Seminar SPM dan PMR Percuma! untuk Anak-Anak Yatim dan pelajar kurang berkemampuan sekitar Kuala Lumpur | Dunia sebenar Shida Seminar SPM dan PMR Percuma! untuk Anak-Anak Yatim dan pelajar kurang berkemampuan sekitar Kuala Lumpur


Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Friday, 28 December 2012

Seminar SPM dan PMR Percuma! untuk Anak-Anak Yatim dan pelajar kurang berkemampuan sekitar Kuala Lumpur

   Assalammualaikum, peace upon you.
Program ini akan shida stick selama 2 hari jika nak baca entri terbaru boleh scroll ke bawah ya :)
Shida diamanahkan menyambung hasrat murni Cikgu Fizi ni. Yang menawarkan khidmat mengajar secara percuma untuk pelajar SPM dan PMR hanya untuk anak-anak yatim yang berada sekitar Kuala Lumpur dengan Bengkel Skor A dalam SPM dan PMR. Jadi sekiranya ada diantara adik-adik blogger yang masih dalam sesi persekolah Tingkatan 3 dan 5 khususnya untuk anak-anak yatim dan pelajar yang kurang berkemampuan mengikuti mana-mana kelas bimbingan atau pun jika ada diantara sahabat-sahabat shida ni tahu atau mengetahui sekiranya ada terdapat pusat-pusat atau rumah anak-anak yatim yang memerlukan kelas bimbingan dalam pelajaran boleh war-warkan atau menghubungi terus Cikgu Fizi di :
DAFTAR SEKARANG. CUMA 50 pelajar sahaja.
25 pelajar PMR 2013 + 25 pelajar SPM 2013 *Anak-anak yatim+kurang berkemampuan

Ianya juga terbuka kepada Adik-adik yang masih tercari-cari seminar/bengkel untuk SPM dan PMR, cikgu Fizi masih membuka sesi pendaftaran. Untuk keterangan lajut boleh langsung menghubungi Cikgu Fizi.




click to sharePin ThisShare on TumblrShare on Google PlusEmail This

26 Jari Ohsem:

Unknown said...

Bagusnya ada bengkel mcm ni. =)

Admin said...

bagus nya program ni

nuyui a.k.a miss YUI said...

bgusnya mcm ni..moga ramai join..

Unknown said...

pasti ramai yg join.. sambil tu buat amal kebajikan untuk anak2 yatim..moga di redhai Allah :)

Azza Afdzal said...

cepat daftar sebelum terlambat hihi

dEdEQ dE wIshEs said...

WAHHHH .. TERBAIK LA :)

boni kacak said...

saya nak daftar boleh??hehehehe

deq's qienz said...

terbaekkk, bgus program nih.

cik lisa said...

Terbaiklah ,hehe..boleh beri peluang untuk pelajar-pelajar yang berkurang nasib baik,kihkih

Diana Rashid said...

untung la budak2 sekarang ni..ilmu yang cari diaorang..akak dulu harap dengan kelas tambahan kat sekolah je..

Miss N™ said...

siapa2 yg nak berjaya boleh mulakan sekrangkan..

eh..tahun ni PMR last kan...

maszull said...

assalamualaikum shidar...seronoknya n semoga diberkati program ni...:)

Unknown said...

semoga segala usaha murni cikgu fizi diberkati dan sedikit sebanyak membantu para pelajar diluar sana...

Mrs Velentine said...

bagus ni

Aimacomel said...

persediaan awal.. Baik la camni,

Sop said...

bagus join awal2 nih
kalau dah nak exam baru join dah susah nak masuk otak.. hehhee

Unknown said...

mesti kawasan semenanjung nih ka, saya sabah jauh lah hiihi

ayut said...

moga dptla smbutan dan kebaikan yg cikgu fizi ni bt... :)

Anonymous said...

menarik program macam nie...

Cikrosecute said...

bagus nya program ni

Unknown said...

nak juga join, tapi xda dekat area sabah kan. hewhew

Leeza Dayasari said...

bagusnya... moga cikgu fizi dpt membantu mereka.... tahniah cikgu fizi.

-meeSUPERGIRL- said...

bagus lah kalau ad mcm neh .. sb ad sstgh yg xmampu ..

Azhafizah MN said...

adik adik yang nak SPM n PMR tu join ye..all the best!

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

program mcm ni mmg bagus kan...dapat membantu anak2 yatin n golongan krg berkemampuan

IntaNBerliaN said...

bagus ni, moga hasrat murni cikgu tercapai.... mg ramai yg join...