Thanks to Blogger Azhafizah | www.azhafizah.com | Dunia sebenar Shida Thanks to Blogger Azhafizah | www.azhafizah.com

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Sunday, 23 December 2012

Thanks to Blogger Azhafizah | www.azhafizah.com

   Assalammualaikum, peace upon you.
shida dapat lama dah tak silap 2hari yang lepas dari Blogger Azhafizah, thanks dear sangat cantik Calendar Exclusive kamu ni fiza :) shida dah tampal atas meja bilik buat tatapan tiap hari dan keychain yang Awesome! rugi siapa yang tak dapat barang limited edition dari Fiza tau :) Thanks Fiza!
siap laminated & tampal kat meja :) ni la meja selalu shida guna untuk online sebelah katil je!




30 Jari Ohsem:

Nurul Faiz said...

tahniah shida. cantik tu...

onie said...

wahhh,lawaaaaaa kalendar tu :)

Hafizzi Aziz said...

lawa. camna nak buat? huhuhu.

Nadia Johari said...

psni nad dpt klendr dr shida plk..hehe..witing

deno said...

wah bestnye..... :)

::azmina nordin:: said...

bestnya kak shida :)

laskar pelangi said...

wahhh!bestnya shida dapat;)

Mia Liana said...

wahhhhh tahniah ya shida..

jaakechik said...

tahniah! eh, memang unik la kalendar dia.. belom penah lagi tgk..hihi...betul2 limited edition!

azizah :) said...

woww awesome kalendar tu! like like..tahniah shida..

✿Gucciey Lavender✿ said...

wah . bertuahnye akk :)

miz ruha said...

bestnya dapat hadiah...
comel kalender tu... ^_^

Fendy said...

wahhh..bestnyerr...

shasha yacob said...

ohsem . hihihi

Remy hazza said...

tahniah... untunk dpt kalender tu... remy jer kempunan....he3

Azhafizah Md Nor said...

Sama sama Shida..waa siap laminated lagi..terharu *__*

dEdEQ dE wIshEs said...

WAHHHH .. COMELNYE AKAK .. UNTUNG LARRR

sa mic said...

Hehe ewaaah syok ! Taniah,kihkih

hnahdy said...

uniknya.. cantik

mummyriena said...

seronokya berblog mcm2 dpt hehee :D

mummyriena said...

seronoknya berblog mcm2 dpt hehee :D

aisya said...

wahhhh.. cantiknya kalendar tu.. hehe.. tahniah..

nuyui a.k.a miss YUI said...

alahai..cntiknyaaa...

ayut said...

kreatif sungguh kalender yer...nice!best2x....rezeki org memberi... :)

aeka mnsr said...

Saya ada tag awak dlm post Fivers Hijabis Giveaway by MV , otw nak post ni , nnt tngok lah ya ?

-meeSUPERGIRL- said...

mee ad join tp tatau dpt ke tak hehehe

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Tahniah Shida..Cantik calender tu...

Che Rosliza Che Mat said...

cantik...tahniah..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

rezeki berbelog Alhamdulillah dpt mcm2 :-)

IntaNBerliaN said...

wah bestnya... tahniah shida ;)