Ready nak pos 60 yang bertuah dan terawal join sepantas kilat GA shida, tahniah!! | Dunia sebenar Shida Ready nak pos 60 yang bertuah dan terawal join sepantas kilat GA shida, tahniah!!


Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Thursday, 20 December 2012

Ready nak pos 60 yang bertuah dan terawal join sepantas kilat GA shida, tahniah!!

   Assalammualaikum, peace upon you.
  • Perhatian kepada 60 peserta terawal bagi yang belum hantar detail sila berbuat demikian secepat yang mungkin ok. Tak perlu susah-susah email, PM shida terus di Fanpage untuk menghantar detail.
  • Blogger yang pernah bagi shida alamat dun worry shida masih simpan alamat korang dengan selamat.
  • Shida akan pos juga kepada pemenang-pemenang 17 terawal komen "saya nak" di Fanpage shida, GA yang shida sponsors dari GA For Follower, Bithday GA by Sharina, Year End Contest & Giveway by Eca dan First Giveaway Who Is My Bestfriend by Najihah & Sarah
  • NOTED bagi yang sudah hantar detail shida akan strikethrough  dengan tulisan berwarna merah. Mana yang tak ada tu kira korang tak bagi shida detail lagi. Mohon alert ya~!
  • bagi shida masa semak detail korang 2 hari dari sekarang. Insyallah selepas 2 hari korang boleh semak semula senarai peserta ok :)
  • Thanks kepada semua yang join dan memberi bekerjasama dengan baik  :) 
 
 
 
click to sharePin ThisShare on TumblrShare on Google PlusEmail This

42 Jari Ohsem:

hazwan hairy said...

eh! hery ada kan..hahaa :p sat2 tgk...

cik lisa said...

I'm waiting , hehe xD

Dingdang said...

bznya shida...

Nadia Johari said...

nad ade kan..hehe..nad ade bg kat email

Aimacomel said...

Errk Shida. Baby xbg detail lagi.. Sat eh nanti baby pm shida :)

Yaya Mohd said...

bole dpt lg x?hehe ;p

Unknown said...

tak sabar menanti ke ni ? hehe ^________^

Hanim said...

as salam shida, akak dah resend email untuk details. harap shida check nanti yek (^_^)

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui sudah..hihi.

caliph shuriken said...

tgk ni tingat kad raya laa, hikk...

nadia farahida said...

rajinnnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa shida :)

diari farisha said...

banyaknya hadiah :) xsabar nk dpt..hehe..dh ade dlm list..

Unknown said...

saya nak...hehe..dah terlewat...

faqihahhusni said...

wah.. tahniah kepada yang dapat ^_^

Cikrosecute said...

tahniah...untuk mereka...

ayut said...

baru siap entry..hihihi..jap lg post..mmg tak dpt la 60 terwal.hihihi

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah xsabar ni nk tgu hadiah shida hehehehe

maszull said...

assalamualaikum shida...sori yer mama x hantar detail yg diperlukn hari tu tapi tadi mama dah emailkn detailnya yg diperlukn tu...:)

sori..

mujagirl92 said...

muja dah bagi email tau,, hehe

Diari Si Froggie said...

aida pun nak!! :P muka tak malu mintak.. haha. bz lah shida nampaknya..

dieba khairuddin said...

saya tunggu..hehehe

Unknown said...

bukan sy la tu sebab sy tak join... :)
tahniah kepada mereka yang pantas tu...

Mimie said...

tahniah kpd yg berjaya

-meeSUPERGIRL- said...

tak sabar nak tggu ! hehehe .. mee dapat an .. hihihi

Deq's Qienz said...

wahh bestnya. .

dEdEQ dE wIshEs said...

TAHNIAH TUK MEREKE :)

Leeza Dayasari said...

leeza taka da rasanya... melepas sudah.

♥ Nana BamBam ♥ said...

tahniah untuk para pemenangngee :P

Dayang Deno said...

untungnya siapa yg dapat! :)

boni kacak said...

wah..mesti meriah ni.. hehe

Unknown said...

jijah pon ada kan..tapi takpe nak join jugak! hehe

Unknown said...

wa xsabar xsabar xsabar hihi

Mek Onie said...

pehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!rajin gila shidaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D

Mia Liana said...

wahhh tahniah kepada semua penerima hadiag shida ni.... sorry dear kak mia tak sempat nak join... huhuhu

Si Matatajam said...

Bestnya yang pantas tu..hu hu akak x sempat nak jd top 60

Unknown said...

bz kak shida kita ni.. hehe.. hmpir terlupa plak tntg komen "sy nak" hari tu.. =)

Unknown said...

Salam sis.. masuk kali ni dah TIGA kali nabila email.. Takdapat lg ke? Facebook nabila rosak , takboleh nak contact kat fanpage...
Nabila salah seorang pemenang daripada GA Fizgraphic (GA for followers).. Yang tu takpasti la sis dapat ke belum email nabila.. Mohon respon ye? :)

syiela said...

jap nk gi tengok.. hehe

Azhafizah MN said...

hebatlah shida.mmg cepat betul ^__^

Azhafizah MN said...

hebatlah shida.mmg cepat betul ^__^

cci said...

yeayy.. dpt.. ehhe..

IntaNBerliaN said...

akak pun ada dapat :)