Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 20 December 2012

Ready nak pos 60 yang bertuah dan terawal join sepantas kilat GA shida, tahniah!!

   Assalammualaikum, peace upon you.
  • Perhatian kepada 60 peserta terawal bagi yang belum hantar detail sila berbuat demikian secepat yang mungkin ok. Tak perlu susah-susah email, PM shida terus di Fanpage untuk menghantar detail.
  • Blogger yang pernah bagi shida alamat dun worry shida masih simpan alamat korang dengan selamat.
  • Shida akan pos juga kepada pemenang-pemenang 17 terawal komen "saya nak" di Fanpage shida, GA yang shida sponsors dari GA For Follower, Bithday GA by Sharina, Year End Contest & Giveway by Eca dan First Giveaway Who Is My Bestfriend by Najihah & Sarah
  • NOTED bagi yang sudah hantar detail shida akan strikethrough  dengan tulisan berwarna merah. Mana yang tak ada tu kira korang tak bagi shida detail lagi. Mohon alert ya~!
  • bagi shida masa semak detail korang 2 hari dari sekarang. Insyallah selepas 2 hari korang boleh semak semula senarai peserta ok :)
  • Thanks kepada semua yang join dan memberi bekerjasama dengan baik  :) 
 
 
 

42 comments:

  1. eh! hery ada kan..hahaa :p sat2 tgk...

    ReplyDelete
  2. nad ade kan..hehe..nad ade bg kat email

    ReplyDelete
  3. Errk Shida. Baby xbg detail lagi.. Sat eh nanti baby pm shida :)

    ReplyDelete
  4. tak sabar menanti ke ni ? hehe ^________^

    ReplyDelete
  5. as salam shida, akak dah resend email untuk details. harap shida check nanti yek (^_^)

    ReplyDelete
  6. tgk ni tingat kad raya laa, hikk...

    ReplyDelete
  7. rajinnnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa shida :)

    ReplyDelete
  8. banyaknya hadiah :) xsabar nk dpt..hehe..dh ade dlm list..

    ReplyDelete
  9. saya nak...hehe..dah terlewat...

    ReplyDelete
  10. wah.. tahniah kepada yang dapat ^_^

    ReplyDelete
  11. baru siap entry..hihihi..jap lg post..mmg tak dpt la 60 terwal.hihihi

    ReplyDelete
  12. wah xsabar ni nk tgu hadiah shida hehehehe

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum shida...sori yer mama x hantar detail yg diperlukn hari tu tapi tadi mama dah emailkn detailnya yg diperlukn tu...:)

    sori..

    ReplyDelete
  14. aida pun nak!! :P muka tak malu mintak.. haha. bz lah shida nampaknya..

    ReplyDelete
  15. bukan sy la tu sebab sy tak join... :)
    tahniah kepada mereka yang pantas tu...

    ReplyDelete
  16. tak sabar nak tggu ! hehehe .. mee dapat an .. hihihi

    ReplyDelete
  17. leeza taka da rasanya... melepas sudah.

    ReplyDelete
  18. jijah pon ada kan..tapi takpe nak join jugak! hehe

    ReplyDelete
  19. pehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!rajin gila shidaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D

    ReplyDelete
  20. wahhh tahniah kepada semua penerima hadiag shida ni.... sorry dear kak mia tak sempat nak join... huhuhu

    ReplyDelete
  21. Bestnya yang pantas tu..hu hu akak x sempat nak jd top 60

    ReplyDelete
  22. bz kak shida kita ni.. hehe.. hmpir terlupa plak tntg komen "sy nak" hari tu.. =)

    ReplyDelete
  23. Salam sis.. masuk kali ni dah TIGA kali nabila email.. Takdapat lg ke? Facebook nabila rosak , takboleh nak contact kat fanpage...
    Nabila salah seorang pemenang daripada GA Fizgraphic (GA for followers).. Yang tu takpasti la sis dapat ke belum email nabila.. Mohon respon ye? :)

    ReplyDelete
  24. hebatlah shida.mmg cepat betul ^__^

    ReplyDelete
  25. hebatlah shida.mmg cepat betul ^__^

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.