida. nak join tapi bzkan hari tu

    ReplyDelete
  4. Good Luck Shida..limited edition ni ^__^

    ReplyDelete
  5. dari giveaway yg same.. hai.. hehe

    ReplyDelete
  6. reena singgah sini..dr segmen yg sama ;)

    http://shazreena-reena.blogspot.com/2012/12/limited-edition-givewaway-by-dysha.html

    done follow..

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum .. ^.^
    Niena singgah sini ..
    Niena datang dari GA yang sama
    http://nienasofea.blogspot.com/2012/12/limited-edition-giveaway-by-dysha-sahhir.html
    Jom singgah blog Niena pula ..

    ReplyDelete
  8. Good luck shida... walaupun dh tau dh lps tarikh tutup dia... :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.