Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 22 December 2012

Maharaja Lawak Mega 2012 Minggu ke 6 | Bandung Jokers Pulang ke Indonesia

   Assalammualaikum, peace upon you.
Nahh^^ akhirnya Bandung Joker tersingkir jua untuk minggu ke 6 ini :) tak dapat dah dengar ketawa ngilai-ngilai lucu dorang ni kan :) Apa pun team pilihan shida adalah JAMBU~! Bagaimana dengan pilihan korang tu? sama dengan shida tak??

  • terima kasih tak terhingga kepada semua peserta kerana memberi kerjasama dengan baik. Insyallah isnin shida mula pos bagi yang alamat shida sudah ada ok :)
  • yang masih belum bagi boleh berbuat demikian dengan segera shida masih menanti alamat korang ya.
  • boleh lihat senarai peserta 26th birthday Giveaway by ShiaR disini >> senarai peserta
  • oh ya mungkin masih yang blur^^ bagi yang random dan hadiah khas shida akan beri selepas GA ini tamat ok. Shida cuma pos pada 60 terawal saja dulu, supaya tak kelam kabut nanti. Setel mana yang dah selesai :)
  • Mohon Maaf atas kesulitan email baru shida (admin@duniashida.com) tak tahu kenapa tiba-tiba ada masalah. Kalau korang ada apa-apa nak tanya terus ke FANPAGE shida ok.
  • Nak join masih dibuka boleh klik sini >> 26th Birthday Giveaway by ShidaR



15 comments:

  1. DEQ SUKE JOZAN N DEQ PILIH JOZAN .. HEHE

    ReplyDelete
  2. tak tengok maharaja lawak ni. huhu

    ReplyDelete
  3. dah takde rezeki bandung jokers...tapi memang tak fahan sangat pun lawak dieorg tu..... tak mcm say who...

    ReplyDelete
  4. kte minat team yg sme la..
    tiru den ekk..
    ahaha

    ReplyDelete
  5. alahaii tak pernah tgk maharaja lawak ni..hehe

    ReplyDelete
  6. saya minat jozan , shira, boboyot, saywho and jambu. okeng sampai disitu tapi dalam hati tetap jozan dan shiro.

    P/s: mohon sabon keluaq . hihi

    ReplyDelete
  7. yang terbaik pasti tak kan pulang..hehe..fiza tgk kat youtube je shida..

    ReplyDelete
  8. lega bandung jokers dh tekeluar..akak tensen tgk dorang tu hahaha

    ReplyDelete
  9. akak pun sokong jambu!! kita sama... hihii

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.