Wish Yang Terakhir "Happy Birthday Fizgraphic a.k.a Hafizzy Aziz" 16 Dec 2012 | Dunia sebenar Shida Wish Yang Terakhir "Happy Birthday Fizgraphic a.k.a Hafizzy Aziz" 16 Dec 2012

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Monday, 17 December 2012

Wish Yang Terakhir "Happy Birthday Fizgraphic a.k.a Hafizzy Aziz" 16 Dec 2012

   Assalammualaikum, peace upon you.
Wish Card ni shida tujukan pada blogger pakar doodle dan vector tak lain dan tak bukan siapa lagi yang bernama Hafizzy Aziz atau Fizgraphic dan lebih mesra alam dipanggil APIT. Sahabat shida ni yang berusia 23 tahun genap dan akan berumah tangga tak lama lagi hehee^^ hahaa gosip-gosip semata-mata jangan percaya ok :p so kepada APIT shida nak cakap sorry sebab mungkin jadi yang terakhir biasalah seperti tahun-tahun yang sama shida juga wish dan buat entri yang terakhir. Saja suka-suka jadi yang terakhir biasanya kalau kita wish yang akhir biasa birthday boy akan layan lama sikit lah^^ maksudnya layan lah cakap thanks dan lain-lain. Kalau wish awal-awal mybe dia layan tapi kurang sebab dalam masa yang sama dia nak layan orang lain juga yang wish dekat dia so APIT my friend "Selamat Hari Jadi" Moga persahabatan ini kekal hingga akhirnya amin :)




34 Jari Ohsem:

shasha yacob said...

eh ada warga blogger birthday erk. hihi nak gih jenguk ar.

Princess Syazliyana said...

soooo sweett :) ngeeee

♕tashyra said...

wahh. semoga persahabatan korang kekal :) Amin :D
btw,
*Saya sedang mencari sponsor untuk Contest di blog saya.
Ada sesiapa yang berminat? Just contact/PM me at :
http://ohthrillers.blogspot.com/ OR at this fanpage

Thank you :)

Nurmujahidah Ismail said...

nanti birthday muja jangan lupa jugak k :)

Nurul Faiz said...

Happy birthday Apit..

Hafizzi Aziz said...

hihi. lawa. yang penting biru. thanks doakan apit shida. amin. malaikat amin plak kat atas. Hihihi. insyaallah. :-) thanks shida. hadiah? hihi.

Nadia Johari said...

wah bestnyer apit dpt birthdy dr shida..best..best..best

baby comel said...

Happy belated besday apit.. Moga hang sihat selalu wokey

Nor Salmi said...

Happy birthday juga buat Apit..

nuyui a.k.a miss YUI said...

heppy belated brthday apit =)

Emas Putih said...

wah untungler birthday boy ni hehehe

Phat said...

happy birthday apit ..wah bagus nya shida buat entry birthdat=y utk apit.. phat 22/1 tau hehehe

azizah :) said...

cantikk! untung birthday boy ni.. hee happy birthday yer apit!

KorN said...

hoho... happy belated bufday mat apit.. ekekee

Remy hazza said...

happy belated birthday dari remy......

ayut said...

slmt hari lahir bt apit... :)

Aida Omar said...

:P shida tak jadi org terakhir dah.. aida yang jadi orang terakhir. paling lewat dan terlebih sehari pulak tu.. hahaha.. Happy besday apit.. :)

Mimie said...

Happy birthday to him

hazwan hairy said...

selamat hari lahir fizi :p

deq's qienz said...

hapi besday apit.

Cik Nur said...

selamat ulangtahun kelahiran apit..!

syiela said...

untung sungguh bday boy ni :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

hepy besday apit hehe....

fieda said...

wah..untung apit...happy besday apit..

Leeza dayasari [santai leeza] said...

bertuahnya apit...!!!

Mas Zull said...

assalamualaikum shida...hepi besday buat Fiz..mama pun nak wish n nak wat n3 buat fiz yer...

jaakechik said...

happy bday to apit! hehehhee....

Si Matatajam said...

Hepi besday Apit...

NurHaziqahMohdRosli said...

Jom join Giveaway Simply Swack ! 20 hadiah ditawarkan !
http://hazypeacemylife.blogspot.com/2012/12/giveaway-by-5imply-5wack_17.html

-meeSUPERGIRL- said...

selamat ulang tahun fiz ..

Mrs Velentine said...

happy birthday

mummyriena said...

HB walau aku xkenai heheee :D

patriq said...

HB~!

Che Rosliza Che Mat said...

Sweetnya ucapan shida kat apit...