Thanks to Blogger Azhafizah | www.azhafizah.com | Dunia sebenar Shida Thanks to Blogger Azhafizah | www.azhafizah.com

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Sunday, 23 December 2012

Thanks to Blogger Azhafizah | www.azhafizah.com

   Assalammualaikum, peace upon you.
shida dapat lama dah tak silap 2hari yang lepas dari Blogger Azhafizah, thanks dear sangat cantik Calendar Exclusive kamu ni fiza :) shida dah tampal atas meja bilik buat tatapan tiap hari dan keychain yang Awesome! rugi siapa yang tak dapat barang limited edition dari Fiza tau :) Thanks Fiza!
siap laminated & tampal kat meja :) ni la meja selalu shida guna untuk online sebelah katil je!




30 Jari Ohsem:

Dingdang said...

tahniah shida. cantik tu...

Mek Onie said...

wahhh,lawaaaaaa kalendar tu :)

FIZGRAPHIC said...

lawa. camna nak buat? huhuhu.

Nadia Johari said...

psni nad dpt klendr dr shida plk..hehe..witing

Dayang Deno said...

wah bestnye..... :)

::azmina nordin:: said...

bestnya kak shida :)

laskar pelangi said...

wahhh!bestnya shida dapat;)

Mia Liana said...

wahhhhh tahniah ya shida..

jaakechik said...

tahniah! eh, memang unik la kalendar dia.. belom penah lagi tgk..hihi...betul2 limited edition!

Unknown said...

woww awesome kalendar tu! like like..tahniah shida..

Gucciey Lavender said...

wah . bertuahnye akk :)

Unknown said...

bestnya dapat hadiah...
comel kalender tu... ^_^

Unknown said...

wahhh..bestnyerr...

Unknown said...

ohsem . hihihi

Unknown said...

tahniah... untunk dpt kalender tu... remy jer kempunan....he3

Azhafizah MN said...

Sama sama Shida..waa siap laminated lagi..terharu *__*

dEdEQ dE wIshEs said...

WAHHHH .. COMELNYE AKAK .. UNTUNG LARRR

cik lisa said...

Hehe ewaaah syok ! Taniah,kihkih

hnahdy said...

uniknya.. cantik

mummyriena said...

seronokya berblog mcm2 dpt hehee :D

mummyriena said...

seronoknya berblog mcm2 dpt hehee :D

Unknown said...

wahhhh.. cantiknya kalendar tu.. hehe.. tahniah..

nuyui a.k.a miss YUI said...

alahai..cntiknyaaa...

ayut said...

kreatif sungguh kalender yer...nice!best2x....rezeki org memberi... :)

aeka mnsr said...

Saya ada tag awak dlm post Fivers Hijabis Giveaway by MV , otw nak post ni , nnt tngok lah ya ?

-meeSUPERGIRL- said...

mee ad join tp tatau dpt ke tak hehehe

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Tahniah Shida..Cantik calender tu...

Cikrosecute said...

cantik...tahniah..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

rezeki berbelog Alhamdulillah dpt mcm2 :-)

IntaNBerliaN said...

wah bestnya... tahniah shida ;)