Thanks to Blogger Yana <<< tinta hatiku >>> | sofiyahasya.blogspot.com | Dunia sebenar Shida Thanks to Blogger Yana <<< tinta hatiku >>> | sofiyahasya.blogspot.com

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Monday, 24 December 2012

Thanks to Blogger Yana <<< tinta hatiku >>> | sofiyahasya.blogspot.com

   Assalammualaikum, peace upon you.
Ok kali ni gift dari Blogger Yana atau kak yana, actually kak yana ni shida baru kenal dalam dunia bloging. Kenal pun melalui dari blog Kak Ina "kisah ibu dan dua orang anaknya Alisha dan Aqilah" tapi nak ikutkan realitinya shida dengan kak yana ni dah lama kenal. Nak ikutkan ceritanya lagi kak Yana ni senior masa zaman study dulu. Tak sangka boleh jumpa dalam blog pula. Kalau korang nak tahu shida ni jenis cam orang tau! tak kira berapa tahun tak jumpa tapi muka memang akan kenal sampai bila-bila dari kak yana single sampai dan kahwin dan mempunya cahaya mata pun shida masih kenal dia. Tak sangka pula. Kak Yana pun ingat-ingat lupa shida ni hehee^^ yerlah hampir 10 tahun tak jumpa kak Yana ni. Gift ni shida dapat dari Top Komen blog Kak Yana. So korang sudi-sudilah jenguk kak yana baik dan peramah ok :) Thanks kak hadiah yang awesome ni Alhamdulillah~!




click to sharePin ThisShare on TumblrShare on Google PlusEmail This

28 Jari Ohsem:

dEdEQ dE wIshEs said...

ALHAMDULILLAH KAK .. IKATAN KEKAL BERPANJANGAN

Nadia Johari said...

kalo nd pun cam muka..hehee..tu la bestnyer ade blog..

mummyriena said...

poket size kemna sja blh bawa kan nice hadiah ni :)

Unknown said...

nice gift.. semogah murah rezeki kepada tuan yang memberi :)

Unknown said...

bagusnya.. kalau sy ni ingat muka tp nak cam tu ade tu problem sikit.. huhu

Salmi said...

Moga silaturrahim akan berkekalan.

nuyui a.k.a miss YUI said...

rezeki tu..

ayut said...

tanoa disangka...senior btemu junior di dlm alam maya..hihihi...

intanfirdaus247 said...

tahniah...

Unknown said...

alhamdulillah......
rezeki jgn ditolak...

Unknown said...

wah.. sahabat bukan sekadar kat blog, kat luar pon sama....

Dingdang said...

tahniah shida. murah rezeki :)

Athirah said...

terjumpak jugak kat dunia blog ni....hehe

Leeza Dayasari said...

tahniah.. moga ikatan terus kekal.

Unknown said...

kecik je dunia kan.. pusing2 jumpa jugak.. alhamdulilah murah rezeki shida :)

-meeSUPERGIRL- said...

tahniah kakshida :)

Azza Afdzal said...

menarik hadiah tu

Azza Afdzal said...

menarik hadiah tu

Miss N™ said...

tahniahhhhh Shida.. :)

boni kacak said...

wah..blog menyatukan dua insan yang terpisah :)

cik lisa said...

Taniah akak , hehe

Unknown said...

WAH,HADIAH YG BEST..TAHNIAH

Azhafizah MN said...

best dapat hadiah kan..alhamdulillah murah rezeki shida.

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Tahniah Shida..Rezeki tu..

Unknown said...

wah tahniah kak shida, semoag ikatan persahabatan alaam maya berkekalan. :)

Cikrosecute said...

tahniah...murah rezeki shida..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah shida..murah rezeki...moga ukhwah terjalin berkekalan..In Shaa Allah

IntaNBerliaN said...

ooo senior shida ke... keciknya dunia yer.. hihi