Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Sunday, 2 December 2012

Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com

   Assalammualaikum, peace upon you
Shida join "Segmen follow dan blogwalking oleh Mialiana.com" anjuran Blogger Mialiana satu-satunya blogger yang shida kagumi :) untuk setakat ini follower shida sebanyak 3614 dan tak harap pun menjelang 2013 akan mencecah 4000 follower tapi kalau dapat hampir-hampir pun seronok juga. Thanks bagi yang follow shida, shida akan follow korang balik tapi bagi shida masa sikit ye :) sedikit sibuk  dengan urusan kerja dan bisness part partime ni :) dalam penyertaan ini juga kak mia minta nyatakan apa yang anda suka dalam blog kak Mia, kalau seperti newbie macam shida ni sudah semestinya pelbagai aspek yang shida suka dalam blog kak Mia, bukan saja TIPS-TIPS yang diberikan malah gaya penulisan, cara bergaul berteman beramah mesra sesama blogger, boleh dikatakan semualah shida suka tiada yang terkecuali :) tapi ada yang shida suka lagi, kak Mia selalu support blogger lain dalam aktiviti-aktiviti seperti GA, Segmen dan Contest kak Mia sure support! Kak Mia memang Awesome!!




44 comments:

  1. :) slmt bersegmen shida..kak mia mmg slalu support blogger...suke je tgk....

    ReplyDelete
  2. datang dari segmen sama gak...hehe

    ReplyDelete
  3. Selamat bersegmen Shida.. nak join jugak, cuma skg masa tak mengizinkan.. sgt2 sibuk skg

    ReplyDelete
  4. Salam, sy newbie disini.. jom exchange banner and join segment ni.. =)
    http://alluringclutches.blogspot.com/2012/12/tambah-follower-jom.html

    ReplyDelete
  5. Sis pun join....Sorry lambat singgah blog shida...akak busy sangat2...

    ReplyDelete
  6. saya dah masukkan link blog ni dlm blog list 2 blog KM7.Harap link blog KM7 dpt dimasukkan dlm blog list anda...TQ

    ReplyDelete
  7. Selamat bersegmen...singgah segmen yg sama..hi hi.

    ReplyDelete
  8. terima kasih ya shida... sudi menyempatkan diri untuk join segmen kak mia ni. terharunya...

    dah check dan entri penyertaan lengkap.

    ReplyDelete
  9. Bw.. jemput singgah and see new entri… dtg dr segmen yang sama…http://haziyatulnajihah.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  10. salam.. yeen dari segmen yang sama
    jemput singgah jika ada kelapangan ^^
    http://treasurelicious.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  11. selamat bersegmen.. hehe.. kak mia mmg baik, blog pun best.. hehe..

    ReplyDelete
  12. ramai blogger join ni... selamat ber bw nanti :)

    ReplyDelete
  13. assalam...ayu datang dr segmen yang sama...

    hehee...kalau tak keberatan ..jom la join segmen ayu pulak yer...hehehe..ada linknyer kat bawah ni...

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/11/jom-join-bloglist-ayuinsyirah-tahun-2012.html

    ReplyDelete
  14. selamat bersegmen shida.. kak mia pon selalu support blogger join segmen mereka kan..

    ReplyDelete
  15. banyak rasanya nak join GA dan segmen nih, besok kompom join semua. haha

    ReplyDelete
  16. Blogwalking dan follow sinni ^_^
    http://dongeng-farzmil.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html
    blogwalking dan follow balik ...

    ReplyDelete
  17. Azwa datang dari segmen yang sama kak shida.. >_<

    http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  18. Kelana join gak.Support shida!Salam perkenalan di bw perdana ke sini~

    ReplyDelete
  19. insyaAllah.. nanti dptlah 4k :-) sikit je lagi tu

    ReplyDelete
  20. Salam… Emmymazli datang dari segmen yang sama. Singgah baca entri & FOLLOW sekali! Salam Perkenalan ^_^

    http://emmymazli-emmymazli.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  21. Salam… ieta datang dari segmen yang sama. Singgah baca entri & FOLLOW sini. Salam Perkenalan http://ieta-myblog.blogspot.com ^_^ tq…

    ReplyDelete
  22. dari segmen yg sama /
    done follow u :))

    http://diarysiichiera97.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  23. Follow sini (!)
    http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  24. singgah dari segmen yg sama. jemput singgah &follow juga ye.:)

    http://sheeraya.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  25. jenguk shida dari segmen yang sama... ^_^

    http://www.mizruha.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  26. done follow dari segmen yang sama :)

    http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  27. bw dari segmen sama..

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  28. salam, menerjah dari segmen yang sama oleh kak mia. owyeah!!

    jemput singgah sambil minum tea secawan :)
    http://belognanabyte.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  29. dtg singgah dr segmen sama :)
    jemput singgah n follow blog saya pulak
    http://misshdyh.blogspot.com/

    ReplyDelete
  30. salam. Senarai penuh peserta ada dalam entri ini

    http://www.mialiana.com/2012/11/senarai-peserta-segmen-follow-dan.html

    dan pemenang 10 orang blogger akan diumumkan pada malam ini.

    ReplyDelete
  31. eh..join jugak ye :P hee..hepi bw ye ..

    ReplyDelete
  32. dari segmen yg sama :)
    jum join :)
    http://hazirahhawamuslim.blogspot.com/2012/11/giveaway-oh-my-birthday-by-fatin-nazura.html

    ReplyDelete
  33. dari segmen kakmia :)

    salam kenal ^_^

    jom lawat http://mayesa-jcb.blogspot.com

    ReplyDelete
  34. salam,
    maaf lambat BW & follow.

    http://www.aynoranur.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.