Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 19 December 2012

Trafik sempena "26th Birthday Giveaway by ShidaR" 18 dec 2012

  Assalammualaikum, peace upon you.
Trafik Orang yang bakal nak meningkat umur memang macam ni kot hahaa :p
Terima Kasih kepada korang yang memeriahkan GA ni, rasa macam nak closed awal plak :)



45 comments:

  1. eh, jangan shida.
    akak nak jadi orang last join. hehe.
    tu pon kalau sempat :)

    ReplyDelete
  2. eh, jangan shida.
    akak nak jadi orang last join. hehe.
    tu pon kalau sempat :)

    ReplyDelete
  3. Waaah waah ! Taniah ye cik Kak . Kihkih ! Semoga dimurahkan lagi rezeki, hehe

    ReplyDelete
  4. close awal pun ohsem jugak. hihi

    ReplyDelete
  5. close awal pun ohesem jugak. hihi

    ReplyDelete
  6. trafikk yang ohesem kak shida, saya xpernah dapt egini hihi

    ReplyDelete
  7. tu dia...closed awal la..dah ramai tu..

    ReplyDelete
  8. Tahniah shida..tinggi juga tu UV..chayok².. :)

    ReplyDelete
  9. Tahniah shida..tinggi juga tu UV..chayok².. :)

    ReplyDelete
  10. Jgn la close lagi Shida. tunggu la 2,3 ari lagi :)

    ReplyDelete
  11. tutup cepat2 .. umum mee pemenang . hahahhaha

    ReplyDelete
  12. untungnya.... hadiah birthday in advance tu !!!

    ReplyDelete
  13. waa... menjunam naiknya,,hehe

    ReplyDelete
  14. wahh tggi menggununggggg tuuu ... untung lerr

    ReplyDelete
  15. wahhh hebatt! penangan giveaway shida.. jangan la close dulu.. nak join ni...hee

    ReplyDelete
  16. wah..byk tu..tp jgn close lg..yui dlm dok fkir ni nak wat ucpn..hihi.

    ReplyDelete
  17. penangan GA..
    dasyat la Shida
    tahniah

    ReplyDelete
  18. CAYALAHHHH AKAK .. AKAK FEMES .. JD XMUSTAHIL TRAFIK AKAN NAEK CAMNI SKALI .. :)

    ReplyDelete
  19. Alhamdulillah..

    BTW Happy besday dear... :D

    ReplyDelete
  20. wahh dye punye trafik..ohsem la...

    ReplyDelete
  21. wah,,, jelez nya,, sob3,,, keep blogging k :D

    ReplyDelete
  22. tu dia trafik..meningkat searus meningkat ye usia..hihihi

    ReplyDelete
  23. wah mencanak naik traffic shida ha.. hehe.. aida je yang tak join lagi nak jadi orang last :P

    ReplyDelete
  24. wow..banyak gila traffic..hehehehe

    ReplyDelete
  25. Trafik tinggi........ waaaaaaaaaaaa
    teruja leeza dibuatnya.

    ReplyDelete
  26. compare dgn trafik sy.. trafik shida much better ^^

    sjak last month, byk event sy x dapat join, huh...

    ReplyDelete
  27. wah! ramai yg join...good luck..

    ReplyDelete
  28. wow superb betul la traffik...tahniah shida

    ReplyDelete
  29. wah... ramai yang join... hebat!
    tahniah shida... sangat mendapat sambutan... ^_^

    ReplyDelete
  30. eh2.. nk tutup awal ke? baru free utk join ni.. huhu

    ReplyDelete
  31. Aihh , jangan nnti , org lain merana tak sempat nak join ! bhaha

    ReplyDelete
  32. traffic meletops la... congrats shida

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.