Thanks to Blogger Emas Putih atas penghargaan ini " Top Komen November" | Dunia sebenar Shida Thanks to Blogger Emas Putih atas penghargaan ini " Top Komen November"

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 13 December 2012

Thanks to Blogger Emas Putih atas penghargaan ini " Top Komen November"

Assalammualaikum, peace upon you.
Sijil ni shida dapat semalam datangnya dari blogger Emas Putih sebab shida jadi Top Komen Nov blog dia. Orangnya sangat baik dan peramah tau. Thanks Uzu sebab beri shida sijil penghargaan macam ni shida dah siap laminated tau. Wah^^ rasa sangat-sangat special sebab dapat sijil bagai kan. Bukan dari Uzu saja Blogger HazwanHairy pun pernah bagi shida kalau korang ingat lah! Jom kenal-kenal dan terjah blogger emas putih boleh klik blog dia disini >>  www.kisahemasputih.com :)




31 Jari Ohsem:

Fendy said...

tahniah2...

Nurmujahidah Ismail said...

wah,, hebat ye,,, tahniah!!! :D

Cik Nur said...

Tahniah Shida.. :)

-meeSUPERGIRL- said...

perghh siap sijil !

MisEyz BLurz said...

fuyoh!ada sijil tuk blog..hihihi

Azhafizah Md Nor said...

superb la uzu! untung shida dapat hard copy sijil original lagi tu...^__^

mummyriena said...

tahniah shida :)

patriq said...

sijil tu..sida perghhh..

h@n@ h@sl@n said...

Salam, tahniah ...
jalan2 bw dan follow...silalah jenguk blog saya yg tak seberapa ..

Hana
http://hanamhaslan.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html#comment-form

Bui Junaidi said...

WOW..DPT SIJIL..MMG TERBAEKLAH

caliph shuriken said...

klau uzu ni sy panggil EP jaa, hikk...

dEdEQ dE wIshEs said...

EH EH .. YG DEQNYE PUN BRU SMPAI SEMALAM NI .. HEHE ..

nuyui a.k.a miss YUI said...

ramai blogger buat sjil pghrgaan mc ni skg..cam besh lak nak kumpul..hihi.

intanfirdaus247 said...

tahniah

azizah :) said...

wahhh cayalah..siap sijil tu..tahniah shida.. buat kenangan..

Emas Putih said...

tandatangan I tak boleh belah hahahah :)

Deq's Qienz said...

tahniah shida..terbaekkk la.

Mimie said...

tahniah shida

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah siap dpt sijil penghargaan lg tu...tahniah shida

Mia Liana said...

wahhhh.. siap dapat sijil lagi.. tahniah ya...

hazwan hairy said...

wahh dh dpt..hery belum dpt lg..hakhak

Cik Fie said...

congrate :)

ayut said...

untungla....hihihi..dpt penghargaan sijil lg.. ;)

Mas Zull said...

assalamualaikum shida..tahniah2 yer...;)

Siti Norliza Ismail said...

tahniah shida :)

Remy hazza said...

tahniah sekali lagi......
terbaik dari emas putih.....

shasha yacob said...

wah wah wah. tahniah kaka shida. hihi

shasha yacob said...

done hotlink

Eca Dwinky Asha said...

wah.sampai da sijil :)

IntaNBerliaN said...

a'aa akak pun ingat, ni kali kedua shida dapat :-)

Che Rosliza Che Mat said...

Tahniah....Rajin betul shida komen..