Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 5 December 2012

Lokasi perlawanan Separuh Akhir Piala AFF Suzuki 2012 | dapatkan tiket dengan segera!

   Assalammualaikum, peace upon you.
Lokasi Perlawanan Separuh Akhir Piala AFF Suzuki 2012 (Home-Away)
dapatkan tiket dengan segera di Stadium Negara Bukit Jalil (kaunter tiket) pada 7 & 8 Dec 2012 jam 9 pagi hingga 7 malam. Bagi yang tengok live di stadium lah, shida cukup lah tengok di TV 32 inci tu :)

Malaysia vs Thailand (9 Dec 2012) Stadium Bukit Jalil, Kuala Lumpur
Thailand vs Malaysia (13 Dec 2012) Stadium Supachalasai, Bangkok


17 comments:

  1. stadium kompem penuh malam tu..

    ReplyDelete
  2. yg siaran langsung kt tv pun tak tertengok.. ni kt stadium sesak2 lg.. mmg jauh sekali.. huhu

    ReplyDelete
  3. Harap² Malaysia boleh menang..Chayok..²

    ReplyDelete
  4. tgk kat rumah aje..hihi..

    cubit astro =)

    ReplyDelete
  5. huhuhu tengok tv pon tak apatah lagi kat stadium! wuaaaaa :( abg nak tv!!

    ReplyDelete
  6. http://mujadafewa.blogspot.com/2012/12/aku-benci-bila-kau-buat-aku-cinta-kamu.html muja tak minat tengok bola, tapi minat tahu result game bola,, hehe

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum shida...moga Malaysia menang dlm perlawanan ini...:)

    ReplyDelete
  8. tak dapat tgk...... balik kampung......hu3

    ReplyDelete
  9. harap harimau dapat tewaskan gajah..!

    ReplyDelete
  10. jadual bola....shida suka tgk bola ke? hihihi

    ReplyDelete
  11. gugur jantung akak tgk bola la...

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.