Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 13 December 2012

Thanks to Blogger Emas Putih atas penghargaan ini " Top Komen November"

Assalammualaikum, peace upon you.
Sijil ni shida dapat semalam datangnya dari blogger Emas Putih sebab shida jadi Top Komen Nov blog dia. Orangnya sangat baik dan peramah tau. Thanks Uzu sebab beri shida sijil penghargaan macam ni shida dah siap laminated tau. Wah^^ rasa sangat-sangat special sebab dapat sijil bagai kan. Bukan dari Uzu saja Blogger HazwanHairy pun pernah bagi shida kalau korang ingat lah! Jom kenal-kenal dan terjah blogger emas putih boleh klik blog dia disini >>  www.kisahemasputih.com :)




31 comments:

  1. wah,, hebat ye,,, tahniah!!! :D

    ReplyDelete
  2. fuyoh!ada sijil tuk blog..hihihi

    ReplyDelete
  3. superb la uzu! untung shida dapat hard copy sijil original lagi tu...^__^

    ReplyDelete
  4. Salam, tahniah ...
    jalan2 bw dan follow...silalah jenguk blog saya yg tak seberapa ..

    Hana
    http://hanamhaslan.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html#comment-form

    ReplyDelete
  5. WOW..DPT SIJIL..MMG TERBAEKLAH

    ReplyDelete
  6. klau uzu ni sy panggil EP jaa, hikk...

    ReplyDelete
  7. EH EH .. YG DEQNYE PUN BRU SMPAI SEMALAM NI .. HEHE ..

    ReplyDelete
  8. ramai blogger buat sjil pghrgaan mc ni skg..cam besh lak nak kumpul..hihi.

    ReplyDelete
  9. wahhh cayalah..siap sijil tu..tahniah shida.. buat kenangan..

    ReplyDelete
  10. tandatangan I tak boleh belah hahahah :)

    ReplyDelete
  11. wah siap dpt sijil penghargaan lg tu...tahniah shida

    ReplyDelete
  12. wahhhh.. siap dapat sijil lagi.. tahniah ya...

    ReplyDelete
  13. wahh dh dpt..hery belum dpt lg..hakhak

    ReplyDelete
  14. untungla....hihihi..dpt penghargaan sijil lg.. ;)

    ReplyDelete
  15. assalamualaikum shida..tahniah2 yer...;)

    ReplyDelete
  16. tahniah sekali lagi......
    terbaik dari emas putih.....

    ReplyDelete
  17. wah wah wah. tahniah kaka shida. hihi

    ReplyDelete
  18. a'aa akak pun ingat, ni kali kedua shida dapat :-)

    ReplyDelete
  19. Tahniah....Rajin betul shida komen..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.