Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com | Dunia sebenar Shida Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Sunday, 2 December 2012

Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com

   Assalammualaikum, peace upon you
Shida join "Segmen follow dan blogwalking oleh Mialiana.com" anjuran Blogger Mialiana satu-satunya blogger yang shida kagumi :) untuk setakat ini follower shida sebanyak 3614 dan tak harap pun menjelang 2013 akan mencecah 4000 follower tapi kalau dapat hampir-hampir pun seronok juga. Thanks bagi yang follow shida, shida akan follow korang balik tapi bagi shida masa sikit ye :) sedikit sibuk  dengan urusan kerja dan bisness part partime ni :) dalam penyertaan ini juga kak mia minta nyatakan apa yang anda suka dalam blog kak Mia, kalau seperti newbie macam shida ni sudah semestinya pelbagai aspek yang shida suka dalam blog kak Mia, bukan saja TIPS-TIPS yang diberikan malah gaya penulisan, cara bergaul berteman beramah mesra sesama blogger, boleh dikatakan semualah shida suka tiada yang terkecuali :) tapi ada yang shida suka lagi, kak Mia selalu support blogger lain dalam aktiviti-aktiviti seperti GA, Segmen dan Contest kak Mia sure support! Kak Mia memang Awesome!!




44 Jari Ohsem:

ayut said...

:) slmt bersegmen shida..kak mia mmg slalu support blogger...suke je tgk....

Fendy said...

datang dari segmen sama gak...hehe

baby comel said...

Selamat bersegmen Shida.. nak join jugak, cuma skg masa tak mengizinkan.. sgt2 sibuk skg

Cinta Hati said...

Salam, sy newbie disini.. jom exchange banner and join segment ni.. =)
http://alluringclutches.blogspot.com/2012/12/tambah-follower-jom.html

Che Rosliza Che mat said...

Sis pun join....Sorry lambat singgah blog shida...akak busy sangat2...

cci said...

nak join.. ^_^

boni kacak said...

selamat bersegmen awak :)

KM7 said...

saya dah masukkan link blog ni dlm blog list 2 blog KM7.Harap link blog KM7 dpt dimasukkan dlm blog list anda...TQ

dEdEQ dE wIshEs said...

SELAMAT BERSEGMEN KAK SHIDA

Remy hazza said...

gud luck pren....!

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

Selamat bsegmen shida ;-)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

All the best Shida..^^

Si Matatajam said...

Selamat bersegmen...singgah segmen yg sama..hi hi.

Mia Liana said...

terima kasih ya shida... sudi menyempatkan diri untuk join segmen kak mia ni. terharunya...

dah check dan entri penyertaan lengkap.

Najihah Hasin said...

Bw.. jemput singgah and see new entri… dtg dr segmen yang sama…http://haziyatulnajihah.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

yeenMiscelivious said...

salam.. yeen dari segmen yang sama
jemput singgah jika ada kelapangan ^^
http://treasurelicious.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

aisya said...

selamat bersegmen.. hehe.. kak mia mmg baik, blog pun best.. hehe..

Cik Nur said...

selamat bersegmen.. :)

syiela said...

ramai blogger join ni... selamat ber bw nanti :)

AyuInsYiraH said...

assalam...ayu datang dr segmen yang sama...

hehee...kalau tak keberatan ..jom la join segmen ayu pulak yer...hehehe..ada linknyer kat bawah ni...

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/11/jom-join-bloglist-ayuinsyirah-tahun-2012.html

azizah :) said...

selamat bersegmen shida.. kak mia pon selalu support blogger join segmen mereka kan..

Shasha Yacob said...

banyak rasanya nak join GA dan segmen nih, besok kompom join semua. haha

Amira Farzmil said...

Blogwalking dan follow sinni ^_^
http://dongeng-farzmil.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html
blogwalking dan follow balik ...

Mrs Velentine said...

selamat bersegmen shida

Azwar Syuhada said...

Azwa datang dari segmen yang sama kak shida.. >_<

http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Kelana Cinta said...

Kelana join gak.Support shida!Salam perkenalan di bw perdana ke sini~

caliph shuriken said...

cmat bsegmen, shida ^^

IntaNBerliaN said...

insyaAllah.. nanti dptlah 4k :-) sikit je lagi tu

EMMYMAZLI said...

Salam… Emmymazli datang dari segmen yang sama. Singgah baca entri & FOLLOW sekali! Salam Perkenalan ^_^

http://emmymazli-emmymazli.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Ieta Mat Sa'ad said...

Salam… ieta datang dari segmen yang sama. Singgah baca entri & FOLLOW sini. Salam Perkenalan http://ieta-myblog.blogspot.com ^_^ tq…

Azira said...

dari segmen yg sama /
done follow u :))

http://diarysiichiera97.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Nieyxzha Hassan said...

Nieza singgah sini ♥

Farra Izzaty said...

Follow sini (!)
http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Sheera Aya said...

singgah dari segmen yg sama. jemput singgah &follow juga ye.:)

http://sheeraya.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

miz ruha said...

jenguk shida dari segmen yang sama... ^_^

http://www.mizruha.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

pelengkap rusuk kiri said...

done follow dari segmen yang sama :)

http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Nor Salmi said...

bw dari segmen sama..

http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

nunnaly said...

salam, menerjah dari segmen yang sama oleh kak mia. owyeah!!

jemput singgah sambil minum tea secawan :)
http://belognanabyte.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

hidayah zulkefli said...

dtg singgah dr segmen sama :)
jemput singgah n follow blog saya pulak
http://misshdyh.blogspot.com/

Mia Liana said...

salam. Senarai penuh peserta ada dalam entri ini

http://www.mialiana.com/2012/11/senarai-peserta-segmen-follow-dan.html

dan pemenang 10 orang blogger akan diumumkan pada malam ini.

Pecinta pink^^ said...

eh..join jugak ye :P hee..hepi bw ye ..

Hazirah Muslim said...

dari segmen yg sama :)
jum join :)
http://hazirahhawamuslim.blogspot.com/2012/11/giveaway-oh-my-birthday-by-fatin-nazura.html

Mar Haini Abdul Rahim said...

dari segmen kakmia :)

salam kenal ^_^

jom lawat http://mayesa-jcb.blogspot.com

aynora nur said...

salam,
maaf lambat BW & follow.

http://www.aynoranur.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html