Ready nak pos 60 yang bertuah dan terawal join sepantas kilat GA shida, tahniah!! | Dunia sebenar Shida Ready nak pos 60 yang bertuah dan terawal join sepantas kilat GA shida, tahniah!!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 20 December 2012

Ready nak pos 60 yang bertuah dan terawal join sepantas kilat GA shida, tahniah!!

   Assalammualaikum, peace upon you.
  • Perhatian kepada 60 peserta terawal bagi yang belum hantar detail sila berbuat demikian secepat yang mungkin ok. Tak perlu susah-susah email, PM shida terus di Fanpage untuk menghantar detail.
  • Blogger yang pernah bagi shida alamat dun worry shida masih simpan alamat korang dengan selamat.
  • Shida akan pos juga kepada pemenang-pemenang 17 terawal komen "saya nak" di Fanpage shida, GA yang shida sponsors dari GA For Follower, Bithday GA by Sharina, Year End Contest & Giveway by Eca dan First Giveaway Who Is My Bestfriend by Najihah & Sarah
  • NOTED bagi yang sudah hantar detail shida akan strikethrough  dengan tulisan berwarna merah. Mana yang tak ada tu kira korang tak bagi shida detail lagi. Mohon alert ya~!
  • bagi shida masa semak detail korang 2 hari dari sekarang. Insyallah selepas 2 hari korang boleh semak semula senarai peserta ok :)
  • Thanks kepada semua yang join dan memberi bekerjasama dengan baik  :) 
 
 
 

42 Jari Ohsem:

hazwan hairy said...

eh! hery ada kan..hahaa :p sat2 tgk...

sa mic said...

I'm waiting , hehe xD

Nurul Faiz said...

bznya shida...

Nadia Johari said...

nad ade kan..hehe..nad ade bg kat email

baby comel said...

Errk Shida. Baby xbg detail lagi.. Sat eh nanti baby pm shida :)

Cik Yaya said...

bole dpt lg x?hehe ;p

ANa Ahmad said...

tak sabar menanti ke ni ? hehe ^________^

Rusuk Kiri said...

as salam shida, akak dah resend email untuk details. harap shida check nanti yek (^_^)

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui sudah..hihi.

caliph shuriken said...

tgk ni tingat kad raya laa, hikk...

nadia said...

rajinnnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa shida :)

Farisha Lyssa Farish said...

banyaknya hadiah :) xsabar nk dpt..hehe..dh ade dlm list..

Fendy said...

saya nak...hehe..dah terlewat...

Faqihah Husni said...

wah.. tahniah kepada yang dapat ^_^

Che Rosliza Che Mat said...

tahniah...untuk mereka...

ayut said...

baru siap entry..hihihi..jap lg post..mmg tak dpt la 60 terwal.hihihi

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah xsabar ni nk tgu hadiah shida hehehehe

Mas Zull said...

assalamualaikum shida...sori yer mama x hantar detail yg diperlukn hari tu tapi tadi mama dah emailkn detailnya yg diperlukn tu...:)

sori..

Nurmujahidah Ismail said...

muja dah bagi email tau,, hehe

Aida Omar said...

aida pun nak!! :P muka tak malu mintak.. haha. bz lah shida nampaknya..

dieba khairuddin said...

saya tunggu..hehehe

miz ruha said...

bukan sy la tu sebab sy tak join... :)
tahniah kepada mereka yang pantas tu...

Mimie said...

tahniah kpd yg berjaya

-meeSUPERGIRL- said...

tak sabar nak tggu ! hehehe .. mee dapat an .. hihihi

Deq's Qienz said...

wahh bestnya. .

dEdEQ dE wIshEs said...

TAHNIAH TUK MEREKE :)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

leeza taka da rasanya... melepas sudah.

♥ Nana BamBam ♥ said...

tahniah untuk para pemenangngee :P

deno said...

untungnya siapa yg dapat! :)

boni kacak said...

wah..mesti meriah ni.. hehe

azizah :) said...

jijah pon ada kan..tapi takpe nak join jugak! hehe

shasha yacob said...

wa xsabar xsabar xsabar hihi

onie said...

pehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!rajin gila shidaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D

Mia Liana said...

wahhh tahniah kepada semua penerima hadiag shida ni.... sorry dear kak mia tak sempat nak join... huhuhu

Si Matatajam said...

Bestnya yang pantas tu..hu hu akak x sempat nak jd top 60

aisya said...

bz kak shida kita ni.. hehe.. hmpir terlupa plak tntg komen "sy nak" hari tu.. =)

Nabila Medan said...

Salam sis.. masuk kali ni dah TIGA kali nabila email.. Takdapat lg ke? Facebook nabila rosak , takboleh nak contact kat fanpage...
Nabila salah seorang pemenang daripada GA Fizgraphic (GA for followers).. Yang tu takpasti la sis dapat ke belum email nabila.. Mohon respon ye? :)

syiela said...

jap nk gi tengok.. hehe

Azhafizah Md Nor said...

hebatlah shida.mmg cepat betul ^__^

Azhafizah Md Nor said...

hebatlah shida.mmg cepat betul ^__^

cci said...

yeayy.. dpt.. ehhe..

IntaNBerliaN said...

akak pun ada dapat :)