Limited Edition GiveAway by Dysha Sahhir | Dunia sebenar Shida Limited Edition GiveAway by Dysha Sahhir

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Saturday, 22 December 2012

Limited Edition GiveAway by Dysha Sahhir

   Assalammualaikum, peace upon you.
nak join boleh klik banner comel ni ok :)
Wahh^^ kalau barang-barang comel ni siapa yang tak nak, shida nak sangat-sangat lagi-lagi dari pakar doodle seperti Blogger Dysha ni, so dysha shida join dan support dysha sebab dysha juga always support shida. Thanks :) bagi yang nak join hurry up! cuma 20 blogger bertuah akan menjadi pilihan pemenang GA ini. Last date : 31 Dec 2012 sama dengan GA shida juga :) untuk syarat-syarat lain shida dah penuhi :)




19 Jari Ohsem:

boni kacak said...

good luck shida :)

dEdEQ dE wIshEs said...

GUDLUCK AKAK :)

::azmina nordin:: said...

gud luck sis ^_^

Siti Rohaida said...

good luck dear

sa mic said...

selamat berGA ,hehe . Goodluck sis

aisya said...

goodluck. =)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Good Luck Shida..^^

Leeza dayasari [santai leeza] said...

leeza dah join juga.. hehehe

Remy hazza said...

cantik sangat banner tu...... nak join jugaklah nanti....

Nurul Faiz said...

good luck, shida :)

shasha yacob said...

gudluck kak shida. nak join tapi bzkan hari tu

Azhafizah Md Nor said...

Good Luck Shida..limited edition ni ^__^

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

tq dear for joined..gud luck :)

^^eKaTiKaH^^ said...

dari giveaway yg same.. hai.. hehe

Shazreena Shukri said...

reena singgah sini..dr segmen yg sama ;)

http://shazreena-reena.blogspot.com/2012/12/limited-edition-givewaway-by-dysha.html

done follow..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

gud luck shida :-)

Mimie said...

gud luck shida

Niena Sofea said...

Assalamualaikum .. ^.^
Niena singgah sini ..
Niena datang dari GA yang sama
http://nienasofea.blogspot.com/2012/12/limited-edition-giveaway-by-dysha-sahhir.html
Jom singgah blog Niena pula ..

IntaNBerliaN said...

Good luck shida... walaupun dh tau dh lps tarikh tutup dia... :)