Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 24 December 2012

Thanks to Blogger Yana <<< tinta hatiku >>> | sofiyahasya.blogspot.com

   Assalammualaikum, peace upon you.
Ok kali ni gift dari Blogger Yana atau kak yana, actually kak yana ni shida baru kenal dalam dunia bloging. Kenal pun melalui dari blog Kak Ina "kisah ibu dan dua orang anaknya Alisha dan Aqilah" tapi nak ikutkan realitinya shida dengan kak yana ni dah lama kenal. Nak ikutkan ceritanya lagi kak Yana ni senior masa zaman study dulu. Tak sangka boleh jumpa dalam blog pula. Kalau korang nak tahu shida ni jenis cam orang tau! tak kira berapa tahun tak jumpa tapi muka memang akan kenal sampai bila-bila dari kak yana single sampai dan kahwin dan mempunya cahaya mata pun shida masih kenal dia. Tak sangka pula. Kak Yana pun ingat-ingat lupa shida ni hehee^^ yerlah hampir 10 tahun tak jumpa kak Yana ni. Gift ni shida dapat dari Top Komen blog Kak Yana. So korang sudi-sudilah jenguk kak yana baik dan peramah ok :) Thanks kak hadiah yang awesome ni Alhamdulillah~!




28 comments:

  1. ALHAMDULILLAH KAK .. IKATAN KEKAL BERPANJANGAN

    ReplyDelete
  2. kalo nd pun cam muka..hehee..tu la bestnyer ade blog..

    ReplyDelete
  3. poket size kemna sja blh bawa kan nice hadiah ni :)

    ReplyDelete
  4. nice gift.. semogah murah rezeki kepada tuan yang memberi :)

    ReplyDelete
  5. bagusnya.. kalau sy ni ingat muka tp nak cam tu ade tu problem sikit.. huhu

    ReplyDelete
  6. Moga silaturrahim akan berkekalan.

    ReplyDelete
  7. tanoa disangka...senior btemu junior di dlm alam maya..hihihi...

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah......
    rezeki jgn ditolak...

    ReplyDelete
  9. wah.. sahabat bukan sekadar kat blog, kat luar pon sama....

    ReplyDelete
  10. tahniah shida. murah rezeki :)

    ReplyDelete
  11. terjumpak jugak kat dunia blog ni....hehe

    ReplyDelete
  12. tahniah.. moga ikatan terus kekal.

    ReplyDelete
  13. kecik je dunia kan.. pusing2 jumpa jugak.. alhamdulilah murah rezeki shida :)

    ReplyDelete
  14. wah..blog menyatukan dua insan yang terpisah :)

    ReplyDelete
  15. best dapat hadiah kan..alhamdulillah murah rezeki shida.

    ReplyDelete
  16. wah tahniah kak shida, semoag ikatan persahabatan alaam maya berkekalan. :)

    ReplyDelete
  17. tahniah shida..murah rezeki...moga ukhwah terjalin berkekalan..In Shaa Allah

    ReplyDelete
  18. ooo senior shida ke... keciknya dunia yer.. hihi

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.