Thanks to Blogger Yana <<< tinta hatiku >>> | sofiyahasya.blogspot.com | Dunia sebenar Shida Thanks to Blogger Yana <<< tinta hatiku >>> | sofiyahasya.blogspot.com

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Monday, 24 December 2012

Thanks to Blogger Yana <<< tinta hatiku >>> | sofiyahasya.blogspot.com

   Assalammualaikum, peace upon you.
Ok kali ni gift dari Blogger Yana atau kak yana, actually kak yana ni shida baru kenal dalam dunia bloging. Kenal pun melalui dari blog Kak Ina "kisah ibu dan dua orang anaknya Alisha dan Aqilah" tapi nak ikutkan realitinya shida dengan kak yana ni dah lama kenal. Nak ikutkan ceritanya lagi kak Yana ni senior masa zaman study dulu. Tak sangka boleh jumpa dalam blog pula. Kalau korang nak tahu shida ni jenis cam orang tau! tak kira berapa tahun tak jumpa tapi muka memang akan kenal sampai bila-bila dari kak yana single sampai dan kahwin dan mempunya cahaya mata pun shida masih kenal dia. Tak sangka pula. Kak Yana pun ingat-ingat lupa shida ni hehee^^ yerlah hampir 10 tahun tak jumpa kak Yana ni. Gift ni shida dapat dari Top Komen blog Kak Yana. So korang sudi-sudilah jenguk kak yana baik dan peramah ok :) Thanks kak hadiah yang awesome ni Alhamdulillah~!




28 Jari Ohsem:

dEdEQ dE wIshEs said...

ALHAMDULILLAH KAK .. IKATAN KEKAL BERPANJANGAN

Nadia Johari said...

kalo nd pun cam muka..hehee..tu la bestnyer ade blog..

mummyriena said...

poket size kemna sja blh bawa kan nice hadiah ni :)

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

nice gift.. semogah murah rezeki kepada tuan yang memberi :)

aisya said...

bagusnya.. kalau sy ni ingat muka tp nak cam tu ade tu problem sikit.. huhu

Nor Salmi said...

Moga silaturrahim akan berkekalan.

nuyui a.k.a miss YUI said...

rezeki tu..

ayut said...

tanoa disangka...senior btemu junior di dlm alam maya..hihihi...

intanfirdaus247 said...

tahniah...

Remy hazza said...

alhamdulillah......
rezeki jgn ditolak...

KorN said...

wah.. sahabat bukan sekadar kat blog, kat luar pon sama....

Nurul Faiz said...

tahniah shida. murah rezeki :)

trah zain said...

terjumpak jugak kat dunia blog ni....hehe

Leeza dayasari [santai leeza] said...

tahniah.. moga ikatan terus kekal.

azizah :) said...

kecik je dunia kan.. pusing2 jumpa jugak.. alhamdulilah murah rezeki shida :)

-meeSUPERGIRL- said...

tahniah kakshida :)

Azza Afdzal said...

menarik hadiah tu

Azza Afdzal said...

menarik hadiah tu

Cik Nur said...

tahniahhhhh Shida.. :)

boni kacak said...

wah..blog menyatukan dua insan yang terpisah :)

SM said...

Taniah akak , hehe

Bui Junaidi said...

WAH,HADIAH YG BEST..TAHNIAH

Azhafizah Md Nor said...

best dapat hadiah kan..alhamdulillah murah rezeki shida.

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Tahniah Shida..Rezeki tu..

shasha yacob said...

wah tahniah kak shida, semoag ikatan persahabatan alaam maya berkekalan. :)

Che Rosliza Che Mat said...

tahniah...murah rezeki shida..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah shida..murah rezeki...moga ukhwah terjalin berkekalan..In Shaa Allah

IntaNBerliaN said...

ooo senior shida ke... keciknya dunia yer.. hihi