Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 14 December 2012

Singapura dan Thailand ke Final Piala AFF Suzuki 2012 | Malaysia tewas di saringan 2 Separuh Akhir di Bangkok, Thailand 2-0

   Assalammualaikum, peace upon you.
Tahniah kepada Pasukan Thailand kerana layak memasuki Final Piala AFF Suzuki 2012 bertemu dengan Singapura. Untuk perlawanan sebentar tadi shida sedikit sedih dengan perlawanan tadi. Walau bagaimana pun shida tetap sokong dan bangga dengan pencapaian Pasukan Malaysia sehingga layak ke separuh akhir walau hanya kalah dalam saringan ke2 dan paling membangga buat Farizal penjaga gawang Malaysia yang bermain all out dan semangat! Tahniah kepada kedua-dua pasukan.




19 comments:

  1. xder rezeki mesia..huhuu kalah menag adat permain..tahniah gajahh puteh

    ReplyDelete
  2. takpe takde rezeki buat Malaysia la tu.. cuba lagi yer.. selamanya harimau malaya :)

    ReplyDelete
  3. semua rakyat jelata Malaysia pun trus sedih... sob sob sob...

    ReplyDelete
  4. Farizal always in my heart hahaha

    ReplyDelete
  5. wpun xminat bole, tp sedih gak dorang kalah, papepun, dorang dah cuba yg terbaik..syabas..hehe

    ReplyDelete
  6. syabas harimau malaya..try lg len kali..huhuhu..kecewa dlm gelak.. :p

    ReplyDelete
  7. farizal memang terbaik sebagai penjaga gol.......
    biarpun kalah...harimau malaya tetap gah!!!

    ReplyDelete
  8. kita kalah bermarmaruah kak shida . selamnya harimau malaya.

    ReplyDelete
  9. dya pun bangga ngn dgn malaysia..:D

    ReplyDelete
  10. semua salahkan pengadil..hoho..cuba la cakap,msia xde rezeki kan.

    ReplyDelete
  11. xpa... lagi kali kita usaha lagi :-)

    ReplyDelete
  12. selamanya harimau makan gajah. ohyeah. hhaa

    ReplyDelete
  13. redoooo la kan xder rezeki nk menang...apapun HM ttp dihati.. :-)

    ReplyDelete
  14. mula2 tak suka farizal tp skg dah suka .. sb tgk dy bermati2an main malam tu .. syabas ! tak pe kalah pun .. sb kita kalah bermaruah .. tak main kotor ..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.