Malaysia bertemu Thailand dalam Separuh Akhir | Piala AFF Suzuki 2012 | Dunia sebenar Shida Malaysia bertemu Thailand dalam Separuh Akhir | Piala AFF Suzuki 2012


Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Monday, 3 December 2012

Malaysia bertemu Thailand dalam Separuh Akhir | Piala AFF Suzuki 2012

   Assalammualaikum, peace upon you.
Alhamdulilah Team Malaysia Harimau Malaya (Naib Johan Group B) dapat masuk untuk ke separuh akhir Piala AFF Suzuki 2012 dan juga akan bertemu dengan Team Thailand (Johan Group A) . Jom kita tengok jadual perlawanan yang akan berlangsung nanti. Sama-sama kita Support Team Harimau Malaya go! go! go!

Keputusan Perlawanan dalam Kumpulan Group A dan B

Jadual Perlawanan Separuh Akhir Piala AFF Suzuki 2012
Jadi tempat belum tahu lagi dimana akan berlangsung untuk perlawanan separuh akhir ini HOME - AWAY akan diupdate di Portal Rasmi Piala AFF Suzuki dan shida creditkan sepenuhnya juga sebab maklumat shida dapat disana. Kaum hawa faham ke? tak apa jangan pening-pening ya tengok je jadual perlawanan sudah! hahaaa^^ so kita tunggu perlawanan separuh akhir pertama (SUN 9 DEC 12) di Stadium Bukit Jalil mungkin sebab biasanya pun buat dekat situ je! Sama-sama kita doakan kejayaan Harimau Malaya kita dapat beraksi dengan baik dan cemerlang untuk ke FINAL amin~




click to sharePin ThisShare on TumblrShare on Google PlusEmail This

26 Jari Ohsem:

Anis Farhana said...

Aja aja fighting Malaysia . yeah :)

Unknown said...

faham2.. hehe..
susah nk tgk klau duduk hostel ni.. nk g tgk kat kedai makan tak mampu lah nak bersesak dah tu dgn asap rokok merata lg. huhu.. apa2 pun ade brape hari lg utk prepare tu..

nuyui a.k.a miss YUI said...

rasa syiok lak nak tgk ni..hihi.

nuyui a.k.a miss YUI said...

tekan2 nespray =)

Emas Putih said...

tak minat bola. hahaha

Miss N™ said...

Harimau Bertemu Gajah..!
Harap Malaysia menang.. :)

syiela said...

go harimau malaya...

moga terus mengaum dgn gagah

ayut said...

:) semoga Harimau Malaya mampu mencipta kejutan lg...huhuhu..tkut gak sbnr ye..dlm bola mcm2x blh jd

Dayang Deno said...

all the best malaysia! :)

Unknown said...

kena kasi sokongan padu nie....

farra halim said...

Sama-sama kita doakan kejayaan pasukan Harimau Malaya! Yeahhh

-meeSUPERGIRL- said...

harap apek dibawa masuk . huk

Unknown said...

hoyeh!!go!go!Harimau Malaya..:)
sama2 kita doakan ye shida..hehehe

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

go go malaysia...

boni kacak said...

semoga Malaysia akan meneruskan rentak kemenangan... amin..

Unknown said...

go go go harimau malaya! we all support u~~

nak tengok tapi tv takde..suami pulak belayar..sedihhh tak dpt tengok..

tirahzairi said...

xsabar nk tgk...hihi

Leeza Dayasari said...

jommmmmm...... tgk kat stadium...

Unknown said...

harap malaysia akan mengaum lagi. jokm pakat doakan mereka. hihaaa

Anonymous said...

kna g stadium la..

Admin said...

selamanya selamanya selamanya harimau malaya

Mrs Velentine said...

chayok2..done nuffnang

caliph shuriken said...

harap2 menang game ni ^^

IntaNBerliaN said...

go malaysia go..

Cikrosecute said...

harap2...menanglah Malaysia lawan Thailand huhuhu

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

Moga harimau malaya terus mengaum gagah