Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 17 December 2012

Wish Yang Terakhir "Happy Birthday Fizgraphic a.k.a Hafizzy Aziz" 16 Dec 2012

   Assalammualaikum, peace upon you.
Wish Card ni shida tujukan pada blogger pakar doodle dan vector tak lain dan tak bukan siapa lagi yang bernama Hafizzy Aziz atau Fizgraphic dan lebih mesra alam dipanggil APIT. Sahabat shida ni yang berusia 23 tahun genap dan akan berumah tangga tak lama lagi hehee^^ hahaa gosip-gosip semata-mata jangan percaya ok :p so kepada APIT shida nak cakap sorry sebab mungkin jadi yang terakhir biasalah seperti tahun-tahun yang sama shida juga wish dan buat entri yang terakhir. Saja suka-suka jadi yang terakhir biasanya kalau kita wish yang akhir biasa birthday boy akan layan lama sikit lah^^ maksudnya layan lah cakap thanks dan lain-lain. Kalau wish awal-awal mybe dia layan tapi kurang sebab dalam masa yang sama dia nak layan orang lain juga yang wish dekat dia so APIT my friend "Selamat Hari Jadi" Moga persahabatan ini kekal hingga akhirnya amin :)




34 comments:

  1. eh ada warga blogger birthday erk. hihi nak gih jenguk ar.

    ReplyDelete
  2. wahh. semoga persahabatan korang kekal :) Amin :D
    btw,
    *Saya sedang mencari sponsor untuk Contest di blog saya.
    Ada sesiapa yang berminat? Just contact/PM me at :
    http://ohthrillers.blogspot.com/ OR at this fanpage

    Thank you :)

    ReplyDelete
  3. nanti birthday muja jangan lupa jugak k :)

    ReplyDelete
  4. hihi. lawa. yang penting biru. thanks doakan apit shida. amin. malaikat amin plak kat atas. Hihihi. insyaallah. :-) thanks shida. hadiah? hihi.

    ReplyDelete
  5. wah bestnyer apit dpt birthdy dr shida..best..best..best

    ReplyDelete
  6. Happy belated besday apit.. Moga hang sihat selalu wokey

    ReplyDelete
  7. Happy birthday juga buat Apit..

    ReplyDelete
  8. wah untungler birthday boy ni hehehe

    ReplyDelete
  9. happy birthday apit ..wah bagus nya shida buat entry birthdat=y utk apit.. phat 22/1 tau hehehe

    ReplyDelete
  10. cantikk! untung birthday boy ni.. hee happy birthday yer apit!

    ReplyDelete
  11. hoho... happy belated bufday mat apit.. ekekee

    ReplyDelete
  12. happy belated birthday dari remy......

    ReplyDelete
  13. slmt hari lahir bt apit... :)

    ReplyDelete
  14. :P shida tak jadi org terakhir dah.. aida yang jadi orang terakhir. paling lewat dan terlebih sehari pulak tu.. hahaha.. Happy besday apit.. :)

    ReplyDelete
  15. selamat ulangtahun kelahiran apit..!

    ReplyDelete
  16. untung sungguh bday boy ni :)

    ReplyDelete
  17. wah..untung apit...happy besday apit..

    ReplyDelete
  18. assalamualaikum shida...hepi besday buat Fiz..mama pun nak wish n nak wat n3 buat fiz yer...

    ReplyDelete
  19. happy bday to apit! hehehhee....

    ReplyDelete
  20. Jom join Giveaway Simply Swack ! 20 hadiah ditawarkan !
    http://hazypeacemylife.blogspot.com/2012/12/giveaway-by-5imply-5wack_17.html

    ReplyDelete
  21. Sweetnya ucapan shida kat apit...

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.