Lokasi perlawanan Separuh Akhir Piala AFF Suzuki 2012 | dapatkan tiket dengan segera! | Dunia sebenar Shida Lokasi perlawanan Separuh Akhir Piala AFF Suzuki 2012 | dapatkan tiket dengan segera!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Wednesday, 5 December 2012

Lokasi perlawanan Separuh Akhir Piala AFF Suzuki 2012 | dapatkan tiket dengan segera!

   Assalammualaikum, peace upon you.
Lokasi Perlawanan Separuh Akhir Piala AFF Suzuki 2012 (Home-Away)
dapatkan tiket dengan segera di Stadium Negara Bukit Jalil (kaunter tiket) pada 7 & 8 Dec 2012 jam 9 pagi hingga 7 malam. Bagi yang tengok live di stadium lah, shida cukup lah tengok di TV 32 inci tu :)

Malaysia vs Thailand (9 Dec 2012) Stadium Bukit Jalil, Kuala Lumpur
Thailand vs Malaysia (13 Dec 2012) Stadium Supachalasai, Bangkok


17 Jari Ohsem:

Leeza dayasari [santai leeza] said...

serbu bangkok lah. hehehehe

IntaNBerliaN said...

harap2 mlysia menanglah..

boni kacak said...

stadium kompem penuh malam tu..

aisya said...

yg siaran langsung kt tv pun tak tertengok.. ni kt stadium sesak2 lg.. mmg jauh sekali.. huhu

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Harap² Malaysia boleh menang..Chayok..²

nuyui a.k.a miss YUI said...

tgk kat rumah aje..hihi..

cubit astro =)

azizah :) said...

huhuhu tengok tv pon tak apatah lagi kat stadium! wuaaaaa :( abg nak tv!!

Nurmujahidah Ismail said...

http://mujadafewa.blogspot.com/2012/12/aku-benci-bila-kau-buat-aku-cinta-kamu.html muja tak minat tengok bola, tapi minat tahu result game bola,, hehe

hazwan hairy said...

hery g stadium! jum...

Mas Zull said...

assalamualaikum shida...moga Malaysia menang dlm perlawanan ini...:)

Remy hazza said...

tak dapat tgk...... balik kampung......hu3

Cik Nur said...

harap harimau dapat tewaskan gajah..!

-meeSUPERGIRL- said...

tgk tb je la . hehehe

ayut said...

bola!!hehe

Che Rosliza Che mat said...

jadual bola....shida suka tgk bola ke? hihihi

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

semoga Malaysia boleh menang hehe

Mimie said...

gugur jantung akak tgk bola la...