Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 28 December 2012

Seminar SPM dan PMR Percuma! untuk Anak-Anak Yatim dan pelajar kurang berkemampuan sekitar Kuala Lumpur

   Assalammualaikum, peace upon you.
Program ini akan shida stick selama 2 hari jika nak baca entri terbaru boleh scroll ke bawah ya :)
Shida diamanahkan menyambung hasrat murni Cikgu Fizi ni. Yang menawarkan khidmat mengajar secara percuma untuk pelajar SPM dan PMR hanya untuk anak-anak yatim yang berada sekitar Kuala Lumpur dengan Bengkel Skor A dalam SPM dan PMR. Jadi sekiranya ada diantara adik-adik blogger yang masih dalam sesi persekolah Tingkatan 3 dan 5 khususnya untuk anak-anak yatim dan pelajar yang kurang berkemampuan mengikuti mana-mana kelas bimbingan atau pun jika ada diantara sahabat-sahabat shida ni tahu atau mengetahui sekiranya ada terdapat pusat-pusat atau rumah anak-anak yatim yang memerlukan kelas bimbingan dalam pelajaran boleh war-warkan atau menghubungi terus Cikgu Fizi di :
DAFTAR SEKARANG. CUMA 50 pelajar sahaja.
25 pelajar PMR 2013 + 25 pelajar SPM 2013 *Anak-anak yatim+kurang berkemampuan

Ianya juga terbuka kepada Adik-adik yang masih tercari-cari seminar/bengkel untuk SPM dan PMR, cikgu Fizi masih membuka sesi pendaftaran. Untuk keterangan lajut boleh langsung menghubungi Cikgu Fizi.




26 comments:

  1. Bagusnya ada bengkel mcm ni. =)

    ReplyDelete
  2. pasti ramai yg join.. sambil tu buat amal kebajikan untuk anak2 yatim..moga di redhai Allah :)

    ReplyDelete
  3. cepat daftar sebelum terlambat hihi

    ReplyDelete
  4. saya nak daftar boleh??hehehehe

    ReplyDelete
  5. Terbaiklah ,hehe..boleh beri peluang untuk pelajar-pelajar yang berkurang nasib baik,kihkih

    ReplyDelete
  6. untung la budak2 sekarang ni..ilmu yang cari diaorang..akak dulu harap dengan kelas tambahan kat sekolah je..

    ReplyDelete
  7. siapa2 yg nak berjaya boleh mulakan sekrangkan..

    eh..tahun ni PMR last kan...

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum shidar...seronoknya n semoga diberkati program ni...:)

    ReplyDelete
  9. semoga segala usaha murni cikgu fizi diberkati dan sedikit sebanyak membantu para pelajar diluar sana...

    ReplyDelete
  10. persediaan awal.. Baik la camni,

    ReplyDelete
  11. bagus join awal2 nih
    kalau dah nak exam baru join dah susah nak masuk otak.. hehhee

    ReplyDelete
  12. mesti kawasan semenanjung nih ka, saya sabah jauh lah hiihi

    ReplyDelete
  13. moga dptla smbutan dan kebaikan yg cikgu fizi ni bt... :)

    ReplyDelete
  14. menarik program macam nie...

    ReplyDelete
  15. nak juga join, tapi xda dekat area sabah kan. hewhew

    ReplyDelete
  16. bagusnya... moga cikgu fizi dpt membantu mereka.... tahniah cikgu fizi.

    ReplyDelete
  17. bagus lah kalau ad mcm neh .. sb ad sstgh yg xmampu ..

    ReplyDelete
  18. adik adik yang nak SPM n PMR tu join ye..all the best!

    ReplyDelete
  19. program mcm ni mmg bagus kan...dapat membantu anak2 yatin n golongan krg berkemampuan

    ReplyDelete
  20. bagus ni, moga hasrat murni cikgu tercapai.... mg ramai yg join...

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.