Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 13 December 2012

Thanks to Blogger CCICute atas gift yang diberi "Top Komen Oktober & November"

   Assalammualaikum, peace upon you.
Korang kenal tak header yang shiad print screen ni? Of Cos la kenal betul tak? pakar doodle terunggul masa kini. Perghh^^ shida rasa bertuah sebab dapat gift dari Ccicutedollylicious ni. Korang tau sajalah semua doodle dia jadi pujaan ramai termasuk lah shida. Masa CCI bagi shida doodle sesungut yang warna biru tu punyalah shida happy sebab doodle tu untuk shida saja tak sama dengan doodle-doodle orang lain. So untuk entri shida nak share dengan korang Gift yang diberi khas pada shida sebab jadi Top Komen Okt dan Nov Blog CCI.
comel tak? banyak tau shida dapat antaranya wish card, sticker, bookmark dan bisness card  CCI
thanks kak Cci shida suka sangat-sangat :)



37 comments:

  1. alahai..sgt comel..jeles niiii..

    ReplyDelete
  2. comel2x je semua...byk katun.. :)

    ReplyDelete
  3. kak cci mang kreatif..smua omey2..untung la dapat :P hee

    ReplyDelete
  4. kak cci mang kreatif..smua omey2..untung la dapat :P hee

    ReplyDelete
  5. alamak,, super jelez!!! :D mujadafewa.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. ma ceh sebab suke... ehehhe... tuk bulan disember ni lagi lain dr yang lain. insyallah.. dlm proses.. ehhe... ^_^

    ReplyDelete
  7. doodle kak CCI sangat comey kan... suka tengok! tahniah shida... best dapat tu..

    ReplyDelete
  8. Salam.

    Senyum memanjang shida pasni,hehehe :)

    ReplyDelete
  9. hai shida ;)
    lama tak singgah sini..comelnyeeeeee benda tu:)
    tahniah tahniah~

    ReplyDelete
  10. wah tahniah shida.....
    semua comel2......

    ReplyDelete
  11. wah bestnya kak shida, jels nih. hihi

    ReplyDelete
  12. comel, doodle doodle gitu. haha

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.