Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Sunday, 23 December 2012

Thanks to Blogger Azhafizah | www.azhafizah.com

   Assalammualaikum, peace upon you.
shida dapat lama dah tak silap 2hari yang lepas dari Blogger Azhafizah, thanks dear sangat cantik Calendar Exclusive kamu ni fiza :) shida dah tampal atas meja bilik buat tatapan tiap hari dan keychain yang Awesome! rugi siapa yang tak dapat barang limited edition dari Fiza tau :) Thanks Fiza!
siap laminated & tampal kat meja :) ni la meja selalu shida guna untuk online sebelah katil je!




30 comments:

  1. wahhh,lawaaaaaa kalendar tu :)

    ReplyDelete
  2. psni nad dpt klendr dr shida plk..hehe..witing

    ReplyDelete
  3. tahniah! eh, memang unik la kalendar dia.. belom penah lagi tgk..hihi...betul2 limited edition!

    ReplyDelete
  4. woww awesome kalendar tu! like like..tahniah shida..

    ReplyDelete
  5. bestnya dapat hadiah...
    comel kalender tu... ^_^

    ReplyDelete
  6. tahniah... untunk dpt kalender tu... remy jer kempunan....he3

    ReplyDelete
  7. Sama sama Shida..waa siap laminated lagi..terharu *__*

    ReplyDelete
  8. WAHHHH .. COMELNYE AKAK .. UNTUNG LARRR

    ReplyDelete
  9. Hehe ewaaah syok ! Taniah,kihkih

    ReplyDelete
  10. seronokya berblog mcm2 dpt hehee :D

    ReplyDelete
  11. seronoknya berblog mcm2 dpt hehee :D

    ReplyDelete
  12. wahhhh.. cantiknya kalendar tu.. hehe.. tahniah..

    ReplyDelete
  13. kreatif sungguh kalender yer...nice!best2x....rezeki org memberi... :)

    ReplyDelete
  14. Saya ada tag awak dlm post Fivers Hijabis Giveaway by MV , otw nak post ni , nnt tngok lah ya ?

    ReplyDelete
  15. mee ad join tp tatau dpt ke tak hehehe

    ReplyDelete
  16. Tahniah Shida..Cantik calender tu...

    ReplyDelete
  17. rezeki berbelog Alhamdulillah dpt mcm2 :-)

    ReplyDelete
  18. wah bestnya... tahniah shida ;)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.