Perhatian Peserta 26th Birthday Giveaway by ShidaR, sila semak semula Senarai Peserta | Dunia sebenar Shida Perhatian Peserta 26th Birthday Giveaway by ShidaR, sila semak semula Senarai Peserta

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Friday, 21 December 2012

Perhatian Peserta 26th Birthday Giveaway by ShidaR, sila semak semula Senarai Peserta

   Assalammualaikum, peace upon you.
Korang shida nak minta korang semak sekali lagi senarai peserta kerana shida sudah update untuk sesi pertama. Shida ulang bagi yang link ada strikethrough shida sudah pun semak dan simpan detail korang. Bagi yang tak ada tu kira shida belum terima apa-apa maklumat dari korang. Please alert ya! kalau korang tak hantar detail dalam minggu ini shida akan beri peluang kepada peserta yang terlepas dari dapat 60 terawal. Shida kira korang tak berminat lah dengan Mini Calendar dari shida ni ok. Jangan kata shida tak pesan ya! Bagi yang baru nak hantar detail boleh PM terus ke Fanpage shida atau email ke admin@duniashida.com / blogshida87@gmail.com. Kerjasama korang amat shida hargai dan harapkan. Thank You :)

20 Jari Ohsem:

trah zain said...

hoho.. dapat mini clnder.... next time nak join gak,,hehe

boni kacak said...

huish..garangnya cik shida ni.hehehe :P

-meeSUPERGIRL- said...

mee dah check .. :)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Good Luck buat semua peserta..

nuyui a.k.a miss YUI said...

ok, nak chck..

Nurul Atiqah said...

Dah sent detail. Tapi, lupa nak letak tajuk la pulak. Hehehe, email dari eeqa_00@yahoo.com.my tau :)

ayut said...

eh..haah la..mcm tak bg lg..mcm dh..kompius jap..nk check jap..hehehe ;)

Izza Sakura said...

da hantr da kt akak,hehe tksbr2 rsenya tgu Ga ni tmt

Faqihah Husni said...

huhu.. harap-harap ada hadiah terlepas kat saya satu la.

Farisha Lyssa Farish said...

shida, letak link senarai peserta.senang nak tengok terus..

Mrs Velentine said...

nama akak kena kat random..hehe

dEdEQ dE wIshEs said...

NME DEDEQ XDE PUN .. HIKHIK

azizah :) said...

lom kesempatan nak join lagi..hehee jap2 nak buat entry :p

Nadia Johari said...

nad dah anta dah..kat pm fanpage..klo x dpt gak x taula..

aisya said...

wahhh.. nak join jugak la mcm ni.. hehe

Aida Omar said...

aida jugak yang tak join lagi.. huk3.. woah!! InsyaAllah otw..

Cikgu Ma said...

link akak no 22...detail akak dah reply kat FB =)

Remy hazza said...

remy dah hantar......
sebab tgk nama remy tak dipotong lagi 60+ no 19 tu.....

shasha yacob said...

dah hantar details hari tuh kan. :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

dh check shida