Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 3 December 2012

Malaysia bertemu Thailand dalam Separuh Akhir | Piala AFF Suzuki 2012

   Assalammualaikum, peace upon you.
Alhamdulilah Team Malaysia Harimau Malaya (Naib Johan Group B) dapat masuk untuk ke separuh akhir Piala AFF Suzuki 2012 dan juga akan bertemu dengan Team Thailand (Johan Group A) . Jom kita tengok jadual perlawanan yang akan berlangsung nanti. Sama-sama kita Support Team Harimau Malaya go! go! go!

Keputusan Perlawanan dalam Kumpulan Group A dan B

Jadual Perlawanan Separuh Akhir Piala AFF Suzuki 2012
Jadi tempat belum tahu lagi dimana akan berlangsung untuk perlawanan separuh akhir ini HOME - AWAY akan diupdate di Portal Rasmi Piala AFF Suzuki dan shida creditkan sepenuhnya juga sebab maklumat shida dapat disana. Kaum hawa faham ke? tak apa jangan pening-pening ya tengok je jadual perlawanan sudah! hahaaa^^ so kita tunggu perlawanan separuh akhir pertama (SUN 9 DEC 12) di Stadium Bukit Jalil mungkin sebab biasanya pun buat dekat situ je! Sama-sama kita doakan kejayaan Harimau Malaya kita dapat beraksi dengan baik dan cemerlang untuk ke FINAL amin~




26 comments:

  1. Aja aja fighting Malaysia . yeah :)

    ReplyDelete
  2. faham2.. hehe..
    susah nk tgk klau duduk hostel ni.. nk g tgk kat kedai makan tak mampu lah nak bersesak dah tu dgn asap rokok merata lg. huhu.. apa2 pun ade brape hari lg utk prepare tu..

    ReplyDelete
  3. Harimau Bertemu Gajah..!
    Harap Malaysia menang.. :)

    ReplyDelete
  4. go harimau malaya...

    moga terus mengaum dgn gagah

    ReplyDelete
  5. :) semoga Harimau Malaya mampu mencipta kejutan lg...huhuhu..tkut gak sbnr ye..dlm bola mcm2x blh jd

    ReplyDelete
  6. kena kasi sokongan padu nie....

    ReplyDelete
  7. Sama-sama kita doakan kejayaan pasukan Harimau Malaya! Yeahhh

    ReplyDelete
  8. hoyeh!!go!go!Harimau Malaya..:)
    sama2 kita doakan ye shida..hehehe

    ReplyDelete
  9. semoga Malaysia akan meneruskan rentak kemenangan... amin..

    ReplyDelete
  10. go go go harimau malaya! we all support u~~

    nak tengok tapi tv takde..suami pulak belayar..sedihhh tak dpt tengok..

    ReplyDelete
  11. jommmmmm...... tgk kat stadium...

    ReplyDelete
  12. harap malaysia akan mengaum lagi. jokm pakat doakan mereka. hihaaa

    ReplyDelete
  13. selamanya selamanya selamanya harimau malaya

    ReplyDelete
  14. harap2...menanglah Malaysia lawan Thailand huhuhu

    ReplyDelete
  15. Moga harimau malaya terus mengaum gagah

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.