Thanks to Blogger CCICute atas gift yang diberi "Top Komen Oktober & November" | Dunia sebenar Shida Thanks to Blogger CCICute atas gift yang diberi "Top Komen Oktober & November"

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 13 December 2012

Thanks to Blogger CCICute atas gift yang diberi "Top Komen Oktober & November"

   Assalammualaikum, peace upon you.
Korang kenal tak header yang shiad print screen ni? Of Cos la kenal betul tak? pakar doodle terunggul masa kini. Perghh^^ shida rasa bertuah sebab dapat gift dari Ccicutedollylicious ni. Korang tau sajalah semua doodle dia jadi pujaan ramai termasuk lah shida. Masa CCI bagi shida doodle sesungut yang warna biru tu punyalah shida happy sebab doodle tu untuk shida saja tak sama dengan doodle-doodle orang lain. So untuk entri shida nak share dengan korang Gift yang diberi khas pada shida sebab jadi Top Komen Okt dan Nov Blog CCI.
comel tak? banyak tau shida dapat antaranya wish card, sticker, bookmark dan bisness card  CCI
thanks kak Cci shida suka sangat-sangat :)



37 Jari Ohsem:

nusha fasha said...

alahai..sgt comel..jeles niiii..

Mia Liana said...

wahhhhh.. tahniah ya shida...

Farra Izzaty said...

Tahniah kak :)

hazwan hairy said...

tahniah! rezeki tuh..hehe

Mrs Velentine said...

tahniah shida

Cik Fie said...

tahniah :)

-meeSUPERGIRL- said...

jeles -_-

izan mama mia said...

comel..tahniah shida

Mimie said...

tahniah shida

ayut said...

comel2x je semua...byk katun.. :)

ayut said...

done Digi tmpt shida,

Syuhada Salleh said...

sgttttlah cute~

Pecinta pink^^ said...

kak cci mang kreatif..smua omey2..untung la dapat :P hee

Pecinta pink^^ said...

kak cci mang kreatif..smua omey2..untung la dapat :P hee

Cik Nur said...

comeii..!
tahniah shida....

S A N D R A said...

waa comel ^ ^

Nieyxzha Hassan said...

bestnye ^^

Nurmujahidah Ismail said...

alamak,, super jelez!!! :D mujadafewa.blogspot.com/

dEdEQ dE wIshEs said...

COMEL3 ..

cci said...

ma ceh sebab suke... ehehhe... tuk bulan disember ni lagi lain dr yang lain. insyallah.. dlm proses.. ehhe... ^_^

Deq's Qienz said...

tahniahh shida.

Sally Yatiey said...

Tahniah..

azizah :) said...

doodle kak CCI sangat comey kan... suka tengok! tahniah shida... best dapat tu..

Fendy said...

memg nice la...

Tinta Lana said...

Salam.

Senyum memanjang shida pasni,hehehe :)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

sangat cute....

laskar pelangi said...

hai shida ;)
lama tak singgah sini..comelnyeeeeee benda tu:)
tahniah tahniah~

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

wahhh bestnye die dapat>.<

Siti Norliza Ismail said...

tahniah shida :)

Remy hazza said...

wah tahniah shida.....
semua comel2......

shasha yacob said...

wah bestnya kak shida, jels nih. hihi

Eca Dwinky Asha said...

cute

IntaNBerliaN said...

alahaiiii cute nya...

shasha yacob said...

comel, doodle doodle gitu. haha

shasha yacob said...

done genting :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah shida cutenyaaaaaa..tahniah tau :-)

Che Rosliza Che Mat said...

Cutenya....Tahniah shida..