Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 21 December 2012

Perhatian Peserta 26th Birthday Giveaway by ShidaR, sila semak semula Senarai Peserta

   Assalammualaikum, peace upon you.
Korang shida nak minta korang semak sekali lagi senarai peserta kerana shida sudah update untuk sesi pertama. Shida ulang bagi yang link ada strikethrough shida sudah pun semak dan simpan detail korang. Bagi yang tak ada tu kira shida belum terima apa-apa maklumat dari korang. Please alert ya! kalau korang tak hantar detail dalam minggu ini shida akan beri peluang kepada peserta yang terlepas dari dapat 60 terawal. Shida kira korang tak berminat lah dengan Mini Calendar dari shida ni ok. Jangan kata shida tak pesan ya! Bagi yang baru nak hantar detail boleh PM terus ke Fanpage shida atau email ke admin@duniashida.com / blogshida87@gmail.com. Kerjasama korang amat shida hargai dan harapkan. Thank You :)

20 comments:

  1. hoho.. dapat mini clnder.... next time nak join gak,,hehe

    ReplyDelete
  2. huish..garangnya cik shida ni.hehehe :P

    ReplyDelete
  3. Dah sent detail. Tapi, lupa nak letak tajuk la pulak. Hehehe, email dari eeqa_00@yahoo.com.my tau :)

    ReplyDelete
  4. eh..haah la..mcm tak bg lg..mcm dh..kompius jap..nk check jap..hehehe ;)

    ReplyDelete
  5. da hantr da kt akak,hehe tksbr2 rsenya tgu Ga ni tmt

    ReplyDelete
  6. huhu.. harap-harap ada hadiah terlepas kat saya satu la.

    ReplyDelete
  7. shida, letak link senarai peserta.senang nak tengok terus..

    ReplyDelete
  8. lom kesempatan nak join lagi..hehee jap2 nak buat entry :p

    ReplyDelete
  9. nad dah anta dah..kat pm fanpage..klo x dpt gak x taula..

    ReplyDelete
  10. wahhh.. nak join jugak la mcm ni.. hehe

    ReplyDelete
  11. aida jugak yang tak join lagi.. huk3.. woah!! InsyaAllah otw..

    ReplyDelete
  12. link akak no 22...detail akak dah reply kat FB =)

    ReplyDelete
  13. remy dah hantar......
    sebab tgk nama remy tak dipotong lagi 60+ no 19 tu.....

    ReplyDelete
  14. dah hantar details hari tuh kan. :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.