Pray For GAZA | Membeli Sambil Beramal untuk membantu GAZA | Dunia sebenar Shida Pray For GAZA | Membeli Sambil Beramal untuk membantu GAZA

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Friday, 14 December 2012

Pray For GAZA | Membeli Sambil Beramal untuk membantu GAZA

   Assalammualaikum, peace upon you.
Jualan Amal T-Shirt Free Palestine dan Pray For Gaza
Di sini shida membantu seaorang kawan dan juga seorang blogger juga yang membuat jualan T-Shirt Amal dimana hasil jualan ini akan disumbangkan ke Tabung Gaza. Setiap pembelian akan disalurkan kebadan-badan Bantu Gaza. Saiz yang terdapat dalam stok ialah S, M dan L Bagi yang berminat boleh membuat tempahan dan menghubungi :

 Mohd Hazwan >> Facebook   @MohdHazwannn >> Twitter   013 2644184 >> call or sms 



21 Jari Ohsem:

Remy hazza said...

thanks shida.... menarik...... baju tu....teringin nak pi order lah.....

Emas Putih said...

uzu x brapa bkenan pasal beli2 bagai ni. mbazir lah even spruh sumbang tuk Gaza. Kenapa tak sumbang duit semua tu dripada beli baju :) hehehe pendapat je la ye. pandangan mbeza :)

Mimie said...

sama sama kita bantu Gaza

Mimie said...

done digi

dEdEQ dE wIshEs said...

ERK .. EHEHE . INSYA ALLAH .. T PEGI INTAI2

hazwan hairy said...

wahh bgus ni! klo buat jga blh sikit2 bntu..

Mrs Velentine said...

baju berapa ni?

Cik Nur said...

nice sharing.. :)
sesiapa yang berminat boleh orderkan...

Eca Dwinky Asha said...

usaha yg bgs bg mmbantu gaza.

Hazwan said...

terima kasih kak promote
senang je konsep baju ni
bila kita pakai, kita jumpa orang ramai secara tak langsung orang akan baca apa yang tertulis dekat baju ni. dari semasa ke semasa kesedaran akan mula timbul.contohnya pakai baju ni lepas mundar mandir depan mekdi.dha tentu-tentu orang-orang Islam dalam tu akan rasa sedikit bersalah.

sesiapa yang berminat boleh contact.terima kasih

Lyeen De Syifa said...

menarik ..:D
membeli sambil beramal..

Azhafizah Md Nor said...

Thanks shida inform.

azizah :) said...

bagus usaha camni untuk membantu Gaza.. semoga laris jualan tshirt ni..

Nurul Faiz said...

semoga usaha shida dan rakan membuahkan hasil...

IntaNBerliaN said...

mesti ramai yg nak order nanti

shasha yacob said...

alaaa, bab bayar guna bank nih saya fail. bank sendiri pun xdok. haha

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

In Shaa Allah mesti ramai yg nk beli ni..moga usaha mereka dpt juga membantu gaza

-meeSUPERGIRL- said...

30 inc postage dah murah tu .. baju pun cantik ... beli sambil beramal ..

Cik Fie said...

pray for gaza :")

mummyriena said...

mari beramal! pray for gaza!

Che Rosliza Che Mat said...

Menarik...membeli sambil bersedekah...