Maharaja Lawak Mega 2012 Minggu ke 6 | Bandung Jokers Pulang ke Indonesia | Dunia sebenar Shida Maharaja Lawak Mega 2012 Minggu ke 6 | Bandung Jokers Pulang ke Indonesia

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 22 December 2012

Maharaja Lawak Mega 2012 Minggu ke 6 | Bandung Jokers Pulang ke Indonesia

   Assalammualaikum, peace upon you.
Nahh^^ akhirnya Bandung Joker tersingkir jua untuk minggu ke 6 ini :) tak dapat dah dengar ketawa ngilai-ngilai lucu dorang ni kan :) Apa pun team pilihan shida adalah JAMBU~! Bagaimana dengan pilihan korang tu? sama dengan shida tak??

  • terima kasih tak terhingga kepada semua peserta kerana memberi kerjasama dengan baik. Insyallah isnin shida mula pos bagi yang alamat shida sudah ada ok :)
  • yang masih belum bagi boleh berbuat demikian dengan segera shida masih menanti alamat korang ya.
  • boleh lihat senarai peserta 26th birthday Giveaway by ShiaR disini >> senarai peserta
  • oh ya mungkin masih yang blur^^ bagi yang random dan hadiah khas shida akan beri selepas GA ini tamat ok. Shida cuma pos pada 60 terawal saja dulu, supaya tak kelam kabut nanti. Setel mana yang dah selesai :)
  • Mohon Maaf atas kesulitan email baru shida (admin@duniashida.com) tak tahu kenapa tiba-tiba ada masalah. Kalau korang ada apa-apa nak tanya terus ke FANPAGE shida ok.
  • Nak join masih dibuka boleh klik sini >> 26th Birthday Giveaway by ShidaR



15 Jari Ohsem:

Nadia Johari said...

kite smea.suke JAMBU jugk

Princess Syazliyana said...

saya sokong jozan hehe

dEdEQ dE wIshEs said...

DEQ SUKE JOZAN N DEQ PILIH JOZAN .. HEHE

Cheq Kaq said...

Jozan terbaekkk..hehe

sa mic said...

selamanya jozan hehe xD

aisya said...

tak tengok maharaja lawak ni. huhu

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Tak pernah tengok MLM..

-meeSUPERGIRL- said...

mee pun JAMBU! hehehehe

Remy hazza said...

dah takde rezeki bandung jokers...tapi memang tak fahan sangat pun lawak dieorg tu..... tak mcm say who...

Katak Comel said...

kte minat team yg sme la..
tiru den ekk..
ahaha

azizah :) said...

alahaii tak pernah tgk maharaja lawak ni..hehe

shasha yacob said...

saya minat jozan , shira, boboyot, saywho and jambu. okeng sampai disitu tapi dalam hati tetap jozan dan shiro.

P/s: mohon sabon keluaq . hihi

Azhafizah Md Nor said...

yang terbaik pasti tak kan pulang..hehe..fiza tgk kat youtube je shida..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

lega bandung jokers dh tekeluar..akak tensen tgk dorang tu hahaha

IntaNBerliaN said...

akak pun sokong jambu!! kita sama... hihii