Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 14 December 2012

Pray For GAZA | Membeli Sambil Beramal untuk membantu GAZA

   Assalammualaikum, peace upon you.
Jualan Amal T-Shirt Free Palestine dan Pray For Gaza
Di sini shida membantu seaorang kawan dan juga seorang blogger juga yang membuat jualan T-Shirt Amal dimana hasil jualan ini akan disumbangkan ke Tabung Gaza. Setiap pembelian akan disalurkan kebadan-badan Bantu Gaza. Saiz yang terdapat dalam stok ialah S, M dan L Bagi yang berminat boleh membuat tempahan dan menghubungi :

 Mohd Hazwan >> Facebook   @MohdHazwannn >> Twitter   013 2644184 >> call or sms 



21 comments:

  1. thanks shida.... menarik...... baju tu....teringin nak pi order lah.....

    ReplyDelete
  2. uzu x brapa bkenan pasal beli2 bagai ni. mbazir lah even spruh sumbang tuk Gaza. Kenapa tak sumbang duit semua tu dripada beli baju :) hehehe pendapat je la ye. pandangan mbeza :)

    ReplyDelete
  3. ERK .. EHEHE . INSYA ALLAH .. T PEGI INTAI2

    ReplyDelete
  4. wahh bgus ni! klo buat jga blh sikit2 bntu..

    ReplyDelete
  5. nice sharing.. :)
    sesiapa yang berminat boleh orderkan...

    ReplyDelete
  6. terima kasih kak promote
    senang je konsep baju ni
    bila kita pakai, kita jumpa orang ramai secara tak langsung orang akan baca apa yang tertulis dekat baju ni. dari semasa ke semasa kesedaran akan mula timbul.contohnya pakai baju ni lepas mundar mandir depan mekdi.dha tentu-tentu orang-orang Islam dalam tu akan rasa sedikit bersalah.

    sesiapa yang berminat boleh contact.terima kasih

    ReplyDelete
  7. menarik ..:D
    membeli sambil beramal..

    ReplyDelete
  8. bagus usaha camni untuk membantu Gaza.. semoga laris jualan tshirt ni..

    ReplyDelete
  9. semoga usaha shida dan rakan membuahkan hasil...

    ReplyDelete
  10. alaaa, bab bayar guna bank nih saya fail. bank sendiri pun xdok. haha

    ReplyDelete
  11. In Shaa Allah mesti ramai yg nk beli ni..moga usaha mereka dpt juga membantu gaza

    ReplyDelete
  12. 30 inc postage dah murah tu .. baju pun cantik ... beli sambil beramal ..

    ReplyDelete
  13. Menarik...membeli sambil bersedekah...

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.